بلی
خیر
نوشته اصلی توسط Johnny Depp ستاره خانوم گرفتی جوابو؟خخخ...پس خودتو دریاب؛) @ستاره72 چندیست ب دنبال خود میگردیم ---------- طفلی لیلاهای شما
نوشته اصلی توسط ستاره72 چندیست ب دنبال خود میگردیم ---------- طفلی لیلاهای شما از خداشونم باشه!
نوشته اصلی توسط ستاره72 چندیست ب دنبال خود میگردیم----------طفلی لیلاهای شما اره طفلیابمیرم(
نوشته اصلی توسط Takfir از خداشونم باشه! اره خوب دخترا نهایتش صورتشون رو اب میشورن قیافه اصلیشون فهمیده میشه اما شماها......
نوشته اصلی توسط Johnny Depp باید بگی یا ابلفضل؛) دیالوگم جابجا شد ببخشیدولی هر دو یه مضمون داره دیگه .یا علی من با تعجب بود
نوشته اصلی توسط ستاره72 اره خوب دخترا نهایتش صورتشون رو اب میشورن قیافه اصلیشون فهمیده میشه اما شماها...... ولی ماها بی وجدانیم
نوشته اصلی توسط ستاره72 اره خوبدخترا نهایتش صورتشون رو اب میشورن قیافه اصلیشون فهمیده میشهاما شماها...... اما نداره!ما ریاکار نیسیم؛))
نوشته اصلی توسط Takfir ولی ماها بی وجدانیم هستین؟؟؟خودتون تایید میکنین؟ من دیگه حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط ستاره72 هستین؟؟؟خودتون تایید میکنین؟ من دیگه حرفی ندارم بقیه رو نمیدونم ولی من بی وجدانم! و ماکسیموم ظرفیت شناسنامم هم ازدواج خواهم کرد!
نوشته اصلی توسط Johnny Depp اما نداره!ما ریاکار نیسیم؛)) اره راست میگی ریاکار ب 2 رو میگن به نه قالی 1000 رنگ بحث تمام
نوشته اصلی توسط ستاره72 هستین؟؟؟خودتون تایید میکنین؟من دیگه حرفی ندارم هه...نه من تایید نمیکنم...ولی شوما کلا نباید حرفی داشته باشی؛)خخخ
نوشته اصلی توسط ستاره72 اره راست میگی ریاکار ب 2 رو میگن به نه قالی 1000 رنگ بحث تمام عزیزم سفسطه نکنمنظورو گرفتی بسه؛)
نظر سنجی اضافه شد!
نوشته اصلی توسط Takfir نظر سنجی اضافه شد! حسن تو هیچوقت آدم نمیشی من خودم یه نفری به این قضیه پی بردم چنگیز به فرنگیس دیگه چیه ؟؟؟ کشتی منو از خنده چنگیز و فرنگیس هر دو خر عست !
:troll (7):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها