سلام دوستان خسته نباشید خدا قوت!
خودتون میدونید که خوب نزدیک عیده! لذا توی این دوران که به دورانِ طلایی عید معروفه جزوات خلاصه نویسی شده+تست های جمع بندی میتونه خیلی به کمک شما بیاد!
شما باید توی این دوران اولا درسارو به صورت خلاصه نویسی شده در حجم کم داشته باشید دوما! تست های استاندارد تالیفی رو هم داشته باشید که جنبه جمع بندی داشته باشند و بعد از خوندن هر مبحث برید تست هاش رو بزنید!
برای همین دست به کار شدم تا یک پکیج خوب رو آماده بکنم!
این روزا جزوه های به درد نخوری با قیمت های بسیار نجومی فروخته میشه! به اسم خلاصه نویسی شده و از این حرف ها!
برای همین دست به کار شدم یک پکیج خوب در حد بچه های خوب استراتژیک آماده کنم که به هر دلیلی نمیتونن این پکیج های پولی رو تهیه کنن! تا خدایی نکرده سر خورده نشن و یک جمع بندی توپ رو انجام بدن!حتی بهتر از دیگران!
سوال! ******** این پکیج از چی تشکیل شده؟
سوال خوبیه! ببین این پکیج از چند قسمت تشکیل شده! یک! اول اینکه جزوه خلاصه نویسی شده درسا از هر جا جمع شده و توی پکیج گذاشته شده! بعد از اون تست های مخصوص موسسه گزینه دو توش گنجونده شده! که خیلی عالی هستش! یعنی شما یک فصل میخونی بعد میای تست های جمع بندی رو میزنی!
پس چی شد؟ جزوه خلاصه نویسی شده + تســت های جمع بندی عید نوروز!
سوال! منبع این جزوات کجاست؟
منبع این جزوات !
همونطور که میدونید فقط دانش اموزای گزینه دو به جزوات جمع بندی دسترسی دارن! پس خیلیا نمیتونن استفاده کنن! اول از گزینه دو بعدا! از همه نت یه سریشم از دوستام میگیرم! جزوه ها خوبن و خلاصه نویسی شده رتبه های برتر هستند!
به این صورته که مثلا عربی از درسِ یک تا سه تست های جمع بندیش رو آورده بعدش هم پاسخ تشریحی داده!