سلام خدمت دوستان عزیز یک منبع مناسب برای ریاضیات تجربی می خواستم
البته این نکته هم ذکر کنم که ریاضیاتم خیلی ضعیفه و منبعی می خوام که از بایه آموزش بده بیش نیاز های فهمیدن کامل اون مطلب رو هم گفته باشه
ممنون از شما
سلام خدمت دوستان عزیز یک منبع مناسب برای ریاضیات تجربی می خواستم
البته این نکته هم ذکر کنم که ریاضیاتم خیلی ضعیفه و منبعی می خوام که از بایه آموزش بده بیش نیاز های فهمیدن کامل اون مطلب رو هم گفته باشه
ممنون از شما
ابی قلمچی
با توجه به این که پایت ضعیفه
چون تو اون کتاب سوالات کنکور های قدیمی رو هم اورده که باعث تقویت میشه
بستگی داره واسه کی بخوای؟ کنکور 94 یا 95 ؟ اگه 94 میخوای که فقط کنکورا رو از رو آبی بخور(یعنی نکته سوال رو بفهم) اگه واسه 95 میخوای خیلی سبز. من تخته سیاه و مهروماه رو دیدم با توجه به اینکه تو ریاضی ضعیفی اون کتابا سردرگمت میکنن.
برای 94 می خوام ولی هدفم بزرگ نیست (اقتصاد از تجربی) یعنی قرار نیست مثلا 80 بزنم (حالا نه اینکه قرار باشه مثلا 40 بزنما کلا میگم)
ولی می خوام بیشتر تمرکزم رو بزارم برای ریاضی
یه سوال دیگه هم داشتم
در کل زیست برای من راحت تره ولی از اونجایی که زیست ضریبه 2 و ریاضی 4 به نظر شما رو کدوم بیشتر تمرکز کنم بهتره؟
به نظر من نمیرسی خیلی سبز یا کتاب دیگه بخونی بشین کنکورا رو کار کن ولی کامل مثلا اگه یه ضابطه تابع دادند شما بیا دامنه برد صعودی نزولی نمودار و ... رو بدست بیار به نظرم این خیلی مفید تره.
بعدشم کجای دنیا برای تجربی ضریب زیست 2 هست و ضریب ریاضی 4! اتفاقا برعکس هم هست.
اگه رو زیست وقت بزاری بهتره.
واسه هر موقع از سال و هر زیر گروهی فقط ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز رو پیشنهاد میدم من خودم چند تا از فصل ها رو باهاش تو ازمون ها 90 زدم
دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را ---- دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)