خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا فروختن این جزوه به قیمت گزاف کار خوبیست؟

رأی دهندگان
    25. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

1 4.00%
    • خیر

24 96.00%
    صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 156
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

فروش جزوات رایگان ادبیات کنکور توسط آکادمی دانشگاه بوقیها !!

دوست عزیز این جزوه اکادمی دانشگاه تهران می باشد که به قیمت 65 هزار تومان به فروش میرسد ولی اگه به محتوای جزوه دقت کنی میبینی همه ی جزوات همان جزوات

رایگان موجود در اینترنت میباشد به طوری که قسمت اعظم جزوه همان جزوه ادبیات جامع موجود در انجمن کنکور (در تاپیک واسه املا اینارو بخونی کافیه) و قسمت دیگر جزوه
      ، جزوات ادبیات کانون قلمچی (خانم الهام محمدی) میباشد در ضمن از دیگر جزوات رایگان موجود در اینترنت مثل کتاب واژگان کلک معلم هم استفاده شده است .

اما این سایت با کلاهبرداری تمام و سو استفاده این جزوات را به نام خودشان و با کلی تعریف و اغراق با قیمت گزاف به بچه های پاک این سرزمین میفروشند . بنابراین از شما

خواهشمندم پس از بررسی صحت گفته های من این جزوه را در سایت خوبتون قرار دهید تا بچه های بی گناه این سرزمین سرشان کلاه نرود.
      {کامنت یکی از دوستان در سایتم}
      ما تاپیک زدیم گفتیم دلیجه جزوه های مکتبستان رو دزدیده!

حالا در این تاپیک میگیم آقای ایران پور جزوه ادبیات به قیمت 65 تومن میفروشی همش کُپی پیست؟ بابا با مرام!! بابا رتبه برتر!! بابا بیزنس من! این کار درستیه؟

70 80 صفحه اول این جزوه کُپی شده در جزوه دوپینگ ادبیات کنکور!!! بقیش هم گرد آوری شده از نت!

واقعا متاسفم که جزوه کُپی پیست شده رو میفروشن 65 تومن!!

جزوه رو دانلود بکنید کُپی جزوه ای هست که آریا گذاشته!

لینک جزوه دوپینگ ادبیات کنکور : adabiat

لینک تاپیک این جزوه در انجمن کنکور

مدیران محترم پاک نکنید چون همون جزوه ای هست که http://forum.konkur.in/thread21273.html
      اینجا گذاشته شده!!!

توی نت هم سرچ بکنید پره!!!{فقط کافیه سرچ کنید جزوه دوپینگ ادبیات کنکور}
      جزوه دوپینگ ادبیات کنکور

جزوه فوق العاده دوپینگ ادبیات کنکور

این جزوه رایگانو موسسه آکادمی دانشگاه ! به قیمت 65 هزار تومن میفروشن!!!

باز این مکتبستان زحمت اسکنو میکشه!! اینا دیگه نوبرن
      !!!

ولی حرفِ آخر من اینه کسی که شعور نداره بره کتابی مثل ادبیات موضوعی بخره بخونه 65 تومن جزوه بده از نت بخره! همون بهتر که سرش کلاه بره!

تشکر!

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      captureeeeeeeeeeeeeeee.png

Wtf

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جزوه دوپینگ رو همین سایت پارسال 16 تومن میفروخت فقط ام اختصاصی بود کلی ام تبلیغ و.. داشت اما انچنانی هم نبود
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      ولی حرفِ آخر من اینه کسی که شعور نداره بره کتابی مثل ادبیات موضوعی بخره بخونه 65 تومن جزوه بده از نت بخره! همون بهتر که سرش کلاه بره!

تشکر!
      همه ش یه طرف این1طرف!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حداقل کاش رو جلد جزوه نمیزد تالیف:ایرانپور
      یه کم حق مولف رو رعایت کنید...
      همینِ که بعد ماها میریم به یه سری از دبیرا التماس میکنیم فایلاشونو قرار بدن بعد برمیگردن به ما میگن چون فایل رو به یه سری افراد به اسم خودشون پخش میکنن امکانش نیست!
      مثلا همین پارسال چقد از جناب کرامت خواستم کل جزوه های جمع بندی94ش رو تو سایت قرار بده ولی نداد الان بهش کاملا حق میدم
      + البته گمونم اون عکس جزوه زبان باشه که من چون ندیدم شاید تالیف خودشون باشه و اون مشکلی نداره ولی واسه باقی جزوه ها چون ازش سود میبرن اینم عدم رعایت حق مولف هس!

ویرایش توسط M o h a m m a d : 05 فروردین 1394 در ساعت 21:05

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      همینِ که بعد ماها میریم به یه سری از دبیرا التماس میکنیم فایلاشونو قرار بدن بعد برمیگردن به ما میگن چون فایل رو به یه سری افراد به اسم خودشون پخش میکنن امکانش نیست!
      مثلا همین پارسال چقد از جناب کرامت خواستم کل جزوه های جمع بندی94ش رو تو سایت قرار بده ولی نداد الان بهش کاملا حق میدم
      بخدا آدم از گشنگی بمیره! تهِ جیبش سوراخ باشه! اینطوری پول در نیاره! مالِ حرام نره تو شکمش!

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      لامصب نونی که همین قرتی بازی ها و جزوه فروختنا داره دکتری و پزشکی و دندون پزشکو مهندس نداره بخدا !

این فعلا زمانی هست که کنکور وجود داره ! ینی یک امتحان هست ! خدا به داد زمانی که بخان کلا معدلیش کنن و هر سه سال نهایی بشه که میشه سه تا کنکور ! دیگه چ نونی

میخورن اینا !!!!

خداشاهده کنکور بدم تک تک شرکت و موسساتو به خاک سیاه میشونم تموم سی دی های اموزشی و جزوه ها رو رایگان میزارم تو نت

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فروشگاه کنکورفا هم که هیچی !!! تمام جزوات رایگان نت رو داره میفروشه اما خداوکیلی این یکی قیمت هاش منصفانه است :yahoo (4): حتی جزوه همایش شهاب اناری رو که من با خیلی مشقت اسکن کردم و در انجمن قرار دادم رو به قیمت 5500 تومان میفروشه این رو دیگه کجای دلم بزارم.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aria0024 نمایش پست ها
      فروشگاه کنکورفا هم که هیچی !!! تمام جزوات رایگان نت رو داره میفروشه اما خداوکیلی این یکی قیمت هاش منصفانه است :yahoo (4): حتی جزوه همایش شهاب اناری رو که من با خیلی مشقت اسکن کردم و در انجمن قرار دادم رو به قیمت 5500 تومان میفروشه این رو دیگه کجای دلم بزارم.
      این سایت داره کتاب زیست سایت الم رو هم میفروشه که کاملا رایگانه....مسخرس بخدا
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aria0024 نمایش پست ها
      هنوز کجاشو دیدین !!! اقای دلیجه ( همونی که ریاضی کنکور رو 100 درصد زده ، حالا نمیدونم ریاضی کنکور دانشگاه ازاد یا سراسری )
      جزوه کدبندی لغات زبان پیش رو که من در انجمن و اقا اراز در سایت کنکور قرار دادیم رو دانلود کردند و در سایت خودشون (با نام خودشان) 13 هزار تومان میفروشند !!!
      :yahoo (19):

اینم سایت اقای دلیجه: کدبندی لغات زبان انگلیسی چهارم دبیرستان+معجزه میکنه | ریاضی 100
      ایشونم که که دیگه شورشو در اوردن ....منم نزدیک بود دی وی دیاشو بگیرم چقد خوب که قبل از خرید با شخصیت اصلیش اشنا شدم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      + البته گمونم اون عکس جزوه زبان باشه که من چون ندیدم شاید تالیف خودشون باشه و اون مشکلی نداره ولی واسه باقی جزوه ها چون ازش سود میبرن اینم عدم رعایت حق مولف هس!
      اقای ایرانپور نائب خدا بر زمین هستن و از هر گونه تحمت مبرا هستند .

ایشون باعث شدن سایت نشر دریافت عذرخواهی بکنه ازشون .

با تمام احترامی که برای ایرانپور قائلم ، داره همون راهی میره که دلیجه میرفت

فقط یکم مودب تره و رتبه اش 20 شده .

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BackStreetBoys نمایش پست ها
      اقای ایرانپور نائب خدا بر زمین هستن و از هر گونه تحمت مبرا هستند .

ایشون باعث شدن سایت نشر دریافت عذرخواهی بکنه ازشون .

با تمام احترامی که برای ایرانپور قائلم ، داره همون راهی میره که دلیجه میرفت

فقط یکم مودب تره و رتبه اش 20 شده .
      با این کار دید من نسبت به همه دانشجوهایی که توی مجموعه ایشون بودند خراب شد! ومتوجه شدم که زندگی پوله!!

در آخر از بچه ها میخوام جو رو متشنج نکنن تا خودش بیاد! حرفاشو بگه تاپیک بسته نشه

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      با این کار دید من نسبت به همه دانشجوهایی که توی مجموعه ایشون بودند خراب شد! ومتوجه شدم که زندگی پوله!!

در آخر از بچه ها میخوام جو رو متشنج نکنن تا خودش بیاد! حرفاشو بگه تاپیک بسته نشه
      داداش مگه تو نمیگفتی دلیجه دوستته؟؟؟؟؟؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      داداش مگه تو نمیگفتی دلیجه دوستته؟؟؟؟؟؟
      بود!

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)