خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1788 از 1891 نخستنخست ... 1688177817871788178917981888 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 26,806 به 26,820 از 28351
    1. Top | #26806
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh96 نمایش پست ها
      سلام
      آیا در فرد آستیگمات تطابق مشکل داره؟
      ن تطابق مشکلی نداره فقط قرنیه یا عدسی کروی نیست و محور پرتوهای ورودی چشم روی یک نقطه جمع نمیشن
      بیماری‌های تطابق مربوط ب عدم صحیح ضخیم یا نازک شدن عدسی هست مثلا پیرچشمی

2. Top | #26807
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      ن تطابق مشکلی نداره فقط قرنیه یا عدسی کروی نیست و محور پرتوهای ورودی چشم روی یک نقطه جمع نمیشن
      بیماری‌های تطابق مربوط ب عدم صحیح ضخیم یا نازک شدن عدسی هست مثلا پیرچشمی
      سلام
      این جمله ها درسته؟
      ۱)در همه یاخته ها ، در سیتوپلاسم ماده زمینه ای وجود دارد.
      2)فقط در بافت پیوندی ، بین یاخته ها، ماده زمینه ای وجود دارد
      ویرایش توسط Vina : 10 آبان 1402 در ساعت 00:04

3. Top | #26808
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام
      این جمله ها درسته؟
      سلام
      در همه‌ی سلول‌های زنده سیتوپلاسم وجود داره
      طبق کتاب بله فقط در بافت پیوندی ماده زمینه‌ای وجود داره

4. Top | #26809
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام
      این جمله ها درسته؟
      مجددا ریپلای میکنم چون انگار ویرایش زدین ندیدم
      داخل همه‌ی سیتوپلاسم‌های زنده چیزی ب اسم سیتوسل یا سیتوزل وجود داره ک همون ماده زمینه‌ای سیتوپلاسمه ولی در نظام جدید ب هیچ وجه این نکته نیومده
      کتاب درسی فقط واسه بافت پیوندی کلمه‌ی ماده زمینه‌ای رو آورده ک اون ماده هم مایع بین سلولیشون رو پر میکنه ن داخل سلول‌ها رو
      ب تفاوت این دو دقت کنید

5. Top | #26810
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بچه‌ها ی چیز خیلی مهم رو باید ب همتون بگم
      فک کنم تعداد خیلی زیادی از شما با این ک هی از استادها و مشاورهاتون میشنوید ک واسه زیست اول کتاب درسی مهمه اما توجهی نمیکنید
      اصن بعضی از سوال‌هایی رو بچه‌ها چ تو خصوصیم چ جاهای دیگه میپرسن ک واقعا نشون میده فقط میشینن درسنامه میخونن و لای کتاب رو هم باز نمیکنن
      بچه‌هااااا کتاب رو ی جوری بخونید ک مثلا حتی بدونید چند بار کلمه دوزیستان داخل کتاب دهم اومده. تک تک جملات رو جوری حفظ کنید ک هررر جمله‌ای تو تست اومد رو هوا بزنید بگید این فلان صفحه بود زیر شکل بود گوشه کتاب بود...
      خلاصه تا دیر نشده گفتم خودتونو جمع و جور کنید تو زیست تا درصدهاتون رو ببرید بالاتر

6. Top | #26811
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      مجددا ریپلای میکنم چون انگار ویرایش زدین ندیدم
      داخل همه‌ی سیتوپلاسم‌های زنده چیزی ب اسم سیتوسل یا سیتوزل وجود داره ک همون ماده زمینه‌ای سیتوپلاسمه ولی در نظام جدید ب هیچ وجه این نکته نیومده
      کتاب درسی فقط واسه بافت پیوندی کلمه‌ی ماده زمینه‌ای رو آورده ک اون ماده هم مایع بین سلولیشون رو پر میکنه ن داخل سلول‌ها رو
      ب تفاوت این دو دقت کنید
      خیلی ممنونم که جواب دادید
      دقیقا من نمیدونستم تفاوت این دو ماده زمینه ای چیه و این جمله هایی هم که نوشتم رو از خودم گفتم

تنها جایی که کتاب در مورد ماده زمینه ای درون سیتوپلاسم گفته صفحه ۱۲ زیست دهم هست
      نوشته : سیتوپلاسم از اندامک ها و ماده زمینه تشکیل شده است.

