با سلام خدمت شما دانش آموزان عزیز....
با توجه به اینکه ایام جمع بندی شروع شده است توصیه می کنم حتما در درس زیست شناسی از سوالات کانون فرهنگی آموزش در سال گذشته و نیز امسال استفاده کنید چرا که طراح کنکور سراسری بدون شک سواات زیست شناسی این موسسات را بررسی خواهد کرد و یک الگوی کلی از این سوالات خواهد گرفت. در صورتی که زمان کافی نیز داشتید توصیه می کنم آرشیو سوالات موسسه ی گزینه 2 و گاج (به خصوص گاج!) مربوط به امسال را هم کار کنید. بدون شک با بررسی این سوالات سر جلسه ی کنکور چیزی حدود 60 الی 80 درصد سوالات برای شما آشنا خواهند بود! هر ساله فقط 20 درصد سوالات خلاقیت طراح را شامل می شود و بقیه ی سوالات الگو برداری از آزمون های آزمایشی می باشد برای همین است که موسساتی چون گزینه دو و قلمچی هر ساله پس از کنکور درصدهایی تحت عنوان مشابهت سوالاتشان با سوالات کنکور سراسری را اعلام می کنند.
جهت دانلود آرشیو سوالات زیست شناسی کانون فرهنگی آموزش می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.
با تشکر
پی نوشت 1: جهت دانلود سوالات زیست شناسی کانون 93-94(یعنی امسال) می توانید به سایت ما رجوع کنید.
پی نوشت 2: الان ساعت 3 نصفه شب هستش و خوابم نمی برد گفتم این پست رو بزارم تا بچه ها فردا دانلودش کننیکی دو روزه می خوام چند تا فیلم تدریس توپ ضبط کنم بزارم رو سایت ولی نمی دونم چرا حسش نیست
ببینم تا دهم می تونم یه ساعت فیلم ضبط کنم اونم نکته های خفنننننن
)
یا علی