خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 64
    1. Top | #31
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sin fc نمایش پست ها
      ببخشید یک سوال دیگه که یه خورده پیچیده س!

فرض کنید من که تو خرداد ماه تحت عنوان دانش آموز رشته ی تجربی امتحان ادبیات دادم نمره م شده 18 ، و بعد سال بعد تصمیم میگیرم که برم انسانی
      میخوام بدونم اون ترازی که برای درس ادبیات من در نظر میگیرن چجوریه؟ یعنی فرض کنید تراز یک نمره ادبیات18 در رشته تجربی هست 8000 ! میخوام بدونم این تراز رو برای من تغییر رشته ای محسابه میکنن یا اول نمره 18 رو انتقال میدن به رشته انسانی و بعد با توجه به نمرات انسانی تراز نمره 18 رو احتساب میکنن؟ ( اونطوری امکان داره تراز بالاتری کسب کنم )
      این سوالو پرسیدم چون مسئله کم اهمیتی نیس. مثلا نمره 18 تو انسانی خیلی تراز بهتری بهش تعلق میگیره نسبت به تجربی. اگه اینطوری باشه که نسبت به بچه های تغییر رشته ای که از رشته ی تجربی رفتن انسانی ظلم اتفاق میفته!
      به جای 25 در 6.89 ضرب میکنن...

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sin fc نمایش پست ها
      ببخشید یک سوال دیگه که یه خورده پیچیده س!

فرض کنید من که تو خرداد ماه تحت عنوان دانش آموز رشته ی تجربی امتحان ادبیات دادم نمره م شده 18 ، و بعد سال بعد تصمیم میگیرم که برم انسانی
      میخوام بدونم اون ترازی که برای درس ادبیات من در نظر میگیرن چجوریه؟ یعنی فرض کنید تراز یک نمره ادبیات18 در رشته تجربی هست 8000 ! میخوام بدونم این تراز رو برای من تغییر رشته ای محسابه میکنن یا اول نمره 18 رو انتقال میدن به رشته انسانی و بعد با توجه به نمرات انسانی تراز نمره 18 رو احتساب میکنن؟ ( اونطوری امکان داره تراز بالاتری کسب کنم )
      این سوالو پرسیدم چون مسئله کم اهمیتی نیس. مثلا نمره 18 تو انسانی خیلی تراز بهتری بهش تعلق میگیره نسبت به تجربی. اگه اینطوری باشه که نسبت به بچه های تغییر رشته ای که از رشته ی تجربی رفتن انسانی ظلم اتفاق میفته!
      ببینین رشته انسانی یه ادبیات عمومی داره که تو دفترچه عمومی هست و یه ادبیات اختصاصی که برای تراز شدن تو رشته انسانی ادبیات عمومی یه تراز جدا داره با ضریبش و ادبیات اختصاصی یه تراز داره با ضریب اختصاصیش.شما درس ادبیات عمومی رو داری که ترازش همیشه یکی هستش تو تمام رشته ها .برای شما فقط همین درس نمرش تراز میشه و با توجه به عمومی بودن تراز کل می ده ( مجموع تراز دینی و عربی و زبان و ادبیات )
      چون دروس اختصاصی نداری پس نمی تونن از 25 حساب کنن براتون.حق کسی هم ضایع نمیشه.تراز ادبیات تجربی 4 هستش..ادبیات عمومی انسانی هم 4 هستش
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      ببینین رشته انسانی یه ادبیات عمومی داره که تو دفترچه عمومی هست و یه ادبیات اختصاصی که برای تراز شدن تو رشته انسانی ادبیات عمومی یه تراز جدا داره با ضریبش و ادبیات اختصاصی یه تراز داره با ضریب اختصاصیش.شما درس ادبیات عمومی رو داری که ترازش همیشه یکی هستش تو تمام رشته ها .برای شما فقط همین درس نمرش تراز میشه و با توجه به عمومی بودن تراز کل می ده ( مجموع تراز دینی و عربی و زبان و ادبیات )
      چون دروس اختصاصی نداری پس نمی تونن از 25 حساب کنن براتون.حق کسی هم ضایع نمیشه.تراز ادبیات تجربی 4 هستش..ادبیات عمومی انسانی هم 4 هستش
      یکی از دوستام دی ماه دیپلم انسانی گرفت معدلش 20 شد یعنی همه درساش 20..حالا میخواد کنکور تجربی بده رشتشم قبلا تجربی بوده چون معدلش کم بود دیپلم دوم گرفت..تا 2ماه پیش به 3 رقمیم به زور فکر میکرد ولی الان به 2 رقمیم راضی نمیشهمیگه تک رقمی میخوام..میخوام ببینم میشه همچین چیزی؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      یکی از دوستام دی ماه دیپلم انسانی گرفت معدلش 20 شد یعنی همه درساش 20..حالا میخواد کنکور تجربی بده رشتشم قبلا تجربی بوده چون معدلش کم بود دیپلم دوم گرفت..تا 2ماه پیش به 3 رقمیم به زور فکر میکرد ولی الان به 2 رقمیم راضی نمیشهمیگه تک رقمی میخوام..میخوام ببینم میشه همچین چیزی؟
      حقم داره چون درحالت عادی دیپلم انسانی تو کنکور تجربی 7 درصد تاثیر داره ( تازه اونم واسه درسای مشترک ). این بنده خدا هم که همه رو 20 گرفته پس دیگه فبه المراد
      منم شهریور میخوام دیپلم دوم بگیرم ولی ریاضی. چون انسانی درساش نسبت به تجربی خیلی پرت و پلا هستن.

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها

عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان...
      .......
      منبع:خبرگزاری تسنیم
      دقیقا همون نتیجه ای هست که توی کنکورم همونه!
      از این تعداد معدلای زیر 15-16 نمیدونم چطوری میخوان امید به قبولی داشته باشن؟
      طبیعتا کسی که خوب درس خونده پایه قوی تر داره معدل بالاتر! کسی که بد درس خونده معدل پایین تر داره !
      برای اینکه ضعیف تر بیفته جلو قوی تر باید قوی تره و معدل بالاتره درس نخونه بد بخونه و کم بخونه و ضعیف تره چند برابر اون بخونه و درصدای خیلی بیشتری بزنه که این معلول! اینه که بگیم آدم درس خون و قوی یک دفعه درس نخون میشه!!! و آدم درس نخون و ضعیف یک دفعه قوی و درس خون! آدم قوی درصد پایین میزنه! آدم ضعیف درصد بالا!!! اگر کمی با اصول ریاضی کسی آشنایی داشته باشه خیلی خوب متوجه میشه احتمال وقوع این زنجیره با هم دیگه نمیگیم "0" ولی "نزدیک به 0" هست! این نزدیک هم برای موارد استثنا بود.
      گفته ها مسئولان وزارت بهداشت و علوم و سنجش چیزیه در حد "کشک"
      این مشاهده عینی بنده هست
      من چند وقت پیش برای کاری وزارت بهداشت بودم اداره دانش آموختگان داخل و خارج کنار همه ! یه بنده خدایی اومده بود در باره پیگیری مدرکش و میگفت فلان دانشگاه میخوام برم و ..... مسئول محترم اداره خارج بهش گفت شما چرا کنکور خودمونو نمیدی گفت معدلم داغونه و ..... مسئول محترم بازم گهر افشانی کردند که خب پایین باشه ببین همین پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! یکی از رتبه های برتر تجربی معدلش "10" بود!!!!!!!!!!
      والا منم دیگه دیدم داره شعر زیاد میگه گفتم خانوم دکتر ببخشید ایشون رتبه برتر بودند گفت بله بله!!!! گفتم میشه اسمشونو بفرمایید! گفت خب الان خاطرم نیست اما وقتی تقدیر میکردن معدلشون میدونم 10 بود!!! بنده هم تک تک اسمهای بچه های رتبه تک رو براش بردم گفتم دقیقا منظورتون کی هست (از اینتر نت سیستم خودش در آوردیم!) صورت خانوم دکتر هم انواع و اقسام رنگ های صورتی و قرمز و نارنجی رو بروز میداد از خجالت بابت اطلاعات چرندی که داده به اون بنده خدا! این فقط یک نمونش بود. به شعر هایی که اینها میگن توجهی نکنید.
      واقعیت اینه که معدل پایین شانس بسیار بسیار کمی داره! معدل پایین یعنی 15-16! دیگه 12 -13 فکر میکنم خیلی واضح باشه چطور میشه اوضاعش.
      حوصله جر و بحث و وقتش رو هم ندارم پس تیره طایفه من همسایمون معدلش 10 بود پزشکی تهران آورد دختر عمم معدلش 9 بود بهشتی آورد پسر همسایمون 11 بود ایران آورد و اینها رو برای خودشون نگه دارند. اینو گفتم چون مورد عینی بود که دیدم
      والسلام.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      واسه کسی که دیپلم ریاضی داره و کنکور تجربی شرکت میکنه ایا حسابان بجای درس ریاضی تجربی ها تو کنکور تاثیر داده میشه ؟ هندسه 2 و جبرواحتمال تاثیری ندارن ؟

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      حقم داره چون درحالت عادی دیپلم انسانی تو کنکور تجربی 7 درصد تاثیر داره ( تازه اونم واسه درسای مشترک ). این بنده خدا هم که همه رو 20 گرفته پس دیگه فبه المراد
      منم شهریور میخوام دیپلم دوم بگیرم ولی ریاضی. چون انسانی درساش نسبت به تجربی خیلی پرت و پلا هستن.
      این شکلکو ندیده بودم..داره میرقصه؟ ای جون:yahoo (4): ایشالا که به مرادش برسه ولی خیلی خوندا برا انسانی

8. Top | #38
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      طبیعتا کسی که خوب درس خونده پایه قوی تر داره معدل بالاتر! کسی که بد درس خونده معدل پایین تر داره !
      برای اینکه ضعیف تر بیفته جلو قوی تر باید قوی تره و معدل بالاتره درس نخونه بد بخونه و کم بخونه و ضعیف تره چند برابر اون بخونه و درصدای خیلی بیشتری بزنه که این معلول! اینه که بگیم آدم درس خون و قوی یک دفعه درس نخون میشه!!! و آدم درس نخون و ضعیف یک دفعه قوی و درس خون! آدم قوی درصد پایین میزنه! آدم ضعیف درصد بالا!!! اگر کمی با اصول ریاضی کسی آشنایی داشته باشه خیلی خوب متوجه میشه احتمال وقوع این زنجیره با هم دیگه نمیگیم "0" ولی "نزدیک به 0" هست! این نزدیک هم برای موارد استثنا بود.
      این مشاهده عینی بنده هست
      من چند وقت پیش برای کاری وزارت بهداشت بودم اداره دانش آموختگان داخل و خارج کنار همه ! یه بنده خدایی اومده بود در باره پیگیری مدرکش و میگفت فلان دانشگاه میخوام برم و ..... مسئول محترم اداره خارج بهش گفت شما چرا کنکور خودمونو نمیدی گفت معدلم داغونه و ..... مسئول محترم بازم گهر افشانی کردند که خب پایین باشه ببین همین پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! یکی از رتبه های برتر تجربی معدلش "10" بود!!!!!!!!!!
      والا منم دیگه دیدم داره شعر زیاد میگه گفتم خانوم دکتر ببخشید ایشون رتبه برتر بودند گفت بله بله!!!! گفتم میشه اسمشونو بفرمایید! گفت خب الان خاطرم نیست اما وقتی تقدیر میکردن معدلشون میدونم 10 بود!!! بنده هم تک تک اسمهای بچه های رتبه تک رو براش بردم گفتم دقیقا منظورتون کی هست (از اینتر نت سیستم خودش در آوردیم!) صورت خانوم دکتر هم انواع و اقسام رنگ های صورتی و قرمز و نارنجی رو بروز میداد از خجالت بابت اطلاعات چرندی که داده به اون بنده خدا! این فقط یک نمونش بود. به شعر هایی که اینها میگن توجهی نکنید.
      واقعیت اینه که معدل پایین شانس بسیار بسیار کمی داره! معدل پایین یعنی 15-16! دیگه 12 -13 فکر میکنم خیلی واضح باشه چطور میشه اوضاعش.
      حوصله جر و بحث و وقتش رو هم ندارم پس تیره طایفه من همسایمون معدلش 10 بود پزشکی تهران آورد دختر عمم معدلش 9 بود بهشتی آورد پسر همسایمون 11 بود ایران آورد و اینها رو برای خودشون نگه دارند. اینو گفتم چون مورد عینی بود که دیدم
      والسلام.
      ببین عزیز حرفات درسته اینکه یکی با معدل کم یهو بیاد خوب شه و یا با معدل خوب ، درسش بده شه جزء چیزایی که کم اتفاق میفته! همه اینایی که معدلشون کمه میدونن کار سختی دارن که معدلشون رو جبران کنن بهتره به جای اینکه هی بهشون بگیم نمیشه نمیشه یادشون بدیم چطور جبرانش کنن!
      در ضمن همیشه منطق و واقعیت درست نیست( این حرف من نیست حرف بهترین مشاورای کنکور) پس اگه منطق میگه معدل 16 نمیتونه رتبه خوب بیاره لزوما درست نیست!
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

9. Top | #39
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این مشاهده عینی بنده هست
      والسلام.

15-16 برای رشته تجربی پایینه دیگه؟؟!!
      برای ریاضی فکر نکنم 15-16 ایقدرا که شما میگین افتضاح باشه!

