سلام
کسی که زمین شناسی رو نمیخواد بزنه، وقت زمین شناسی رو روی چه درسهایی میزاره؟! (توی کنکور)
به نظر من شیمی چون سوالات محاسباتی خیلی زیادی داره انصافاً وقتش (35) خیلی کمه!
نظر شما چیه؟!
سلام
کسی که زمین شناسی رو نمیخواد بزنه، وقت زمین شناسی رو روی چه درسهایی میزاره؟! (توی کنکور)
به نظر من شیمی چون سوالات محاسباتی خیلی زیادی داره انصافاً وقتش (35) خیلی کمه!
نظر شما چیه؟!
درود اقای دکتر.
انصافا وقت کنکور خودش در کل کمه ولی نظر من روی ریاضیه.
موفق باشی
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
طبیعتا یا زیست یا شیمی.احتمالا تقسیم میکنم.موقعی که دارم خودم کنکور هارو میدم اونموقه مشخص میشه زمان بندی
اول خود زمین رو میزنم بقیه وقتش رو تقسیم میکنم
بخش عمده ای رو به ریاضی میدم
بعدش هم به تناسب این که شیمی محاسباتی زیا دادن یا نه تصمیم میگیرم بقیه وقت رو به شیمی بدم یا زیست
5دقیقش رو واسه خودش میزارم بقیش رو واسه زیست (عمرا نمیشه زیست رو تو 36 مین ج داد )
10 مین هم از ریاضی کم میکنم واسه شیمی : )
خب کم فک مکینم متفاوت باشه...و بهتره هر کسی روی درسی وقتشو بزاره که میدونه میتونه بالا بزنهوونه نه اینکه چون تجربیه بزاره واسه زیست یا شیمی...درسی که توش شاخ تره و مهارت داره درش!
..من خودم ده قیقه شو زمین میزنم و بقشو زیست
ویرایش توسط ZOLFA : 15 فروردین 1394 در ساعت 12:49
وضعتو نمی دونم ولی پیشنهاد میکنم این کارو نکنی اگه هم می خوایی زمین بزنی نگه دارواسه آخر چون من پارسال 10 دقیقه روی زمین گذاشتم درحالی که اگه روی شیمی میزاشتم الان داشتم پزشکی می خوندم من با 5 نفر از پزشکی موندم حالا اگه دارو میخوایی یا و اسه رتبه شدن تلاش می کنی این مسئلش جداس
روی زمین حساب نکنین که حسابی به ضررتون میشه
شما الان توی تمرین بشینین و توی همون زمان استاندارد تست ها را بزنین و روی این زمان تمرین کنین
توی کنکور هم همین کار را کنین و آخر کار شما 20 دقیقه وقت اضافی دارین (وقت زمین) و بسته به شرایط میتونین تصمیم بگیرین که چی بزنین
کسایی که پارسال زمین نزدن و از وقتش شیمی زدن مسلما سود کردن، امسال ممکنه درس دیگه ای وقت گیر باشه
باید وقت را به اون درسی بدین که میبینین ارزش داره
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
رو هیچ درسی..من 70 به بالا میخوام زمینو...رو خودش وقت کم نیارم خوبه...ولی ریاضیم ضعیفه نصف وقتش مال شیمیه..
من 3 تا سوال زمین میزدم بعد بقیه وقتشو رو زیست میزاشتم
اما الان اگه میتونستم وقتشو روی دیفرانسیل میزاشتم! ولی حیف نمیشه چون رشتمو عوض کردم!:yahoo (4):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)