خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 282
    1. Top | #166
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط p.moradi نمایش پست ها
      نمیشه مشتق رو نخونم چون هم وقت کمه هم سخته در عوض فقط مباحث اسون بخونم
      ولی میتونی اینکارم بکنی که بیای امارو احتمالو لگاریتمو بخش پذیریو حدو که سادن بخونی بعد اگه وقت شد مشتقو کاربردش رو با انتگرالم بخونی....البته من زیاد از مباحث آسون رشته ریاضی خبر ندارم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #167
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مباحث ساده تر کله کلش ازشون 10 تا میاد ولی ببین چه تعداد باید بخونی!
      اما یه حدو مشتق رو بخونی 12 تا 15 سوالو راحت جواب میدی!

3. Top | #168
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اره منم خوندن مباحث سادرو توصیه نمیکنم ولی باز خود دانی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #169
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ولی میتونی اینکارم بکنی که بیای امارو احتمالو لگاریتمو بخش پذیریو حدو که سادن بخونی بعد اگه وقت شد مشتقو کاربردش رو با انتگرالم بخونی....البته من زیاد از مباحث آسون رشته ریاضی خبر ندارم
      امار احتمال برای ما 1 سوال نهات 2 سواله ارزش نداره یک کتابو واسه یه سوال بخونی
      دادا همون مشتق و حد بهترینه اگه اونا رو نتونی بخونی نباید از مباحث ساده تر توقع داشته باشی

5. Top | #170
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Demon Soul نمایش پست ها
      امار احتمال برای ما 1 سوال نهات 2 سواله ارزش نداره یک کتابو واسه یه سوال بخونی
      دادا همون مشتق و حد بهترینه اگه اونا رو نتونی بخونی نباید از مباحث ساده تر توقع داشته باشی
      خب امارو احتمال واسه ما 5 یا 6 تا سوال میدن...نمیدونستم برای ریاضی کمه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      اره منم خوندن مباحث سادرو توصیه نمیکنم ولی باز خود دانی
      ممنون پس حد و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال رو میخونم
      ولی مجبورم پیش نیازاشو هم بخونم
      پیش نیازش فقط مثلثاته دیگه؟
      ویرایش توسط Parsa-MB : 16 فروردین 1394 در ساعت 00:37

7. Top | #172
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط p.moradi نمایش پست ها
      ممنون پس حد و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال رو میخونم
      ولی مجبورم پیش نیازاشو هم بخونم
      پیش نیازش فقط مثلثاته دیگه؟
      نع
      مثلثات ممکنه توش استفاده بشه ممکنم هست نشه بنابراین مکملشه نه پیشنیازش
      توابع پیش نیازشه
      رسم توابع جابه جایی نمودار توابع
      حل معادلات و نامعادلات
      دونستن حداقل قوانین قدر مطلق و حداقل قوانین جزئ صحیح

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

http://forum.konkur.in/thread23304.html#post406325

وقتم کلا آزاده و روزانه 10-12 ساعت میتونم بخوندم ... که میشه تقریبا 8-9 ساعت کورنومتری یا مفید...

درسهایی که خوندم و و نخوندم:

عمومی:

عربی : قواعد عربی 1 و 2 و معنی کلمات 3 پایه (تست قواعدو زدم)

زبان : معنی تمام کلمات دبیرستان + گرامر زبان پیش تا درس 5 ( تست هیچی نزدم)

دینی : دقیقا نصف هر کتاب رو کامل خوندم ولی چیزی یادم نیست (تست نزدم)

ادبیات : ( اینو خدایی موندم چیکار کنم ) مفهوم ابیات سال دوم + حدود 30 درصد معنی کل کلمات (تست نزدم)

اختصاصی:

فیزیک : مباحثی که مشخص کرده بودم رو خدا رو شکر هم کامل خوندم و هم تست زدم ... البته یخورده مونده که زیاد وقت نمیگیره _ فصل مغناطیس فیزیک 3 نخوندم _

شیمی : شیمی 2 کامل خوندم به غیر از فصل 5 شیمی آلی + شیمی 3 هیچی نخوندم + شیمی پیش هم فصل های 1 و 2 و 4 ( تست نزدم)

ریاضی : هیچی کار نکردم نمره حسابان هم 15 و دیفرانسیل ترم اول هم 14 ( تست هیچی نزدم و فقط میخوام مباحث حد و مشتق و تابع و احتمال رو بخونم + آمار )

اونایی که تا حالا خوندمو باید مرور کنم و اونالیی که نخوندمو باید بخونم...

