فقط یه جور میتونه جمله رو درست بگیره ، اونم احتمالا رنای ناقل رو حلقوی در نظر گرفته.
و چون سوال تاکید کرده هر رنای خطی ، برای همین جمله رو درست گرفته.
من حقیقتا قبول ندارم و اگه جایی ببینم رناها رو همه رو خطی در نظر میگیرم. چون دو تا انتهاش باید به هم وصل بشه نه صرفا با چند تا پیوند هیدروژنی ادم بگه حلقویه...... ولی خب سرش بحثه
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
ویرایش توسط Iruka : 27 آذر 1401 در ساعت 22:00
بچه ها آیکیو گفته گیاه گونرا به دلیل همزیستی با سیانوباکتری ها توانایی غنی کردن گیاخاک را دارد . چطور ممکنه ؟ مگه سیانوباکتری ها تو ساقه و دمبرگ این گیاهان زندگی نمیکنن ؟ اینا که اندامای هوایین تو خاک نیستن که
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
درود ،باتوجه به شکل دریچه های قلب تو فصل ۴، قشنگ معلومه که دریچه سینی ششی در سطح بالاتری نسبت به سینی ائورتی قرار داره، بعد تو خیلی سبز نوشته سینی پایین تره، کدوم درسته؟
سلام / گیاخاک بخش سطحی و به طور عمده بقایای جانداران هست که گیاه هم شامل میشه و گیاه گونرا چون در مناطق فقیر از نیتروژن رشد میکنه میشه گفت سیانوباکتری ها میان نیتروژن داخل گیاه رو تامین میکنن یا به اصطلاحی میشه گفت نیتروژن رو داخل گیاه متراکم میکنن و نکته اینجاست که گونرا دایم العمر نیست و وقتی از بین رفت یه عالمه نیتروژن به گیاخاک وارد میشه تقریبا یجورایی مثل گرهک عمل میکنه و جمع میکنه جمع میکنه جمع میکنه و یهو وارد گیاخاک میکنه
ویرایش توسط Iruka : 17 دی 1401 در ساعت 23:18
سلام / با توجه به شکل 1 کتاب میتونیم بگیم دریچه سینی آئورتی بالاتر از ششی قرار گرفته
البته شما باید توجه کنید که در منابع علمی معتبر دریچه سینی ششی بالاتره و گفته شما درسته ولی کتاب وزارتی خلاف این رو میگه باید سینی ششی رو پایین تر بگیریم . با اینکه خود کتاب هم شکلاش باهم تناقض دارن
تنها علت این تناقض هم به این خاطره که اونا براش مهم نیست کدوم یذره بالاتر یا کدوم یذره جلو یا عقب تره
واضح نبود بگین شکلش رو هم بفرستم/// دیگه فرستادم
کمپبل
//
گری
//
وزارت
اگه خدای نکرده تو کنکور اومد شما بزن سینی ششی پایین تره
ویرایش توسط Iruka : 17 دی 1401 در ساعت 23:57
سلام خوبی؟ ترتیب دریچه های قلب از باالا به پایین: دولختی، سینی آئورتی، سینی ششی، سه لختی
از جلو به عقب: سینی ششی، سینی آئورتی، دولختی، سه لختی
فک نکنم اینقد دقیق شه به صورت کلی میگیم دریچه های سینی در سطح بالاتری از میترال و سه لختی قرار دارند
(در یک انسان ایستاده از روبرو جلویی ترین دریچه قلب و بالاترین دریچه قلب سرخرگ ششیه )
مرسی بابت سوال خوبت![]()
در حال حاضر 317 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 317 مهمان)