7. Top | #26812
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام من این بخش شنوایی،محل هایی که اسه داریم رو با محل هایی که دارینه داریم متوجه نمیشم
      قسمت عصب تعادلی باید بگیم تجمع اسه ها درسته؟ جسم یاخته ای هم اینجاست یا نباید در نظر بگیریم؟ در بخش تعادل هم اسه ها خارج از ژلاتینه؟ بعد تو ای کیو گفته اکسون های نورون های حسی به صورت شاخه شنوایی عصب گوش وارد مغز میشه...اینجا مگه نورون حسی نباید دارینه بلندتر داشته باشه؟ یعنی عصب شنوایی کلا اکسونه و بعد از اون توی مسیر مغز جسم یاخته ای و دارینه رو داریم؟ درباره عصب تعادلی هم همینه؟
      یه مورد که گیج شدم سرش...قسمت قرار گرفتن گیرنده ها در بخش تعادلی توی شکل اون قسمت پایین رو رشته عصبی گفته،خب رشته عصبی نورون حسی اینجا دارینه بود که...اگه دارینه باشه اون قسمتی هم که عصب تعادلیه باید دارینه باشه نه آکسون!
      ببخشیددد من این بخش مفهومشو مشکل دارمم یکم طولانی شد

8. Top | #26813
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بعد گیرندخ با نورون سیناپس نمیده درسته؟ من درباره یاخته های گیرنده مخصوصا شنوایی دیدم که از باز شدن کانال های یونی استفاده میشه مگه این کانال ها فقط تو عصبیه نبود؟ یا منظورش اون کانالای کلیه؟ پتانسیل عمل چطور؟

9. Top | #26814
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      سلام من این بخش شنوایی،محل هایی که اسه داریم رو با محل هایی که دارینه داریم متوجه نمیشم
      قسمت عصب تعادلی باید بگیم تجمع اسه ها درسته؟ جسم یاخته ای هم اینجاست یا نباید در نظر بگیریم؟ در بخش تعادل هم اسه ها خارج از ژلاتینه؟ بعد تو ای کیو گفته اکسون های نورون های حسی به صورت شاخه شنوایی عصب گوش وارد مغز میشه...اینجا مگه نورون حسی نباید دارینه بلندتر داشته باشه؟ یعنی عصب شنوایی کلا اکسونه و بعد از اون توی مسیر مغز جسم یاخته ای و دارینه رو داریم؟ درباره عصب تعادلی هم همینه؟
      یه مورد که گیج شدم سرش...قسمت قرار گرفتن گیرنده ها در بخش تعادلی توی شکل اون قسمت پایین رو رشته عصبی گفته،خب رشته عصبی نورون حسی اینجا دارینه بود که...اگه دارینه باشه اون قسمتی هم که عصب تعادلیه باید دارینه باشه نه آکسون!
      ببخشیددد من این بخش مفهومشو مشکل دارمم یکم طولانی شد
      سلام و عرض ادب
      هم در بخش تعادلی هم حسی ابتدا دندریت‌ها با گیرنده‌ها سیناپس تشکیل میدن سپس تجمع جسم سلولی‌ها رو داریم در خارج از بخش دهلیزی‌حلزونی ک داخل شکل مثل گره مشخصه از اونجا ب بعد تجمع آکسون‌ها ب سمت مغز وجود داره
      کلا عصبی ک ب سمت مغز میره در همه‌ی حواس ویژه ب جز چشایی آکسون هست و چشایی دندریته
      اون قسمت شکل تعادل ک گفتید نوشته رشته عصبی منظورش یک شاخه از دندریته ک منشعب شده و ب سلول‌های گیرنده مرتبط میشه
      دقت کنید ک رشته عصبی با عصب فرق داره

