و نکته اخر تنها چیزی که منو امیدوار نگه داشته این که خیلی از مشاورا میگن اگه یه 100 داشته باشی میتونی تا حدودی معدلت رو جبران کنی! امیدوارم بتونم زبان یا عربی رو 100 بزنم سخته اما خیلی روشون کار کردم امیدوارم بشه!
و نکته اخر تنها چیزی که منو امیدوار نگه داشته این که خیلی از مشاورا میگن اگه یه 100 داشته باشی میتونی تا حدودی معدلت رو جبران کنی! امیدوارم بتونم زبان یا عربی رو 100 بزنم سخته اما خیلی روشون کار کردم امیدوارم بشه!
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
سلام
بچه هایی که معدل کتبیشون خوبه اگه تو کنکور هیچی نزنن همون 25درصد رو حساب می کنن براشون؟![]()
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه امینhttp://www.irysc.com/forum/images/smilies/53.gif
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
سلام
یه مسئله هست که ذهنمو مشغول کرده. من ار رشته ی تجربی به انسانی تغییر رشته دادم و طبق اطلاعیه سنجش برای کسایی که از تجربی میرن انسانی درصد کنکور تقریبا 93 درصد و درصد معدل کتبی 7 درصد دارای تاثیر هست چون فقط درسای عمومی و ریاضی رو تطبیق میدن نه کل درسارو ( مثلا توی درس منطق و فلسفه هرچی تو کنکور بیاری همونه برای یه تغییر رشته ای ). در کل به نظر شما برای تغییر رشته ای ها بنفعشونه این شرایط یا نه؟
حالا نمره های من: ادبیات : 18 ---- عربی : 17.5 ---- دینی : 18 ----- زبان : 19 ----- ریاضی : 19
با وجود این نمره ها و با علم به این که میانگین ترازم تو قلم چی 7230 هست و رتبه های قلم چیم معمولا زیر 100، ایا میتونم تو کنکور رتبه ی زیر 500 کشوری رو کسب کنم؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین.
عنایت داشته باشین که معدل کل رشته گروه هیچ ربطی به تاثر معدل شما نداره.هر درستون جدا ترازی از 10000 میگیره و به میزان ضریب خود درس و بعد به میزان عمومی یا اختصاصی بودن تبدیل میشه به یک تراز کل که همه درس ها توش تاثیر دارن.سپس این تک تراز براتون یک تراز کلی رو ایجاد می کنه که به میزان 25 درصد تاثیر می زاره.اینم عنایت داشته باشین که معدل حدود 15 یا 16 خیلی باعث کاهش و بد شدن رتبه میشه.
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
این چیزی که شما میگین بر خلاف اون چیزی هست که سازمان سنجش اعلام کرده! طبق اعلام سازمان سنجش برای کسایی که دیپلم تجربی دارن و میخوان تو کنکور انسانی شرکت کنن ، 93 درصد از نتیجشون رو کنکور تشکیل میده! و فقط درس هاس مشابه ( یعنی دروس عمومی و درس ریاضی ) معادل سازی میشن. مثلا اینطور نیست که تراز زیست رو به جای تراز فلسفه احتساب کنن!
پ.ن : من میخوام بدونم با اون شرایط نمره های کتبی و شرایطی که ذکر کردم ایا احتساب معدل برای کسب رتبه زیر 500 ایا به ضررم هست یا نه.
برادر من گجا گفتم برای همه 25 کامل حساب میشه؟ این مشخصه که تغییر رشته ای ها که خود منم یکیشون بودم کمتر از 25 درصد تاثیر معدل دارن.من اگه گفنم 25 من/رم برای کسایی ب.ده که تو رشته خودشون شرکت می کنن.برای مثال برای کسی که از ریاضی میاد تجربی به میزان 18.2 درصد.چون بعضی در س ها رو نداره و برای اون درس ها حساب نمیشه.اگه شما دقت کنین متوجه میشین که من دارم نحوه ی ایجاد تراز معدل رو توضیح می دم که منبع هم پیک سنجش هستش
sinfc من جواب شما رو ندادم دوست عزیز که به خودتون گرفتین.من جواب استارتر تاپیک رو دادم![]()
ببخشید من خودم تعجب کردم از این جواب
ولی چون جوابتون به سوال منم مربوط میشد اشتباه پیش اومد :yahoo (4):
در رشته علوم انسانی نیز در امتحانات خرداد 72.2 درصد قبولی داشتیم و میانگین نمره دانش آموزان 10.28 بود:yahoo (21):
ببخشید یک سوال دیگه که یه خورده پیچیده س!
فرض کنید من که تو خرداد ماه تحت عنوان دانش آموز رشته ی تجربی امتحان ادبیات دادم نمره م شده 18 ، و بعد سال بعد تصمیم میگیرم که برم انسانی
میخوام بدونم اون ترازی که برای درس ادبیات من در نظر میگیرن چجوریه؟ یعنی فرض کنید تراز یک نمره ادبیات18 در رشته تجربی هست 8000 ! میخوام بدونم این تراز رو برای من تغییر رشته ای محسابه میکنن یا اول نمره 18 رو انتقال میدن به رشته انسانی و بعد با توجه به نمرات انسانی تراز نمره 18 رو احتساب میکنن؟ ( اونطوری امکان داره تراز بالاتری کسب کنم )
این سوالو پرسیدم چون مسئله کم اهمیتی نیس. مثلا نمره 18 تو انسانی خیلی تراز بهتری بهش تعلق میگیره نسبت به تجربی. اگه اینطوری باشه که نسبت به بچه های تغییر رشته ای که از رشته ی تجربی رفتن انسانی ظلم اتفاق میفته!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)