قلم چی
گزینه2
گاج
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
سلام دوستان گاج هزینه اش چقدره؟بعد اینکه بورسیه اش چطوری هست دقیقا؟طرح حکمت میخوره روش؟
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
من رفتم گاج رو با کانون مقایسه کردم دیدم روزهاش متغیر هست مثلا از آزمون اول تا آزمون دوم 6 هفته فاصله است.بعد دوباره آزمون ها دوهفته ای هست ولی قبل از آزمون جامع آخرش که 9 مهر میشه 3 هفته وقت گذاشته.بعد ازلحاظ بودجه بندی ریاضی جالبه که توش جبر دیده نمیشه.ولی تو کانون جبر هستش.هندسه 1 نمیخونید. اما تو کانون میخونید.تو فیزیک شما تو گاج فیزیک 1و2و3 و 4 رو(بین فیزیک 1و2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.) میخونید اما تو کانون شما فقط فیزیک 3 و 2 و پیش رو میخونید.(بین فیزیک 2 و فیزیک پیش باید انتخاب کنید.)
آقا دیگه خودتون میدونید . خودمم نمیدونم چی کار کنماما چون پایه رو میخوام ببندم و همه بچه های کلاسمون میرن کانون دوباره برم کانون.شمام بگین چی کار میکنین
من رشتم ریاضی با تجربی فرق داره برنامه ریاضی مون.
پ.ن:میگم هرکسی حق داره اعتقادات خودش رو بگه و داشته باشه مثل من که مثلا آواتار اصلاحات رو دارم.اما این امضای شما یعنی چی؟نمیخوام خیلی بریم تو حاشیه اما کلا تو یه پست بگین کوروش چه ربطی به مشکلات بعضی جوان های امروز داره و اصلا چرا باید یه فردی که 2500 سال پیش مرده زنده بشه و اصلا مگه آخه آدم بزرگ کم داریم ما؟!بعد شکوه و جلال و کوروش مال 2500 سال پیش بوده ما در زمان خال زندگی میکنیم.ناراحت نشی ها رفیق فقط میخوام یه مقدار خارج از درس بدونم...
![]()
بنظرم قلمچی ثبت نام کنیم چون جامعه اماریش بالاست
بعد سوالا گاج رو از نت دانلود می کنیم خونه حل میکنیم![]()
درسته اما تفاوت انسان با موجودات دیگه این هست که برخلاف اونها که یا ثابت هستند یا در حال انحلال،انسان در ذاتش میل به پیشرفت وجود دازه اما ما در کل جهان پیشرفتی نمیبینیم خصوصا در کشور های جهان سوم و این مشکل خیلی خیلی بزرگی هست.انتظار کوروش احتمال زیاد پیشرفت تمام جهان و خصوصا ایران بوده که متاسفانه محقق نشده
ولی نمیخام وارد مذهب شم ولی باید بدونیم در اخرالزمان به سر میبریم و باید در کنار تلاش برای ظهور منجی دعا کنیم و این در همه ادیان وجود داره
شرمنده که کلامم پخته نبود اما خواستم نظرمو بگم
موفق باشین![]()
راستی بچه ها قیمتهای گاج چطوره؟بعد میشه مثلا فقط جمع بندی سنجش رو رفت؟
درمورد حرف شما دوست عزیز که خوب امام زمان عج سرجاش و برای ایشون دعای ظهور میکنیم اما من در جهان چیزی که نمیبینم پسرفت هست.امسال که اصلا ترکوند! در حوزه ی علم کشف پرتوهای گرانشی که خانم لاله طاهریان هم یکی از محققان مرکز پژوهشی لایگو بود در این کشف دست داشت.کشف آب مایع در مریخ,تولید خودروی بدون سرنشین مرسدس بنز که خیلی هوشمنده,اکسیر جوانی و ... خیلی از پیشرفت هایی هستند که نمیشه انکارشون کرد.امسال پر بارترین سال برای علم بود.فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.![]()
سلام دوست عزیز
ببین بهتره خودت تصمیم بگیری
من نظرم گزینه دو هستش
حالا چرا قلمچی نه؟
چون قلمچی طی یکی دو دوره ای که سوالاش لو رفت (تا اونجایی که من اطلاع دارم!) و بیشتر بچه ها میرفتن سوالا رو میخریدن که یه موقع تراز و رتبشون تو ازمون ازمایشی نیاد پایین - من از قلمچی زده شدم و فکر میکنم پول دادن به چنین موسسه ای مساویه با پول ریختن تو سطل اشغال هست!!
گزینه دو خوبه سوالاش هم سخت و هم سطح کنکور و یا حتی بالاتر از کنکوره و خوب برای کنکور امادت میکنه اگه طبق برنامه اش پیش بری
موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)