خیلی خوبه میریم با برو بچه ها درس میخونیم
خیلی بده.وقت تلف کردنه..می شینیم خونه میخونیم
بعضی از مدارس که میخوان خودشون رو به اداره اموزش پرورش نشون بدن و چاپلوسی کنن بچه ها رو تا روز ملی شدن صنعت نفت هم می کشونن مدرسه
بعد عید هم به همون دلیل چاپلوسی اقدام به عمل زشت کشوندن بچه ها به مدرسه با ترفند های جالب از جمله(ارسال پیامک فرار از مدرسه برای والدین،تماس با والدینبه منظور اخراج از مدرسه و...)
تازه ه ه یه ترفند جدید هم دارن اینکه زنگ میزنن به پدر و مادر بعد میگن همه بچه ها امروز اومدن مدرسه فقط فرزند شما نیومده.......بعد که میری مدرسه میبینی همه بچه ها نیومدن فقط تو رفتی مدرسه........
بعد در مر حله های بعدی معلم ها هم اقدام میکنن به کم کردن نمره که چرا اومدین مدرسه؟؟؟؟؟![]()
HA SIN YA NON
ویرایش توسط zagheh : 12 فروردین 1394 در ساعت 01:50
HA SIN YA NON
انظباط به درک
اما این چه قانونیه که میگن اگه 4 جلسه سر یه درس غیبت غیر موجه داشته باشی دبیر اون درس میتونه نذاری امتحان پایانی بدی؟
مدرسه رفتن تو سال کنکور یه اشتباه محضه!و از اون بد تر اونم مدرسه هایی که خودشون علاوه بر کلاس چهارم کلاس کنکور میزارن!
واقعا دیگه وقتی برای تست زدن باقی میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بگم خیلی از دوستای واقعا زرنگ و به معنای واقعی درسخوان من (والبته من که یه دانش آموز متوسط بودم) تو این باتلاق گیر کردیم و آخرش چی ؟
تو دانشگاه های دوست نداشتنی!!!!!!!!!!رفتیم...و واقعا به حقمون نرسیدیم.
دبیر شیمی بیست بار جریمه میداد از یه چیزی، دبیر دیفرانسیل فقط جزوه میگفت و ما شده بودیم ماشین تایپ! دبیر فیزیک و باز هم دبیر دیفرانسیل اصلا به کنکور اعتقادی نداشتند...و دبیرای کنکور هم در حال رقابت با دبیرای مدسه و ماهم پ**!و ما هم موش آزمایشگاهی، توپ بازی ،احمق،یا هرچی میخوای اسمشو بزار.
وقت گرانبها میگذشت... چی بگم
و این بود عدالت آموزشی و اون هم منطقه 1 !
یه داستان دیگه بگم :
دوستای من که تو کتابخونه بودن به مدرسه پول داده بودن و براشون نمره رد میکردن و اونا با خونسردی کامل درس میخوندن و الآن رتبه بدرد بخور آوردن ! و این بود عدالت!
آری عدالت همین است،همین
همین مدرسه و معلمای بی سواد اموزش پرورش البته نه همه اکثرشون که عقده ای شدن این بیشتر در مورد معلمای خانومیه که عقده پزشک شدن داشتن اما نشدن اکثرا دبیرای زیست که فقط ادعا میکنن...الان باعث این وضعیت پشت علاقه موندن بنده شدن............................................ .............................
هیچوقت حلال نمیکنمش منو سال کنکور وسط راهرو به.......گرفت............................... .........اون دنیا حالشو اساسی میگرم...........
95 قبول شدم میرم جلو روش وایمیسم ی تو دهنی نثارش میکنم...نمیدونید که چون عقده ای شده بود چه کار ها و بلا ها که سر ما نیاورد
یادم رفت بگم ناظم بی وجدان ، ما را تا دقیقا دم امتحانا نهایی کشوند مدرسه ! من رو از تو کتابخونه میکششششششششششششششوند مدرسه! چی بگم ؟!
و بازم میگم عدالت آموزشی توهمی بیش نیست!توهمه
من که اصلا حتی یه دقیقه هم واسه مدرسه نمیخونم درهفته هم شاید سه روز برم ...تو امتحانات هم فقط سعی میکنم نمره بالای ده بیارم ........همین مدرسه مایه بدبختی خیلی از دانش اموزاست
فقط دو تا دبیر دلسوز داریم تو دبیرستانمون
بقیشون یا اخلاق doggy دارن که نمیشه یه سوال ازشون بپرسی یا انقدر cow هستن که نمیتونن جواب سوالت رو بدن
تو این 12 سالی که درس خوندم یه چیزی رو راجع به دبیرا خوب فهمیدم
: 60 % شون آدمایی هستن که پول مفت میخورن (حتی اگه کم باشه)
و اکثرشون هم آدمایی هستن که فکر میکنن باید به یه جایی میرسیدن اما بقیه نذاشتن و همه هم حقشونو خوردن و تو حسرت گذشتهان
از بعضی از همین دبیرهای به ظاهر مظلوم فحش هم خوردیم
مدیرمون رو باید ببینید
یعنی نمونه دولتی منطقه 1 هستیم مثلا
اما بدتر از همشون اون آخوندی بود که میومد بهمون عربی درس میداد
![]()
یه مشکل بزرگ هم تکالیفی هست که دبیران دروس عمومی به آدم میدن مثل تحقیق های دین و زندگی. خداییش سال کنکورم یکی از چیزایی که به من آسیب زد همون تحقیق هایی بود که دبیرمون میگفت از کتابهای شهید مطهری انجام بدین.
خیلی مدرسه های بی امکاناتی هستن که الکی به منطقه دو یا یک به حساب میان ولی آموزشش مفت نمی ارزه.
مثلا مدرسه ما فقط کارش فرستادن دانش آموز خسته و کوفته به خونس!همه ی درسا رو خودم تو خونه میخونم
جالبیش اینه که این نوع مدرسه با مدرسه های با امکانات رقابت میکنن
این مشکل مشکله همه هستش ... و اختصاص به یک نفر نیست ... شما سعی کنین تکالیف مدرسه تو مدرسه انجام بدین ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)