سال قبل ک پیش بودم فقط شیمی تکلیف مینوشتیم.اونم ب زور و خلاصه...
ولی تکلیف هم ننویسی از ی جای دیگه وقتت میره بشتر افراد همینجورین
خیلی خوبه میریم با برو بچه ها درس میخونیم
خیلی بده.وقت تلف کردنه..می شینیم خونه میخونیم
سال قبل ک پیش بودم فقط شیمی تکلیف مینوشتیم.اونم ب زور و خلاصه...
ولی تکلیف هم ننویسی از ی جای دیگه وقتت میره بشتر افراد همینجورین
وای داغ دلم و تازه کردی فردا چار تا امتحان داریم درسای سخت،فیزیک شیمی دیفرانسیل،دینی...بچه ها چیکار کنم خسته شدم واقعا اصلا به پایه نمیرسم دبیرا دارن فشرده درس میدن اصلا یه وضعی....تمام وجودم شده غصه...هر روز امتحان داریم ....
به نظر من بیخود ترین کار اینه که دارم سال کنکورم میرم مدرسه!!!فقط اتلاف وقته!!البته بیشتر واسه درسای عمومی وقتم داره تلف میشه!!!امتحانا اصلا همش مسخرست!!باید سال کنکور بشینی تو خونه با خیال راحت و بدون استرس درسمو بخونم اما...
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
هیچ مدرسه ای و هیچ کلاسی مثل ما نیست امسال حساس ترین سال زندگیم بخاطر کار بابام اومدیم تو یه شهرستانی که بیشتر شبیه دهاته..مزخرف...........اصلا نمیذارن ما درس گوش بدیم چون اکثرا میرن کلاس..بعدم معلمامون بخدا همش بفکر امتحان نهایی مسخرن..هه تاثیر مثبت!!!!..اصلا اسم کنکور نمیارن..ی سری از معلمامون هم فقط ب چنتا از بچه ها توجه میکنن...هر روزم یکی گریه میکنه...معلمای تخصصیمونم خیلی بدن بخصوص زیست و فیزیک..تا 20 اسفندم باید بریم..این مدرسه هیچی واسم نداه ر..بجز ناامیدی..مریضی..اتلاف وقت..![]()
<br>
مدرسه = اتلاف وقت !
تازه مثلا مدرسه تیزهوشان هست با این دبیرهای بنجل !
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
منم فکر میکنم باید سال بعد رو غیرحضوری بخونم
نمیدونم چیکار کنم والا
از طرفی میخوام تو همون سال اول قبول بشم انشالله
از طرفی میترسم با مدرسه وقتم تلف بشه
چون دانش اموز موسسه علوی ام
و واقعا دبیران مجرب که فوق العادن
شاید غیرحضوری بردارم و تو موسسه علوی درس بخونم
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
یکی از معلم های ما میگفتما قبلا تو پیش دانشگاهی نوبت اول رو مثل بقیه ی سال های دبیرستان درس میدادیم و بعدش میشد مث دانشگاه. یعنی نصف دبیرستان بود و نصف دانشگاه و خیلی هم به نفع دانش اموزاست و کمی با دانشگاه اشنا میشدن و بعد از عید هم مدرسه تعطیل بود تا برن بخونن واسه کنکور.))
این یه زمانی قانون بوده. اما الان این سال اسمش پیش دانشگاهیه ولی واقعا این طور نیست. هدف از این سال اینه که با دانشگاه اشنا بشیم مثل پیش دبستانی که اختیاریه و هدفش اشنایی با مدرسه است.
من نمیدونم کدوم ادم بی سوادی این قانون ها رو عوض کرده و سال چهارم رو اینجوری.![]()
برای بعضیا آره برای بعضیا نه . اخه بعضیا روزای تعطیلی ساعت 10 شروع میکنن درس خوندن![]()
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
نه کسی میاد بپرسه کارنامه پیش دانشگاهیت چند اوردی و نه ارزشی داره ^_^
هر طوری عشقت میکشه برنامه بچین فقط بخون
روزایی که تکالیف زیاده نرومثه من
خودمم پیش تجربی هستم ترم اول خیلی با مدرسه هم گام بودم ولی فقط خودم عقب افتادم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)