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      یعنی من اگه دی 94 دیپلم انسانی بگیرم و معدلم بالا بشه موقع ثبت نام کنکور 95میتونم به جای دیپلم تجربیم دیپلم انسانیم بدم و کنکور تجربی شرکت کنم؟؟؟ شرایط خاصی داره؟ برای دیپلم مجدد کجا باید ثبت نام کنم؟
      ویرایش توسط Ritalin : 12 فروردین 1394 در ساعت 10:33

11. Top | #41
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این مشاهده عینی بنده هست
      والسلام.
      چقد موج منفی!
      الان منی که معدلم 18 هم دپرس شدم!!!
      خب معدل 8-9 واقعا شانسش کمه ولی 15-16 منم مورد عینی دیدم که پزشکی قبول شدن یا رتبه های 3 رقمی آوردن.معدل 17 دو رقمی هم میشناسم.همین امسال.اسمشون رو هم میتونم بگم حتی.
      بهتره این روزای آخر سعی کنیم به جای ضد حال زدن یکم به هم روحیه بدیم.
      امسال نتایج کلا اشکال داشت.نمونه بارزش قبولی های پردیس بود که باید براساس رتبه کشوری باشه ولی براساس رتبه در سهمیه بود.جوری که همکلاسی خودم با تراز 8851 پزشکی و داروی اهواز قبول نشد و پزشکی بندرعباس قبول شد ولی یکی دیگه از دوستام با تراز 8170 منطقه 3 داروی اهواز قبول شد.

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      چقد موج منفی!
      خب معدل 8-9 واقعا شانسش کمه ولی 15-16 منم مورد عینی دیدم که پزشکی قبول شدن یا رتبه های 3 رقمی آوردن.معدل 17 دو رقمی هم میشناسم.همین امسال.اسمشون رو هم میتونم بگم حتی.
      امسال نتایج کلا اشکال داشت.نمونه بارزش قبولی های پردیس بود که باید براساس رتبه کشوری باشه ولی براساس رتبه در سهمیه بود.جوری که همکلاسی خودم با تراز 8851 پزشکی و داروی اهواز قبول نشد و پزشکی بندرعباس قبول شد ولی یکی دیگه از دوستام با تراز 8170 منطقه 3 داروی اهواز قبول شد.
      برای پزشکی آزاد تراز زیرگروه 1 میبینن؟

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      چقد موج منفی!
      البته اينکه پذيرش امسال ايراد داشت منم شاهدم. يکي اومده بود سر مسئول ثبت نام که فلان کس رتبه ش بدتر از دختر من بود ولي بين الملل قبول شد ولي دختر من قبول نشد. مسئوله م گف که برو يه نامه بنويس اسم اون طرفم که با رتبه بد تر از دختر شما قبول شده رو هم بنويس بفرس سنجش.
      ولي معدلاي ١٢-١٣ هم اميد به قبولي داشته باشنن به شرطي که همه درسا رو صد بزنن !
      واقعا باعث تاسفه که چند نفر کم خرد براي جووناي مردم تصميم ميگيرن و عوض اينکه باري رو از رو دوش جوونا بردارن, اون ها رو مجبور به گرفتن ديپلم دوم و هدر دادن بيشتر زندگيشون ميکنن. اونم هدر هدر رفتم بهترين دوران زندگي تکرار نشدنيه.(الله اکبر)
      ویرایش توسط saeid_NRT : 11 فروردین 1394 در ساعت 20:29

14. Top | #44
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      برای پزشکی آزاد تراز زیرگروه 1 میبینن؟
      آره تراز و رتبه کشوری.

15. Top | #45
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      افرادی که دیپلم مجدد گرفتن میشه جواب بدن ؟
      دیپلم مجدد ( انسانی دیپلم خودم تجربی ) برای شهریور
      باید چه زمانی و چه جوری ثبت نام کنم؟

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)