تاپیک به زودی حذف میشه ...
مهم جدول ها است، نه رنگ و لعاب و مطالب قدیمی توش.
اون جا به جایی فهرست و صفحات هم احتمالا مشکل صحافیه... من ۷ ۸ تا از این دفترها داشتم و اینجوری نبودن.
Math & Physics are fun
Math & Physics are fun
خداييش خيلي كتاب مسخره اييه!!!
بابا بشين درستو درست حسابي بخون ديگه چه أهميتي داره چند ساعت خوندي؟
مهم اينه كه بخوني ديگه!!!
ههه هه ببخشيد من خيلي تنبلم!!! :-)
كلا غير از كتاب زرد عمومي بقيه كتاباي قلم چي به درد عمه شون ميخوره!!! والااااااا :-)
جالب بود، اول صبحی روح و روانم شاد شد.
کمیت مطالعه قابل اندازه گیریه، اما کیفیتش نه، در واقع برای کیفیت باید معیاری وجود داشته باشه که مطالعه دیگران نسبت به اون سنجیده بشه و بگیم مطالعه این ساعت طبق استاندارد "فلان-بهمان" خوب یا بد بوده.
خب همچین معیاری نداریم، پس هیچ دفتر برنامه ریزی ای در دنیا، چه مال انتشارات خاصی باشه، چه خودت با خط کش تو یه دفتر چرکنویس درست کرده باشی، نمیتونه کیفیت کار رو ثبت کنه.
من خودم برای حل این مشکل (8 ساعت خوب، یا 10 ساعت بد) این کارها رو میکردم:
اگر یه مدت محدود (مثلا نیم ساعت) بازدهم میومد پایین، از ساعت مطالعه حذفش میکردم.
اگر "حس" میکردم که مثلا در 1.5 ساعت ریاضی، مثل همیشه درس نخوندم و از خودم راضی نبودم، یک ربع کم میکردم. (یه مقدار دلخواه، من به یک ربع علاقه داشتم)
اگر کلاً بازده نداشتم (!!) مثلا از گشنگی دیگه هیچ مسئله ای حل نمیشد و قند خونم میومد پایین، یا کلا فکرم میرفت سمت یه موضوع دیگه، یا حالت مریضی داشتم و نمیتونستم درس بخونم، خیلی راحت از سر جام پا میشدم، درس رو میزاشتم کنار، مشکل رو حل میکردم و بعد میومدم سر درس.... شاید چندین ساعت هم طول میکشید، ولی ساعت مطالعه الکی وارد نمیکردم.
نکته: مشاور و مدرسه و اینجور چیزها نداشتم، دفتر برنامه ریزی رو برای خودم پر میکردم، دلم نمیخواست عددهای گنده ی الکی توش وارد کنم.
امسال هم بعد از عید دو تا میان ترم مهم دارم، ساعت مطالعه ام رو تو دفتر برنامه ریزی مهر و ماه پر میکنم. سال پیش خریده بودم، اما ازش استفاده نکردم. کلا هـــــیــــــــچ فرقی با هم ندارند. همشون یه سری جدول هستند که باید توش عدد بنویسی، اما بخش برنامه ریزیش نسبت به قلمچی قوی تر به نظر میاد.
Math & Physics are fun
مشاور
والا نه هیچ وقت خریدم و نه هیچ وقت خوندم ... اینی که شما میگی
همه کارام رو تو یه سر رسید انجام میدم ... خعیلیم راضیم...
به نظر من چاپ بالاش اصلا به این معنا نیست که خیلی کاربردیه و از اهم واجبات به حساب میاد چون تو کانون شهری که من هستم هرکسی تو کانون ثبت نام کنه بخواد نخواد یه دفتر برنامه ریزی هم بهش میدن چه استفاده کنه چه نکنه(حالا از جاه های دیگه خبر ندارم).... اما نمی گم خوبه یا بد چون هرکسی می تونه از هرچیزی بیش ترین استفاده و بهره رو ببره
منم و زمین صاف راه میرم میچرخ آروم زیر پام
زندگی سخت ولی ببین که خوشحالم من
Math & Physics are fun
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)