10. Top | #26815
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بعد گیرندخ با نورون سیناپس نمیده درسته؟ من درباره یاخته های گیرنده مخصوصا شنوایی دیدم که از باز شدن کانال های یونی استفاده میشه مگه این کانال ها فقط تو عصبیه نبود؟ یا منظورش اون کانالای کلیه؟ پتانسیل عمل چطور؟
      چرا سیناپس میده
      کانال‌های یونی ممکنه در سلول‌های دیگه هم باشن مثلا همین گیرنده‌ها
      پتانسیل عمل ویژه نورون‌ها و گیرنده‌های حسی هست

11. Top | #26816
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      طبق تعریف رشته عصبی که میگفت اسه یا دارینه بلند...توی نورون های ویژه حسی هم آسه بلند باید باشه برعکس بقیه جاها که دارینه بلنده که این جور درنمیاد..

12. Top | #26817
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      فصل اول یازدهم انعکاس نخاعی...ما طبق اون شکل ۵ نورون و ۶ سیناپس درنظر میگرفتیم یعنی برای گیرنده رو حساب نمیکردیم چرا..میتونم عکس بدم
      کلا سیناپس قاعدش چیه؟ باید حتما بین دوتا عصبی یا یه عصبی و ماهیچه باشه یا گیرنده هم میشه؟ چون بیشتر برام سواله چرا فضل اول معلم تاکید میکرد بین گیرنده و نورون حسی سیناپس نگیریم تو یه جزوه هم دیدم برا گیرنده درنظر نگرفته بود

13. Top | #26818
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      طبق تعریف رشته عصبی که میگفت اسه یا دارینه بلند...توی نورون های ویژه حسی هم آسه بلند باید باشه برعکس بقیه جاها که دارینه بلنده که این جور درنمیاد..
      رشته‌ی عصبی بلند ب این منظود نیست ک حتما از سر تا نوک پا دراز باشه میتونه کوتاه‌تر هم باشه
      و این ک لزوما همیشه آکسون نباید بلندتر از دندریت باشه میتونن برعکس باشن
      کلا همه مدل نورونی میتونیم داشته باشیم مثلا نورون عصب بویایی آکسونش بلندتر از دندریتشه و با نورون‌های حسی نخاع فرق داره

14. Top | #26819
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      فصل اول یازدهم انعکاس نخاعی...ما طبق اون شکل ۵ نورون و ۶ سیناپس درنظر میگرفتیم یعنی برای گیرنده رو حساب نمیکردیم چرا..میتونم عکس بدم
      کلا سیناپس قاعدش چیه؟ باید حتما بین دوتا عصبی یا یه عصبی و ماهیچه باشه یا گیرنده هم میشه؟ چون بیشتر برام سواله چرا فضل اول معلم تاکید میکرد بین گیرنده و نورون حسی سیناپس نگیریم تو یه جزوه هم دیدم برا گیرنده درنظر نگرفته بود
      هر چی معلمتون گفته گوش بدید
      کتاب تو فصل ۱ سیناپس رو بین نورون بعدی و سلول ماهیچه‌ی بعدی در نظر میگیره
      واسه حواس متن کتاب چیزی نگفته ما از رو شکل‌ها صحبت میکنیم و همیشه میگم متن کتاب اولویت داره مگه خلافش ثابت ش
      از این دو فصل تست بیشتر بزنید

15. Top | #26820
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      16989230329001174587759746694723.jpg
      سلام این قسمت منظورش از بخش نزدیک بینی و بیرونی شبکیه رو متوجه نشدم...این نکته از اون شکل مسیر پیام های بیرونی استخراج شده که طرح سوالش مجاز نیست؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن