دوست عزیز این جزوه اکادمی دانشگاه تهران می باشد که به قیمت 65 هزار تومان به فروش میرسد ولی اگه به محتوای جزوه دقت کنی میبینی همه ی جزوات همان جزوات
رایگان موجود در اینترنت میباشد به طوری که قسمت اعظم جزوه همان جزوه ادبیات جامع موجود در انجمن کنکور (در تاپیک واسه املا اینارو بخونی کافیه) و قسمت دیگر جزوه
، جزوات ادبیات کانون قلمچی (خانم الهام محمدی) میباشد در ضمن از دیگر جزوات رایگان موجود در اینترنت مثل کتاب واژگان کلک معلم هم استفاده شده است .
اما این سایت با کلاهبرداری تمام و سو استفاده این جزوات را به نام خودشان و با کلی تعریف و اغراق با قیمت گزاف به بچه های پاک این سرزمین میفروشند . بنابراین از شما
خواهشمندم پس از بررسی صحت گفته های من این جزوه را در سایت خوبتون قرار دهید تا بچه های بی گناه این سرزمین سرشان کلاه نرود.
{کامنت یکی از دوستان در سایتم}
ما تاپیک زدیم گفتیم دلیجه جزوه های مکتبستان رو دزدیده!
حالا در این تاپیک میگیم آقای ایران پور جزوه ادبیات به قیمت 65 تومن میفروشی همش کُپی پیست؟ بابا با مرام!! بابا رتبه برتر!! بابا بیزنس من! این کار درستیه؟
70 80 صفحه اول این جزوه کُپی شده در جزوه دوپینگ ادبیات کنکور!!! بقیش هم گرد آوری شده از نت!
واقعا متاسفم که جزوه کُپی پیست شده رو میفروشن 65 تومن!!
جزوه رو دانلود بکنید کُپی جزوه ای هست که آریا گذاشته!
لینک جزوه دوپینگ ادبیات کنکور : adabiat
لینک تاپیک این جزوه در انجمن کنکور
مدیران محترم پاک نکنید چون همون جزوه ای هست که http://forum.konkur.in/thread21273.html اینجا گذاشته شده!!!
توی نت هم سرچ بکنید پره!!!{فقط کافیه سرچ کنید جزوه دوپینگ ادبیات کنکور}
جزوه دوپینگ ادبیات کنکور
جزوه فوق العاده دوپینگ ادبیات کنکور
این جزوه رایگانو موسسه آکادمی دانشگاه ! به قیمت 65 هزار تومن میفروشن!!!
باز این مکتبستان زحمت اسکنو میکشه!! اینا دیگه نوبرن!!!
ولی حرفِ آخر من اینه کسی که شعور نداره بره کتابی مثل ادبیات موضوعی بخره بخونه 65 تومن جزوه بده از نت بخره! همون بهتر که سرش کلاه بره!
تشکر!