نوشته اصلی توسط ramin94 اگه گفتی بیزو..یعنی چی.. اینگین بالاسی گـــو ســــا له :yahoo (4):
چه استقبال خوبی.ممنون ازمهسای گلم
نوشته اصلی توسط Mahsa TbT اولاجیدی : میخواست بشه دومی رو متوجه نشدم :yahoo (4): مي خواست بشه معادل ايستييردي اولا هست اولاجيدي فرق مي كنه VIrdIddIydI. يا همون زدانداند:دي
نوشته اصلی توسط m.sinoos مي خواست بشه معادل ايستييردي اولا هست اولاجيدي فرق مي كنه VIrdIddIydI. يا همون زدانداند:دي خب اینم همون معنی رو میده دیگه ! نمیده ؟ اولدو : شد اولاجاخ : خواهد شد اولاجیدی : میخواست بشه اولاجیمیش : میخواسته بشه
سانجلاندراناردانیمیش سانجلاندارن میان ناردانیمیش اگه تونستید اینو سه بار پشت سر هم تکرار کنید
نوشته اصلی توسط Mahsa TbT سانجلاندراناردانیمیش سانجلاندارن میان ناردانیمیش اگه تونستید اینو سه بار پشت سر هم تکرار کنید من اينو با يه ماه تمرين تونستم بكم
خخخخ من ک نتونستم هی ایش ایش کردم
جونی نیست انگار نوری نیست
sanjilandirallardanimish
http://aksup.ir/images/xmfo7zde0svywk6vzes.jpg
نوشته اصلی توسط alpay_18 sanjilandirallardanimish پیشرفت خوبی داشتی :yahoo (4): - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - نوشته اصلی توسط alpay_18 sanjilandirallardanimish پیشرفت خوبی داشتی :yahoo (4): - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - اگ گفتین فارسی هؤرومجک چی میشه ؟؟؟
@*Sahra* من تورکم اونوقت پیشرفت داشتم فارسی هورومجک هم تقریبا میشه عنکبوت
نوشته اصلی توسط *Sahra* اگ گفتین فارسی هؤرومجک چی میشه ؟؟؟ تور توخویان :yahoo (1):
اگه گفتین فارسی کَرتَنکَله چی میشه
نوشته اصلی توسط alpay_18 اگه گفتین فارسی کَرتَنکَله چی میشه مارمولک
اونوقت فارسی اوغلان یولداشی چی میشه پس
فارسی پیسدیهله ( pisdihle) چه می شود؟ :yahoo (4):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها