خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 52
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بيخيال بابا رئيس پزشكي قانوني شوهر دختر خالمه ميگفت فيشم ٣ميليونو ٨٠٠ عه دريافتيم ٣و٢٠٠
      پزشكم هس
      مامان منم با پرستاري ٣تومن حقوقشه

من كه از فاز پزشكي زدم بيرون كلا

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      بيخيال بابا رئيس پزشكي قانوني شوهر دختر خالمه ميگفت فيشم ٣ميليونو ٨٠٠ عه دريافتيم ٣و٢٠٠
      پزشكم هس
      مامان منم با پرستاري ٣تومن حقوقشه

من كه از فاز پزشكي زدم بيرون كلا
      مامانت فقط بیمارستان کار میکنه دیه؟؟ تو 115 نمیره؟؟
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      سلام... الان ترم دو علوم ازمایشگاه علوم پزشکی بابل هستم. هنوز با خودم نتونستم کنار بیام ...میخام انصراف بدم برا کنکور 95 ...به نظرتون ارزششو داره ؟ ...رشتم رشته خوبیه ...ولی باید کلی رفرنس بخونم برا ارشد..بعدش کلی کارای تحقیقاتی و خوندن کلی رفرنس برا دکتری.. تازه اگه قبول شم ..یا هیئت علمی یا ازمایشگاه بتونم بزنم که اونم سرمایه اولیه میخواد ... تازه اگه تا اونموقع اشباع نشه.. مخصوصا اینجا که اصلا به علوم پایه اهمیتی داده نمیشه ...ولی پزشکی یه چیز دیگست.. علاقه م بهش... پرستیژش ...درامدش... حتی اگه تو 25 سالگی هم پزشکی قبول شه ادم ارزشوو داره.. نظرتون چیه ؟ دوس دارم اگه کسی تجربه ای داره در میون بزاره ...
      داش گلم همون پزشکشم به پزشکی قانع نیت.من پزشک میشناسم تهرون طرف نونوایی داره،استخر داره والاااا
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      مامانت فقط بیمارستان کار میکنه دیه؟؟ تو 115 نمیره؟؟
      نه فقط سوپروايزره

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      داداش من مگه پزشکی قبول شدن شوخیه؟؟واقعا انتظار داری از صفر شروع کنی و تو یه سال قبول شی؟؟تا قبل کنکور امسال اره فقط اراده و تلاش کافی بود ولی کنکور 94 اثبات کرد خیلی چیزای دیگه هم غیر اونا لازمه...نمیخوام نا امیدت کنم ولی یا کلا قبول نمیشی...یا حداقل 3 سال باید بذاری کنار خوددانی!

و اینجایی که ایران است

6. Top | #36
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      داداش من مگه پزشکی قبول شدن شوخیه؟؟واقعا انتظار داری از صفر شروع کنی و تو یه سال قبول شی؟؟تا قبل کنکور امسال اره فقط اراده و تلاش کافی بود ولی کنکور 94 اثبات کرد خیلی چیزای دیگه هم غیر اونا لازمه...نمیخوام نا امیدت کنم ولی یا کلا قبول نمیشی...یا حداقل 3 سال باید بذاری کنار خوددانی!
      والا کنکور 94 اونقدرا از کنکور 93 سخت تر و عجیب غریب تر نبود ...

تو کلاسی که ما بودیم فقط میانگین تراز یکیشون از من بیشتر بود ولی بعدعید کلا درسو گذاشتم کنار. تو همون کلاس 12 نفر پزشکی قبول شدن.
      در کل حرفت درسته ...کار هر کسی نیس از پس کنکور این سه سال اخیر بر بیاد...

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      والا کنکور 94 اونقدرا از کنکور 93 سخت تر و عجیب غریب تر نبود ...

تو کلاسی که ما بودیم فقط میانگین تراز یکیشون از من بیشتر بود ولی بعدعید کلا درسو گذاشتم کنار. تو همون کلاس 12 نفر پزشکی قبول شدن.
      در کل حرفت درسته ...کار هر کسی نیس از پس کنکور این سه سال اخیر بر بیاد...

اگه پایه ت قویه و فک میکنی میتونی سریع سر رشته رو بگیری دستت اون یه بحث دیگس...من برا کسی گفتم که صفره صفره...
      12نفر

و اینجایی که ایران است

8. Top | #38
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      اگه پایه ت قویه و فک میکنی میتونی سریع سر رشته رو بگیری دستت اون یه بحث دیگس...من برا کسی گفتم که صفره صفره...
      12نفر
      علت زیاد بودن داوطلبای تجربی هم همینه دیگه ! همشون فکر میکنن با یه سال خرخونی میتونن پزشک شن ... بابا بیخیال برین هنر ، وکالت ... چه کاریه اخه .. بیشترین سودو کنکوری های تجربی 84 تا 89 کردن .. نه سوالا سخت و مفهومی بود ..نه رقابت مثل الان ...

9. Top | #39
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      Up

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اولا شما علوم پایه نیستی و پیراپرشکی هستی کلی فرق بینشون هست ثانیا تا پزشک در این کشور وجود داره (وهمه جای دنیا) به شما نیاز خواهد بود. مخصوصا اگه شهرستان های کوچکتر باشین که نونتون تو روغن هست با علوم آزمایشگاهی. قبلا طوری بود که مریض ها میرفتن به مراکز استان ها برای درمان ولی الان پزشک داره زیاد میشه و رفته رفته مریض ها دارن شهر خودشون رو انتخاب میکنن به این ترتیب باعث میشه که پاراکلینیک ها در شهرستان ها هم ووضعیتشون خیلی خوب بشه. اگه مطمعن هستی که ارشد و دکترا قبول میشی قطعا بهتره همون علوم آزمایشگاهی رو ادامه بدی.

11. Top | #41
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.بستگی به حال دلت داره. من خودم دانش آموز قوی ای بودم همش تا سوم دبیرستان ترم اول معدلم بیست بوده از اردیبهشت سوم دبیرستان مریض شدم و نهایی معدلم بیست نشد ولی بازم نوزده و خورده ای شد.سال پیش دانشگاهی یه سری اتفاقات پیش اومد که معافیت تحصیلی گرفتم و....و حتی 94کنکور ندادم. در صورتی که میتونستم علوم آزمایشگاهی و...رو قبول شم.ولی دلم واسه زحمتهای شبانه روزی خودم میسوخت و میدونم حال دلم دنبال پزشکیه و هیچ وقت با علوم آزمایشگاهی ارضا نمیشه.اما تو اگه رشتت رو دوست داری نگران آیند شغلیش نباش سعی کن توی همون رشته بهترین باشی.ولی اگه عشق پزشکی هستی انصراف بده و برو دنبال علاقت چون مشخصه از حرفت که پایه قوی ای داشتی.

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      با و جود اینکه از کتابای پزشکی خیلی خوشم میاد اما بنا به دلایلی مثل تشریح و در نهایت سروکار داشتن با مریض ... اگر کنکور 95قبول شم یا دارو میرم یا علوم ازمایشگاهی فقططططططططططططططط این دورشته

13. Top | #43
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آپ

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

14. Top | #44
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم ترم 5 هسم این ترم میرم ترم بعد مرخصی میگیرم میخوتم فقط برا کنکور بخونم البته من ازادم نمیخواد انصراف بدم ب نظرم اگه تو خودت میبینی برو چون عامل مهم خودتی ن هیچکس دیگه این هدف و رویای توئه ن دیگران ک بخوان نظری بدن برو بش برس

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آپ

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

خب قبول شدی پزشکی؟

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)