خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تابستان، کدام آزمون؟

رأی دهندگان
    33. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • قلم چی

18 54.55%
    • گزینه2

10 30.30%
    • گاج

5 15.15%
    صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAria.M نمایش پست ها

بورسیه نمیکرد مگه؟
      خب کسی که نشه سخته براش
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JoKeR نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر .....

دوستان برای تابستان پیش رو (94) کدام آزمون رو پیشنهاد میدید؟

از بین قلمچی - گاج - گزینه دو کدوم سوالاتشون سخت تره؟ اصلا برای تابستان برنامه ای دارن؟

میشه چند تا آزمون رو با هم ثبت نام کرد؟ مثلا گزینه دو و قلمچی ؟؟؟

ممنون
      ثبتنام تو چند آزمون جز بی برنامگی و آشفتگی هیچ نتیجه ای نداره
      بهترین کار اینه که یه آزمون آزمایشی شرکت کنید و آزمونای جمع بندی سنجشو هم برید

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان گاج هزینه اش چقدره؟بعد اینکه بورسیه اش چطوری هست دقیقا؟طرح حکمت میخوره روش؟
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi99 نمایش پست ها
      گاج عالیه ولی هزینش بالاس

چقدره؟

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من رفتم گاج رو با کانون مقایسه کردم دیدم روزهاش متغیر هست مثلا از آزمون اول تا آزمون دوم 6 هفته فاصله است.بعد دوباره آزمون ها دوهفته ای هست ولی قبل از آزمون جامع آخرش که 9 مهر میشه 3 هفته وقت گذاشته.بعد ازلحاظ بودجه بندی ریاضی جالبه که توش جبر دیده نمیشه.ولی تو کانون جبر هستش.هندسه 1 نمیخونید. اما تو کانون میخونید.تو فیزیک شما تو گاج فیزیک 1و2و3 و 4 رو(بین فیزیک 1و2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.) میخونید اما تو کانون شما فقط فیزیک 3 و 2 و پیش رو میخونید.(بین فیزیک 2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.)
      آقا دیگه خودتون میدونید . خودمم نمیدونم چی کار کنماما چون پایه رو میخوام ببندم و همه بچه های کلاسمون میرن کانون دوباره برم کانون.شمام بگین چی کار میکنین

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      من رفتم گاج رو با کانون مقایسه کردم دیدم روزهاش متغیر هست مثلا از آزمون اول تا آزمون دوم 6 هفته فاصله است.بعد دوباره آزمون ها دوهفته ای هست ولی قبل از آزمون جامع آخرش که 9 مهر میشه 3 هفته وقت گذاشته.بعد ازلحاظ بودجه بندی ریاضی جالبه که توش جبر دیده نمیشه.ولی تو کانون جبر هستش.هندسه 1 نمیخونید. اما تو کانون میخونید.تو فیزیک شما تو گاج فیزیک 1و2و3 و 4 رو(بین فیزیک 1و2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.) میخونید اما تو کانون شما فقط فیزیک 3 و 2 و پیش رو میخونید.(بین فیزیک 2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.)
      آقا دیگه خودتون میدونید . خودمم نمیدونم چی کار کنماما چون پایه رو میخوام ببندم و همه بچه های کلاسمون میرن کانون دوباره برم کانون.شمام بگین چی کار میکنین
      من که نفهمیدم چی شد!

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من رشتم ریاضی با تجربی فرق داره برنامه ریاضی مون.
      پ.ن:میگم هرکسی حق داره اعتقادات خودش رو بگه و داشته باشه مثل من که مثلا آواتار اصلاحات رو دارم.اما این امضای شما یعنی چی؟نمیخوام خیلی بریم تو حاشیه اما کلا تو یه پست بگین کوروش چه ربطی به مشکلات بعضی جوان های امروز داره و اصلا چرا باید یه فردی که 2500 سال پیش مرده زنده بشه و اصلا مگه آخه آدم بزرگ کم داریم ما؟!بعد شکوه و جلال و کوروش مال 2500 سال پیش بوده ما در زمان خال زندگی میکنیم.ناراحت نشی ها رفیق فقط میخوام یه مقدار خارج از درس بدونم...

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم قلمچی ثبت نام کنیم چون جامعه اماریش بالاست
      بعد سوالا گاج رو از نت دانلود می کنیم خونه حل میکنیم

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من رشتم ریاضی با تجربی فرق داره برنامه ریاضی مون.
      پ.ن:میگم هرکسی حق داره اعتقادات خودش رو بگه و داشته باشه مثل من که مثلا آواتار اصلاحات رو دارم.اما این امضای شما یعنی چی؟نمیخوام خیلی بریم تو حاشیه اما کلا تو یه پست بگین کوروش چه ربطی به مشکلات بعضی جوان های امروز داره و اصلا چرا باید یه فردی که 2500 سال پیش مرده زنده بشه و اصلا مگه آخه آدم بزرگ کم داریم ما؟!بعد شکوه و جلال و کوروش مال 2500 سال پیش بوده ما در زمان خال زندگی میکنیم.ناراحت نشی ها رفیق فقط میخوام یه مقدار خارج از درس بدونم...
      درسته اما تفاوت انسان با موجودات دیگه این هست که برخلاف اونها که یا ثابت هستند یا در حال انحلال،انسان در ذاتش میل به پیشرفت وجود دازه اما ما در کل جهان پیشرفتی نمیبینیم خصوصا در کشور های جهان سوم و این مشکل خیلی خیلی بزرگی هست.انتظار کوروش احتمال زیاد پیشرفت تمام جهان و خصوصا ایران بوده که متاسفانه محقق نشده
      ولی نمیخام وارد مذهب شم ولی باید بدونیم در اخرالزمان به سر میبریم و باید در کنار تلاش برای ظهور منجی دعا کنیم و این در همه ادیان وجود داره
      شرمنده که کلامم پخته نبود اما خواستم نظرمو بگم
      موفق باشین

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi99 نمایش پست ها
      درسته اما تفاوت انسان با موجودات دیگه این هست که برخلاف اونها که یا ثابت هستند یا در حال انحلال،انسان در ذاتش میل به پیشرفت وجود دازه اما ما در کل جهان پیشرفتی نمیبینیم خصوصا در کشور های جهان سوم و این مشکل خیلی خیلی بزرگی هست.انتظار کوروش احتمال زیاد پیشرفت تمام جهان و خصوصا ایران بوده که متاسفانه محقق نشده
      ولی نمیخام وارد مذهب شم ولی باید بدونیم در اخرالزمان به سر میبریم و باید در کنار تلاش برای ظهور منجی دعا کنیم و این در همه ادیان وجود داره
      شرمنده که کلامم پخته نبود اما خواستم نظرمو بگم
      موفق باشین
      راستی بچه ها قیمتهای گاج چطوره؟بعد میشه مثلا فقط جمع بندی سنجش رو رفت؟

درمورد حرف شما دوست عزیز که خوب امام زمان عج سرجاش و برای ایشون دعای ظهور میکنیم اما من در جهان چیزی که نمیبینم پسرفت هست.امسال که اصلا ترکوند! در حوزه ی علم کشف پرتوهای گرانشی که خانم لاله طاهریان هم یکی از محققان مرکز پژوهشی لایگو بود در این کشف دست داشت.کشف آب مایع در مریخ,تولید خودروی بدون سرنشین مرسدس بنز که خیلی هوشمنده,اکسیر جوانی و ... خیلی از پیشرفت هایی هستند که نمیشه انکارشون کرد.امسال پر بارترین سال برای علم بود.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      راستی بچه ها قیمتهای گاج چطوره؟بعد میشه مثلا فقط جمع بندی سنجش رو رفت؟

درمورد حرف شما دوست عزیز که خوب امام زمان عج سرجاش و برای ایشون دعای ظهور میکنیم اما من در جهان چیزی که نمیبینم پسرفت هست.امسال که اصلا ترکوند! در حوزه ی علم کشف پرتوهای گرانشی که خانم لاله طاهریان هم یکی از محققان مرکز پژوهشی لایگو بود در این کشف دست داشت.کشف آب مایع در مریخ,تولید خودروی بدون سرنشین مرسدس بنز که خیلی هوشمنده,اکسیر جوانی و ... خیلی از پیشرفت هایی هستند که نمیشه انکارشون کرد.امسال پر بارترین سال برای علم بود.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.
      منظورم سرعت پیشرفت
      پیشرفت که قطعا وجود داره
      الان باید بیشتر از اینا جلو بود بشر
      نمیدونم شایدم اشتباه میکنم

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نظر من
      تابستون هیچ کدوم

مهر بجز قلمچی هرکدوم راحتی

13. Top | #43
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سنجش خوبه
      گزینه دو اشکالش اینه که برا تابستون فقط سال سومو امتحان می گرفت

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      شرکت کردن تو گزینه2رو ریسک میدونم مگر اینکه کسی به خودش مطمئن باشه!اگر عقب بیفتی خیلی چیزا رو از دست میدی!یادتون باشه شما همیشه در ایده آل ترین شرایط نیستید!!!!!
      داداش یعنی به نظرت برنامه گزینه دو سنگینه؟
      البته از مهر به بعدشو بگو چون من با تابستونش کاری ندارم.

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      ببین بهتره خودت تصمیم بگیری
      من نظرم گزینه دو هستش
      حالا چرا قلمچی نه؟
      چون قلمچی طی یکی دو دوره ای که سوالاش لو رفت (تا اونجایی که من اطلاع دارم!) و بیشتر بچه ها میرفتن سوالا رو میخریدن که یه موقع تراز و رتبشون تو ازمون ازمایشی نیاد پایین - من از قلمچی زده شدم و فکر میکنم پول دادن به چنین موسسه ای مساویه با پول ریختن تو سطل اشغال هست!!
      گزینه دو خوبه سوالاش هم سخت و هم سطح کنکور و یا حتی بالاتر از کنکوره و خوب برای کنکور امادت میکنه اگه طبق برنامه اش پیش بری
      موفق باشی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)