خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشکل در آزمون دادن زیست

سلام دوستان عزیز
      اول از همه سال نو رو به همتون تبریک میگم.
      من یه مشکل خیلی بزرگ دارم ک دیگه واقعن نمیدونم چکار کنم.
      من تو خونه زیستو خیلی خوب میخونم، برای تست هم از رو گاج میزنم. تقریبن بیشترش هم درست میزنم مثلن از هر ۲۰ تا تست، شاید ۵،۶ تا مشکل داشته باشم، ولی وقتی میرم سر آزمون، انگار هیچی نخوندم و واقعن نمیتونم جواب بدم ب سوالات.
      امروز بدترین آزمون عمرم بود، تو این دوهفته آزمون رو عمومیا خیلی تمرکز کرده بودم و خوب خوندم، تست هم خیلی خوب زدم تو خونه، بیشتر تستای کنکور هم درست میزنم ولی امروز صبح بیشترین درصدم دینی بود ک شد ۵۲. بقیه زیر ۵۰. البته امروز حالمم اصلن خوب نبود و بخاطر آنفلوانزا سردرد و اینا داشتم و زود پاشدم ولی انتظار نداشتم عمومیا رو خراب کنم.
      تا کنکور هم وقتی نمونده.واقعن ناامید شدم.پیشنهادتون چیه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Helpppp .........

3. Top | #3
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز
      اول از همه سال نو رو به همتون تبریک میگم.
      من یه مشکل خیلی بزرگ دارم ک دیگه واقعن نمیدونم چکار کنم.
      من تو خونه زیستو خیلی خوب میخونم، برای تست هم از رو گاج میزنم. تقریبن بیشترش هم درست میزنم مثلن از هر ۲۰ تا تست، شاید ۵،۶ تا مشکل داشته باشم، ولی وقتی میرم سر آزمون، انگار هیچی نخوندم و واقعن نمیتونم جواب بدم ب سوالات.
      امروز بدترین آزمون عمرم بود، تو این دوهفته آزمون رو عمومیا خیلی تمرکز کرده بودم و خوب خوندم، تست هم خیلی خوب زدم تو خونه، بیشتر تستای کنکور هم درست میزنم ولی امروز صبح بیشترین درصدم دینی بود ک شد ۵۲. بقیه زیر ۵۰. البته امروز حالمم اصلن خوب نبود و بخاطر آنفلوانزا سردرد و اینا داشتم و زود پاشدم ولی انتظار نداشتم عمومیا رو خراب کنم.
      تا کنکور هم وقتی نمونده.واقعن ناامید شدم.پیشنهادتون چیه؟
      خلاصه نویسی کردی تا حالا؟ نکته برداری چی؟؟؟ یا فقط تست زدی و تموم!؟

وقتی درصدات پایینه یعنی موضوعو بلد نیستی وقتی موضوعو بلد نیستی یعنی تست زدن بیفایدست چیکار کنی پس؟؟ درسنامه بخون + نکات ریز دربیار از درسنامه و همچنین از تستا ... نه اینکه فقط تست بزنی ...احساس میکنم کمیت رو بر کیفیت ارجح کردی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JoKeR نمایش پست ها
      خلاصه نویسی کردی تا حالا؟ نکته برداری چی؟؟؟ یا فقط تست زدی و تموم!؟

وقتی درصدات پایینه یعنی موضوعو بلد نیستی وقتی موضوعو بلد نیستی یعنی تست زدن بیفایدست چیکار کنی پس؟؟ درسنامه بخون + نکات ریز دربیار از درسنامه و همچنین از تستا ... نه اینکه فقط تست بزنی ...احساس میکنم کمیت رو بر کیفیت ارجح کردی
      ممنون که جواب دادی.
      نه اینجوری نیست ک فقط تست بزنم. اول از همه کتابو میخونم بعد از همایش یه سری نکته وارد کتاب میکنم، بعد یه بار دیگه کتابو میخونمو شروع میکنم به تست.
      تست هم شاید ۷۰،۸۰٪ درست میزنم ولی نمیدونم چرا تو آزمونا هیچکاری نمیتونم بکنم.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شاید سر جلسه ازمون تمرکز کافی ندارین یا مثل من زیاد استرس می گیرین!!
      بعد ازمون اونایی که غلط زدی رو خوب خوب بررسی کن ببین مشکلت کجاست.بعد نکته های مهمو بنویس هی اونارو مرور کن تا کام تو مغزت تثبیت بشن
      من عمومیام رو همین کارو کردم بهتر شدن ولی درصد زیستم بالا نمیره واقعا زیست مشکل بزرگی شده واسم...اخه منم تو خونه بین 70_80 میزنم!!

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز تستات اگه تو خونه 70 80 درست باشن ینی تسلط نداری .. مثلا اگه تسلط داشته باشی تو 100 تا تست زیست باید حداکثر 5 6 تا مشکل داشته باشی .. نه از بیست تا .. دوست عزیز سعی کنید مطلب رو بفهمید نه حفظ کنید .. همیشه هم مرور کنید .. موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)