X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1301 از 1912 نخستنخست ... 1201129113001301130213111401 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 19,501 به 19,515 از 28680
    1. Top | #19501
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ponyo نمایش پست ها
      اهاان پس میشه 4 منطقه ؟ مرسییی :ط
      اره چهار منطقه

2. Top | #19502
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ponyo نمایش پست ها
      اهاان پس میشه 4 منطقه ؟ مرسییی :ط
      خب اگه سوالت اینه که توی ترجمه نشدن جایگاه آغاز و پایان رونویسیِ معادل در رونوشت اگزون، حتما وجود داره یا نه باید بگم خیر. کدون اول ترجمه aug هست که ممکنه در اگزون هم کنار راه انداز به شکل tac جایگاه شروع رونویسی بوده باشه. جایگاه پایان رونویسی هم که چند نوکلئوتیده و اوناهم احتمال ترجمه شدن و نشدن دارن. در کل احتمال اینکه هیچکدومشون هم ترجمه نشن وجود داره و احتمال ترجمه همگی هم هست.
      ویرایش توسط pooya2000 : 24 اسفند 1396 در ساعت 19:13

3. Top | #19503
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black cherry نمایش پست ها

متشکرم شکلها خیلی واضح اند ...ولی راستش من موقیت نسبی بطن های یک و دو رو متوجه شدم ،اما هنوز موقعیتشون نسبت به جسم پینه ای و رابط سه گوش رو متوجه نشدم ،سوال من اینه که ایا میشه گفت که این دو رابط ،بین بطن های یک و دو هستند ؟
      جای علامت سوال ،فاصله ی بین بطن یک و دو هست یا نه ؟؟
      سلام
      این شکل فکر کنم براتون جا بندازه موقعیت سپتوم از بطن های جانبی رو
      نام: سپتوم_در_برش_عرضی.JPG نمایش: 40 اندازه: 54.6 کیلو بایت

پ ن :
      تشریح رو فقط در حد متن کتاب و موقعیت های شکل بدونید برای کنکور
      نیاز نیست در بطن ماجرا برید ؛ چون اصلا این شکل ها هم کاملا دقیق نیستند و نمیشه کامل با متن کتاب مطابقت داد ....

4. Top | #19504
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      سلام
      این شکل فکر کنم براتون جا بندازه موقعیت سپتوم از بطن های جانبی رو
      نام: سپتوم_در_برش_عرضی.JPG نمایش: 40 اندازه: 54.6 کیلو بایت

پ ن :
      تشریح رو فقط در حد متن کتاب و موقعیت های شکل بدونید برای کنکور
      نیاز نیست در بطن ماجرا برید ؛ چون اصلا این شکل ها هم کاملا دقیق نیستند و نمیشه کامل با متن کتاب مطابقت داد ....
      متشکرم شکل عالی بود. راجع به شکل کتاب زیست خودم که فرستادم هم میشه نظر بدید، من خودمم دوست ندارم خارج از کتاب یاد بگیرم، ولی سوالم از شکل کتاب هست

5. Top | #19505
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black cherry نمایش پست ها

متشکرم شکل عالی بود. راجع به شکل کتاب زیست خودم که فرستادم هم میشه نظر بدید، من خودمم دوست ندارم خارج از کتاب یاد بگیرم، ولی سوالم از شکل کتاب هست
      ببینید اگه توجه کنید شکل کتاب برش طولی داره ...
      در طول نمیشه اصلا بطن 1 و 2 رو نشون داد چون در موقعیت دو نیم کره هستند و باید با برش عرضی دیده بشن ...
      برای همین گفتم نمیشه با شکل کتاب قضاوت درستی کرد ..

شما الان توی شکل کتابتون ( که احتمالا برای کنکور 95 یا 96 بوده ) به اشتباه موقعیت سپتوم رو نشون داده که الان در چاپ سال بعد کتاب ها ( برای کنکور 97) ، موقعیت سپتوم از شکل حذف شده ....

6. Top | #19506
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      در طول نمیشه اصلا بطن 1 و 2 رو نشون داد چون در موقعیت دو نیم کره هستند و باید با برش عرضی دیده بشن ...

شما الان توی شکل کتابتون ( که احتمالا برای کنکور 95 یا 96 بوده ) به اشتباه موقعیت سپتوم رو نشون داده که الان در چاپ سال بعد کتاب ها ( برای کنکور 97) ، موقعیت سپتوم از شکل حذف شده ....
      وای ،من اصلا نمی دونستم این شکل کتاب تغییر کرده ...هر شما وقت داشتید ممکنه شکل جدید رو بذارید لطفا؟

7. Top | #19507
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من یه نکته تو کتابم نوشته بودم که حدس میزنم از تو تستای گاج یا نشر الگو دراورده باشمش اونم اینه ژنوم ویروس HIVبوسیله DNA پلی مراز و کپسید بوسیله RNA پلیمراز دو ساخته میشه با توجه به این که اچ ای ویrna داره برام سول پیش اومد یعنی ژنوم ویروسا rna دار هم با dnaپلی مراز ساخته میشه؟ حساب کنیم تو چرخه لیتیک که ژنوم ویروس بین ژنوم سلول قرار میگیره و با اون همانند سازی میکنه فک کنم همین نتیجه رو.بده که ژنوم ویروس.چ rna باشه چه dna با dna پلی مراز ساخته میشه حالا شما بگید ژنوم ویروسای rna دار با چی ساخته میشه؟

