خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا پشت کنکوری ها و چهارمی ها جواب بدن

با سلام خدمت دوستان عزیزو گرامی
      دوستان عزیز من سوم تجربی هستم یه خواهشی داشتم ازتون میخواستم تجربه هایی که کسب کردین و اشتباه هایی که در سال پیش دانشگاهی و تابستون سوم کردین رو به من بگین یابه عبارت دیگه اگه الان جای من بودین یعنی اگه بر میگشتین به سال سوم تو تابستون و سال چهاروم چه کارایی میکردین؟(البته اینم بگم تابستون مدرسه داریم فکر کنم پیش رو درس بدن)
      اگه بگین ازتون ممنون میشم
      ویرایش توسط aidinrezayi : 10 فروردین 1394 در ساعت 15:28

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اول از همه شما امتحان نهایی رو پیش رو دارین که با تلاش خودتون یک نمره ی قابل قبول میارین

من جای شما بودم تابستون یه برنامه ی منظم ورزش و درس میزاشتم ، آخر هفته ها خوش گذرونی طول هفته درس

کل تابستون کتاب های پایه رو دو دور کامل مرور میکردم

موقع پیش دانشگاهی تا عید بیشتر تمرکزمو میزاشتم روی کتاب های پیش و یه کمی هم اختصاصی های پایه

بعد از عید هم دیگه مرور و جمع بندی و بعدشم یه کنکور توپ و عالی

-------

بزرگ ترین اشتباه من این بود که بعد عید کلا درس رو ول کردم ، کامل هااااا

ضرری که هیچوقت نمیشه برگشت و جبرانش کرد

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همان طور که محمد گفت این دو ماه سفت بچسب به امتحان نهایی. یک هفته بعد از امتحان نهایی برو سراغ درس مثل عربی که خیلی مهم تر است. بعد هم بقیه درس ها. یه جور اولویت بندی داشته باش. مثلا می خواهی یک درس را بخوانی این درس میشه اخر نخ، حالا برو و سر نخ را پیدا کن و از اونجا شروع کن به خوندن. منظور اینه که ببین پیش نیاز ها چی هستند. تو سال چهارم هم همین طور که درس های جدید را می خونی تستش را هم بزن. بعد می مونه یک عید که جمع بندی کنی و کنکور های سال گذشته را حل کنی.
      فقط شیطون گولت نزنه که حالا سه ماه وقته بزار یک هفته دیگه. از من همین طوری شد و تابستونم از دست رفت. اگر امثال قبول نشدم (خدانکنه) یک ثانیه را هم از دست نمی دهم.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن