بيخيال بابا رئيس پزشكي قانوني شوهر دختر خالمه ميگفت فيشم ٣ميليونو ٨٠٠ عه دريافتيم ٣و٢٠٠
پزشكم هس
مامان منم با پرستاري ٣تومن حقوقشه
من كه از فاز پزشكي زدم بيرون كلا
بيخيال بابا رئيس پزشكي قانوني شوهر دختر خالمه ميگفت فيشم ٣ميليونو ٨٠٠ عه دريافتيم ٣و٢٠٠
پزشكم هس
مامان منم با پرستاري ٣تومن حقوقشه
من كه از فاز پزشكي زدم بيرون كلا
پاسخ به سوالات سربازی
داداش من مگه پزشکی قبول شدن شوخیه؟؟واقعا انتظار داری از صفر شروع کنی و تو یه سال قبول شی؟؟تا قبل کنکور امسال اره فقط اراده و تلاش کافی بود ولی کنکور 94 اثبات کرد خیلی چیزای دیگه هم غیر اونا لازمه...نمیخوام نا امیدت کنم ولی یا کلا قبول نمیشی...یا حداقل 3 سال باید بذاری کنار خوددانی!![]()
والا کنکور 94 اونقدرا از کنکور 93 سخت تر و عجیب غریب تر نبود ...
تو کلاسی که ما بودیم فقط میانگین تراز یکیشون از من بیشتر بود ولی بعدعید کلا درسو گذاشتم کنار. تو همون کلاس 12 نفر پزشکی قبول شدن.
در کل حرفت درسته ...کار هر کسی نیس از پس کنکور این سه سال اخیر بر بیاد...
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
علت زیاد بودن داوطلبای تجربی هم همینه دیگه ! همشون فکر میکنن با یه سال خرخونی میتونن پزشک شن ... بابا بیخیال برین هنر ، وکالت ... چه کاریه اخه .. بیشترین سودو کنکوری های تجربی 84 تا 89 کردن .. نه سوالا سخت و مفهومی بود ..نه رقابت مثل الان ...
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
اولا شما علوم پایه نیستی و پیراپرشکی هستی کلی فرق بینشون هست ثانیا تا پزشک در این کشور وجود داره (وهمه جای دنیا) به شما نیاز خواهد بود. مخصوصا اگه شهرستان های کوچکتر باشین که نونتون تو روغن هست با علوم آزمایشگاهی. قبلا طوری بود که مریض ها میرفتن به مراکز استان ها برای درمان ولی الان پزشک داره زیاد میشه و رفته رفته مریض ها دارن شهر خودشون رو انتخاب میکنن به این ترتیب باعث میشه که پاراکلینیک ها در شهرستان ها هم ووضعیتشون خیلی خوب بشه. اگه مطمعن هستی که ارشد و دکترا قبول میشی قطعا بهتره همون علوم آزمایشگاهی رو ادامه بدی.
سلام.بستگی به حال دلت داره. من خودم دانش آموز قوی ای بودم همش تا سوم دبیرستان ترم اول معدلم بیست بوده از اردیبهشت سوم دبیرستان مریض شدم و نهایی معدلم بیست نشد ولی بازم نوزده و خورده ای شد.سال پیش دانشگاهی یه سری اتفاقات پیش اومد که معافیت تحصیلی گرفتم و....و حتی 94کنکور ندادم. در صورتی که میتونستم علوم آزمایشگاهی و...رو قبول شم.ولی دلم واسه زحمتهای شبانه روزی خودم میسوخت و میدونم حال دلم دنبال پزشکیه و هیچ وقت با علوم آزمایشگاهی ارضا نمیشه.اما تو اگه رشتت رو دوست داری نگران آیند شغلیش نباش سعی کن توی همون رشته بهترین باشی.ولی اگه عشق پزشکی هستی انصراف بده و برو دنبال علاقت چون مشخصه از حرفت که پایه قوی ای داشتی.
با و جود اینکه از کتابای پزشکی خیلی خوشم میاد اما بنا به دلایلی مثل تشریح و در نهایت سروکار داشتن با مریض ... اگر کنکور 95قبول شم یا دارو میرم یا علوم ازمایشگاهی فقططططططططططططططط این دورشته
منم ترم 5 هسم این ترم میرم ترم بعد مرخصی میگیرم میخوتم فقط برا کنکور بخونم البته من ازادم نمیخواد انصراف بدم ب نظرم اگه تو خودت میبینی برو چون عامل مهم خودتی ن هیچکس دیگه این هدف و رویای توئه ن دیگران ک بخوان نظری بدن برو بش برس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)