8. Top | #19508
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setareh777 نمایش پست ها
      سلام دوستان من یه نکته تو کتابم نوشته بودم که حدس میزنم از تو تستای گاج یا نشر الگو دراورده باشمش اونم اینه ژنوم ویروس HIVبوسیله DNA پلی مراز و کپسید بوسیله RNA پلیمراز دو ساخته میشه با توجه به این که اچ ای ویrna داره برام سول پیش اومد یعنی ژنوم ویروسا rna دار هم با dnaپلی مراز ساخته میشه؟ حساب کنیم تو چرخه لیتیک که ژنوم ویروس بین ژنوم سلول قرار میگیره و با اون همانند سازی میکنه فک کنم همین نتیجه رو.بده که ژنوم ویروس.چ rna باشه چه dna با dna پلی مراز ساخته میشه حالا شما بگید ژنوم ویروسای rna دار با چی ساخته میشه؟
      سلام ،بیشتر بدانید صفحه ی (۲۱۰) پیش دانشگاهی رو بخونید( البته کتاب من برای سال- ۹۶ ۹۵ هست .بیشتربدانید ش در مورد ویروس ایدز هس تو فصل باکتری و ویروس ) ،،، ویروس rna دار می تونه گاهی با انزیم رونوشت بردار معکوس ، rna خودش رو بهdna تبدیل کنه .البته اطلاعات من اصلا دقیق نیست ،منم این سوال تو ذهنم بود ،با این بیشتر بدانید تا حدودی به جواب رسیدم .ولی تا جایی که من فهمیدم که ویروس rnaدار،rnaخودش رو توی ژنوم موجود dnaدار قرار نمیده ...اول rnaرو به dnaتبدیل می کنه .بعد اون رو توی ژنوم می ذاره .پس به نظر من درسته که بگیم با dnaپلی مراز ساخته میشه
      ویرایش توسط Black cherry : 26 اسفند 1396 در ساعت 22:26

9. Top | #19509
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تغییرات کتاب درسی زیست رو دارید؟

10. Top | #19510
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matrix M نمایش پست ها
      تغییرات کتاب درسی زیست رو دارید؟
      نه متاسفانه ،نمی دونمم از کجا پیدا کنم ،شما دارین ؟؟

11. Top | #19511
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان راجب پتانسیل عمل و ارامش سوال داشتم صفحه 23 زیست سوم یه شکل هس کانال پتاسیم و سدیم کشیده که اتفاقا هنگام ارامش بازه یعنی کلا شبیه کانال همیشه بازه این کانالا با کانال دریچه دار هنگام پتانسیل عمل فرق داره؟ بعد اگر کانال همیشه بازه توی پتانسیل عملم فعالیت داره؟یعنی توی پتانسیل عملم مقدار بیشتری پتاسیم خارج و از طریقش مقدار کمتری سدیم وارد میشه؟

12. Top | #19512
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شیده7 نمایش پست ها
      سلام دوستان راجب پتانسیل عمل و ارامش سوال داشتم صفحه 23 زیست سوم یه شکل هس کانال پتاسیم و سدیم کشیده که اتفاقا هنگام ارامش بازه یعنی کلا شبیه کانال همیشه بازه این کانالا با کانال دریچه دار هنگام پتانسیل عمل فرق داره؟ بعد اگر کانال همیشه بازه توی پتانسیل عملم فعالیت داره؟یعنی توی پتانسیل عملم مقدار بیشتری پتاسیم خارج و از طریقش مقدار کمتری سدیم وارد میشه؟
      کانال بدون دریچه: اونایی که همیشه باز هستن چه در آرامش چه در پتانسیل عمل(توی شکل عرض غشا نشون داده اینا رو)
      کانال با دریچه: اونایی که موقع پتانسیل عمل باز و بسته میشن(توی شکل ولتازه که از منفی میره بالا و پایین نشون داده فقط اینارو)
      پمپ: همیشه فعال و توی همون شکل عرض غشا نشونش داده.

13. Top | #19513
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شیده7 نمایش پست ها
      بله ... کانال های دریچه دار توی پتانسیل آرامش هر دو بستند (!) بله کانال های همیشه باز توی پتانسیل عمل هم فعالیت داره به این صورت که در شروع پتانسیل عمل سدیم به طور ناگهانی و با انتشار تسهیل شده در جهت شیب غلظت و بدون صرف انرژی از طریق دو نوع کانال (دریچه دار و همیشه باز ) وارد سلول میشه و در هنگام کاهش پتانسیل عمل،پتاسیم از دو نوع کانال از سلول خارج و وارد فضای بین سلولی میشه

14. Top | #19514
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نام: photo_2018-03-18_11-35-17.jpg نمایش: 37 اندازه: 141.5 کیلو بایت
      یه صفحه ی کاربردی از غشای پلاسمایی

15. Top | #19515
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام....ای کیو گفته همه ی گرانولوسیتها فاگوسیتوز دارن خواستم ببینم درسته؟مثلا فاگوسیتوز برای بازوفیل از کجای کتاب برداشت میشه؟
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن