اره مدرسه هم بعضی وقتها میشه یه مزاحم برای یه داوطلب کنکور.....منم تجربشو داشتم و سال اول بدبختم کردن انقد که سخت میگرفتن ولی بهانه نکن بهانه کنی خودت ضرر میکنی سعی کن با مشکلت کنار بیای
خیلی خوبه میریم با برو بچه ها درس میخونیم
خیلی بده.وقت تلف کردنه..می شینیم خونه میخونیم
اره مدرسه هم بعضی وقتها میشه یه مزاحم برای یه داوطلب کنکور.....منم تجربشو داشتم و سال اول بدبختم کردن انقد که سخت میگرفتن ولی بهانه نکن بهانه کنی خودت ضرر میکنی سعی کن با مشکلت کنار بیای
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
فک میکنی تنها مدرسه خودت اینطوریه؟؟
من تو نمونه میخونم ولی فقط اسمش نمونس هیچ کاری واسمون نکردن انتظارم دارن بهترین رتبه هارو بیاریم..
فقط معلم شیمیمون خوب بود معلم دینیمون که اصلا تست نمیدونست چیه یعنی در این حد...معلم زیستمونم فقط کتابو خلاصه میکرد چیزی بلد نبود...
حالا خوبه شما مدرسه نمیرین انضباطتون رو کم می کنن ولی مدرسه ما اخراج میکنه...سه تا از هم کلاسی هامو اخراج کردن سر نرفتن به مدرسه
دوستان لطفا بحثو ادامه ندین قبلا هم گفتم این بحث فایده نداره و داره وقت مارو میگیره و باعث میشه تاپیکای سوالات درسی بره پایین الکی!
صدبار گفتم بازم میگم با اعتراض ما و شما به مدرسه رفتن نه میان بر میدارن نه میان کمش میکنن پس برای چی الکی نظرسنجی گذاشتین؟ که چی بشه؟ مثلا فکر کردین حتی اگه 10 هزار نفر هم بیان رای بدن مدرسه چیزه چرتیه از سیستم اموزش پرورش حذف میشه؟
دوستان لطفا یک کار معقول انجام بدین کارای ابلهانه نکنید دیگه!![]()
راستی این پیش دانشگاهی غیر حضوری که میگن چیه؟کسی میدونه؟فکر کنم باید شهریه مدرسه رو بدی......بعد اگه خواستی میتونی نری سر کلاس
ببین وقتی مدرسه ای که میری فقط وقت تلف کردن باشه(چیزی حدود6یا7ساعت روز)چه سودی داره؟میدونی به جای اینکه 6 ساعت در روز بیای با معلمایی که هیچی نمیفهمن سر و کله بزنی و یا بخوای وقت توی خونه رو هم جریمه و تکلیف و...بنویسی.....میشه با یکی از کتابای کمک درسی که از صد تا معلم بهتره درس خوند؟؟اینجوری بهتر نیست؟
من که امسال اصلا دلم نمیخواست برم مدرسه و کلی وقتم تلف شد..:yahoo (21):من همیشه خودم درس ها رو میخونم و اصلا از معلم هامون چیزی یاد نمیگیرم![]()
برین مدارس غیر انتفایی ممکنه وسط سال بگن پاشین بیاین اداره گیر داده
به سر خودم اومده که میگم
زندگی درک همین
اکنون
است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)