به نظرم اغازیان بخت ترین فصل زیسته چون بر خلاف فصل باکتری ویروس مطالب خیلی پراکندس و حفظ کردنش مشکله
اسم سختی رو گذاشتیم بخت
[1] فصل 1 ملکول های زیستی
[1] فصل 2 سفری بدرون سلول
[1] فصل 3 سازمان بندی سلول ها
[1] فصل 4 تغذیه و گوارش
[1] فصل 5 تبادل گازها
[1] فصل 6 گردش مواد
[1] فصل 7 دفع مواد زائد
[1] فصل 8 حرکت
[2] فصل 1 ایمنی
[2] فصل 2 اعصاب
[2] فصل 3 حواس
[2] فصل 4 هورمون ها و دستگاه درون ریز
[2] فصل 5 ماده وراثتی
[2] فصل 6 کروموزوم و میتوز
[2] فصل 7 میوز و تولید مثل جنسی
[2] فصل 8 ژنتیک و خواستگاه آن
[2] فصل 9 تولید مثل گیاهان
[2] فصل 10 رشد و نمو گیاهان
[2] فصل 11 تولید مثل جانوران
[پ] فصل 1 پروتئین سازی
[پ] فصل 2 تکنولوژی زیستی
[پ] فصل 3 پیدایش حیات
[پ] فصل 4 تغییر گونه ها
[پ] فصل 5 ژنتیک جمعیت
[پ] فصل 6 پویای جمعیت
[پ] فصل 7 رفتار شناسی
[پ] فصل 8 شارش انرژی
[پ] فصل 9 میکروب و ویروس
[پ] فصل 10 آغازیان
[پ] فصل 11 قارچ
به نظرم اغازیان بخت ترین فصل زیسته چون بر خلاف فصل باکتری ویروس مطالب خیلی پراکندس و حفظ کردنش مشکله
اسم سختی رو گذاشتیم بخت
گوارش + آغازیان
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
ببخشید من این سوال رو میپرسم...اخر این تاپیک چه نتیجه سودمند و به درد بخوری بدست میاد؟؟؟
ولی خب من یکی از کاربران انجمنم و نطری دارم!
زدن این تیپ تاپیک ها واسه من خواننده فقط درس رو سخت تر و هیولا تر میکنه...و هیج دردی رو دوا نمیکنه هیچ بدترش میکنه
همه فصل ها اسون هست و تا حالا با هیچ فصلی مشکل نداشتم ...
البته قبلا با گیاهی مشکل داشتم الان برعکس عاشقش شدم و بیشتر باهاش حال می کنم ...
تنها فصل هایی که دقت میخاد به خاطر قید ها منظورمه سه فصل اخر پیش هست که البته ویروس ها که چیزی نداره (البته دو س تا مطلب گنگ هست ) بهتر بگیم دو فصل اخر پیش
شاید خنده دار بیاد ولی فصل1 دوم در واقع هیچ چیز خاصی نداره اما نمیدونم از کجاش تست طرح میکنن.برید سوال 93 خارج از کشور در مورد آنزیم ها رو ببینید. متجه میشید چی میگم !!!+ فصل4 سوم هورمون ها. تستای ترکیبیش یک راست تو حلقم.دیگه بقیشون آسونن و 3فصل آخر پیش هم نخوندم ...
هر جا که چرخه وارد شد کار سخت شد!!!!
بابا انقد از گیاهی بد نگید وقتی فصلایی به مزخرفی 3 ، 4 ،6 ،7 پیش وجود داره درسته سوال ازشون کم میاد ولی به معنای واقعی کلمه مزخرفن
فصل 8 پیش هم مطالبش نسبتا آسونه فقط اینکه باید مراحل مختلف چرخه ها رو کاملا حفظ باشی و بدونی دقیقا تو اون مرحله چه اتفاقی میفته کار رو یخورده سخت میکنه
برای من تقریبا هیچ فصلی سخت نیست ولی خب گیاهی ها حفظیاتشون بیشتره اگه نتونم کنکور رو 100% بزنم به احتمال زیاد برخی از مطالب حفظی همین گیاهی رو قاطی کردم..
من شخصا باگیاهی مشکل داشتم اما با دفت به شکل های کتاب و زیست گیاهی تخته سیاه مشکلم حل شد و خیلی واسم باحا شده... البته گباهی رو باید درست خوند مثلا به فصل 2 زیست 2 میرسی بعد از خوندن کامل فصل و به طور کامل مسلط شدن به محفوظات برو سراغ تخته سیاه و فصل 1 و 2 شو بخون تست هاش هم بزن نه این که کل گیاهی ها رو بخونی بعد تازه بری سراغ کتاب تست و ... در ضمن گیاهی یعنی تکرار
منم و زمین صاف راه میرم میچرخ آروم زیر پام
زندگی سخت ولی ببین که خوشحالم من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)