9. Top | #174
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان ومن درسایی که نخوندمه میگم تا کمک کنید یه برنامه وایشون بدید و بگید چکار کنم
      زبان فارسی.امار.هندسه پایه.لغت ادبیات.شیمی 3 فصل دو سه. گسسته تحلیلی .دین 2 اینا رو هیچی نخوندمه میدونم خییییییلی عقبم ولی اگه میشه کمک کنید میخوایم جبران کنم.بعضی دیگه درسا دارم میخونم.بعضی ها هم تمام که اونا رو نمیگم.در ضمن روزی 8 ساعت میتونم بخونم..یعنی میخونم.در ضمن مطقه سه هستم.
      Ali 976

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پ.ن : غلط املایی داره معذرت چون با موبایل دارم تایپ میکنم.اونم سریع
      ریاضی و شیمی و فیزیک پایه رو هم دارم کار میکنم.
      Ali 976

11. Top | #176
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alishmas نمایش پست ها
      سلام دوستان ومن درسایی که نخوندمه میگم تا کمک کنید یه برنامه وایشون بدید و بگید چکار کنم
      زبان فارسی.امار.هندسه پایه.لغت ادبیات.شیمی 3 فصل دو سه. گسسته تحلیلی .دین 2 اینا رو هیچی نخوندمه میدونم خییییییلی عقبم ولی اگه میشه کمک کنید میخوایم جبران کنم.بعضی دیگه درسا دارم میخونم.بعضی ها هم تمام که اونا رو نمیگم.در ضمن روزی 8 ساعت میتونم بخونم..یعنی میخونم.در ضمن مطقه سه هستم.
      به نظر من زبانفارسی رو دیگه بیخیال شو تا وقتشو بدیم به درسهای دیگه...لغت ادبیاتم هر روز نیم ساعت وقت بذار واژه نامه اخر کتاب ادبیاتو مطالعه کن...دینی 2 رو هم حتما بخون چون میشه که عمومیارو بالا زد و جبران کرد....شیمی رو هم از روی جزوه یا کتابی که داری تموم کن....گسسترم از روی خط ویژه ی گاج بخون و بعدش تست کنکور بزن....ولی باید اینارو چطور بخونی؟؟میگم برات...از روش شب امتحانی استفاده کن...ینی چند روز وقت بذار اول شیمی رو تموم کن بعد چند روز وقت بذار و دینی رو تموم کن به همین ترتیب الی اخر...من پیشنهاد میکنم وقت روزانتو به سه قسمت تقسیم کنی...صبح .بعد از ظهر. شب.صبح رو اختصاص بده به درسایی که الان داری روشون کار میکنی مثل فیزیکو غیره....بعد از ظهرم روش شب امتحانیرو بخون....ینی چند روز بعد از ظهر مثلا فقط دینی بخون وقتی تموم شد چند روزم فقط گسسته بخون و....شب هارم اختصاص بده به مرور درسهایی که قبلا خوندی تا یادت نره مثلا همون دینیرو تموم کردی و الان داری بعد از ظهرا گسسته میخونی وقتی شب شد دینی رو بذار جلوت و مرورش کن و یا براش تست بزن تا مرور شه.....اگه مشکلی داشتی بگو
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #177
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام

http://forum.konkur.in/thread23304.html#post406325

وقتم کلا آزاده و روزانه 10-12 ساعت میتونم بخوندم ... که میشه تقریبا 8-9 ساعت کورنومتری یا مفید...

درسهایی که خوندم و و نخوندم:

عمومی:

عربی : قواعد عربی 1 و 2 و معنی کلمات 3 پایه (تست قواعدو زدم)

زبان : معنی تمام کلمات دبیرستان + گرامر زبان پیش تا درس 5 ( تست هیچی نزدم)

دینی : دقیقا نصف هر کتاب رو کامل خوندم ولی چیزی یادم نیست (تست نزدم)

ادبیات : ( اینو خدایی موندم چیکار کنم ) مفهوم ابیات سال دوم + حدود 30 درصد معنی کل کلمات (تست نزدم)

اختصاصی:

فیزیک : مباحثی که مشخص کرده بودم رو خدا رو شکر هم کامل خوندم و هم تست زدم ... البته یخورده مونده که زیاد وقت نمیگیره _ فصل مغناطیس فیزیک 3 نخوندم _

شیمی : شیمی 2 کامل خوندم به غیر از فصل 5 شیمی آلی + شیمی 3 هیچی نخوندم + شیمی پیش هم فصل های 1 و 2 و 4 ( تست نزدم)

ریاضی : هیچی کار نکردم نمره حسابان هم 15 و دیفرانسیل ترم اول هم 14 ( تست هیچی نزدم و فقط میخوام مباحث حد و مشتق و تابع و احتمال رو بخونم + آمار )

اونایی که تا حالا خوندمو باید مرور کنم و اونالیی که نخوندمو باید بخونم...
      شما عقب نیستین ولی جلو هم نیستین....برای عربی دی وی دی 70 درصد گاجو بگیرید چون اونجا تقریبا قواعد سال سومم گفته و همینطور روی ترجمه هم کار کرده که بسیار عالیه....زبان رو هم تست بزنید تست برای لغت و ردینگو کلوز تست البته قواعد سال سومم بخونید و بعد اون تست زنی برای سال سومم شرو کنید....دینی رو حتما کامل کنید....ادبیاتو ارایه های ادبیشو از روی کتاب ادبیات تصویری تخته سیاه بخونید...برای تاریخ ادبیاتم یه همچین کتابی در انتشارات تخته سیاه اسا به نام تاریخ ادبیات تصویری اونو بگیرید و مطالعه کنید...برای قرابت فقط تست بزنید فقط یادتون باشه نیازی به معنا کردن سلیس و روان ابیات نیست خیلی بچه گانه معنی کنید و فقط مفهومشو بفهمید....باقی مانده های شیمیرو حتما بخونید البته شیمیرو میتونید از روی کتاب خط ویژه گاج بخونید کم حجم و کامله....ریاضیم حد مشتق و کاربردش آمار انتگرال تابع بخونید....فقط به شما هم روش شب امتحانیرو توصیه میکنم که در بع از ظهر ها انجام بشه ینی صبح مطالعه دروسی که خوندی و مرور انها(اونایی که تا حالا خوندمو باید مرور کنم و تست بزنم) بعد از ظهر مطالع دروسی که تا حالا نخوندی ولی به این شکل که از امروز تا چند روز دیگه مثلا فقط شیمی بخون بعد تموم شدنش تا چند روزمثلا ریاضی بخون بعد تموم شدنش تا چند روزمثلا فقط ادبیات بخون به همین ترتیب الی اخر...شبها هم درسهایی رو که بعد از ظهرا میخونیو و تمو شدنو مرور کن یا تست بزن مثلا الان بعد از ظهرا داری ریاضی میخونی و قبل از ریاضی شیمی خوندی وتموم کردی خب برای اینکه شیمی از یادت نره شبها براش تست بزن یا سریع مرورش کن....سوالی بود بگو
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی.روش خوبی بود ولی شما باید مدرسه رو هم در نظر میگرفتین البته تا اخر فروردین میریم مدرسه.
      Ali 976

14. Top | #179
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alishmas نمایش پست ها
      مرسی.روش خوبی بود ولی شما باید مدرسه رو هم در نظر میگرفتین البته تا اخر فروردین میریم مدرسه.
      فکر میکردم بعد عید نمیرین مدرسه ولی واقعا مدرسه یه مشکله صراحتا میگم نمیدونم چطور برطرفش کنیم چون واقعا وقت گیره ولی امیدتو از دست نده سعی کن ساعات مطالعتو فعلا با مدرسه هماهنگ کنی و بازه های زمانی هر روزو بندازی بعد ظهر به بعد....البته میتونم این روشم بگم که شما وقتی میری مدرسه درس میخونی دیگه پس مدرسه میتونه جزئی از وقت صبح تو باشه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام آقا سعيد خسته نباشي
      چندتا سوال داشتم

1-من امسال سوم تجربي هستم و امتحانات نهايي رو در پيش رو دارم حالا مشكلاتي كه من دارم

1. اول اين كه استرس خيلي زيادي براي امتحان نهايي دارم با اينكه درسم هم خوبه و از معدل ترم اولم هم راضي هستم (19.54) ولي خيلي از امتحان نهايي مي ترسم با اين كه سوالاش هم خيلي آسون هستن درضمن چون تو عيد مريض بودم نتونستم خوب مطالعه بكنم و اين موجب استرس بيشترم شده احساس مي كنم بقيه خيلي از من جلوترن

2-دوم اين كه يه چيزي هست كه بعد از امتحان نهايي به من استرس ميده
      من دقيقا بايد از كي شروع كنم براي كنكور بخونم؟؟؟
      در ضمن اينكه وقتي كتاباي تستم رو مي بينم مي ترسم و فكر ميكنم نميتونم اون هارو تموم كنم چون امسال به دليل اينكه معما زياد ازمون امتحان گرفتن فقط تستاي زيست اونم ترم اول و ادبيات قرابت معنايي وديني وعربي رو به مقدار كم زدم واصلا هيچ تستي براي رياضي فيزيك وشيمي و زبان حل نكردم
      در ضمن اين رو هم بگم كه من از سال دوم هيچي بلد نيستم چون معلماي خوبي نداشتيم واصلا چيزي از زيست و فيزك و رياضي و بقيه درسا بلد نيستم ويادم نيست وبه اين ها هم كه فكر مي كنم به استرسم به كنكور افزوده ميشه

حالا از شما ميخوام كه منو راهنمايي كنيد ممنون

اگه غلط داشت ببخشيد سريع تايپ كردم حواسم به نوشته ها نبود
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

ویرایش توسط _ZAPATA_ : 16 فروردین 1394 در ساعت 15:16

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)