سلام بچه ها
آخرین رتبه ای که میشه برای قبولی در رشته رادیولوژی آورد چنده؟(برای منطقه 1)
سلام بچه ها
آخرین رتبه ای که میشه برای قبولی در رشته رادیولوژی آورد چنده؟(برای منطقه 1)
ویرایش توسط pegahmht : 14 فروردین 1394 در ساعت 22:12
منطقه یک دیگه نهایتا تا 7 / 8 هزار میگیره طرفای خلیج همیشه فارس
البته این رادیولوژی همونی نیس که ماهی یه میلیارد درامد دارنا :yahoo (4): اگه خود رشته رادیولوژی مد نظرتون هست تخصص پزشکی و دندان پزشکی هس
راجب رادیولوژی دهان و دندان اطلاع دارم که دو ساله مدت تخصصش و اینده خوبی داره : )
باید پزشکی عمومی بخونید و بعد برای تخصص در رادیولوژی قبول بشید(جز تاپ ترین رشته های تخصص) و بعد با جمع کردن امتیاز از طریق کار در بیمارستان و طرح بهتون اجازه تاسیس مرکز رادیولوژی میدن البته حقوقش حتی اگه خودتون هم مرکز نداشته باشید بالا هست اما با تاسیس مرکز فوق العادس
خلاف قوانین
ویرایش شده.
مرسی بله منظورم کارشناسی رادیولوزی بود البته اینم خوبه نسبت به رشته های پیراپزشکی از مزایا خوبی برخورداره
چه جالب فکر میکردم رتبه های خیلی بهتری میخواد چون کارنامه های کنکور 93 رو که از سایت کانون نگاه میکردم آخرین رتبه برای دانشگاه اردبیل بود با رتبه 6100 (البته این رتبه ای که شما میگید برای آقایونه فکر میکنم برای خانم ها همون تا 6000 باشه)
مشاور
مشاور
مادر من (پرستاره-سوپروايزر)بدون حتي يك شيفت اضافه كاري حقوقش ٢ميليونو١٠٠هستش و مدركش هم كارشناسي
و ترم اخر ارشده وقتي ارشدشو گرفت بيشترم ميشه
واسه اين من فكر ميكردم بيشتر از اينم هست
كه يا اطلاعات شما كافي نيست يا واقعا راديولوژي حقوق كمي داره! ولي بعيد ميدونم اندازه معلم ها حقوق بگيره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)