خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: کنکور 95

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کنکور 95

سلام راستش این سوال خودم نیست کسی خواسته بپرسم اگه میشه کامل راهنماییش کنید بنده خدا مشکل داره!!!!راستش این بنده خدای ما میخاد کنکور 95 شرکت کنه ولی فقط 5 ماه میتونه وقت بگذاره راستش پسره و الان سرباز البته باید خرج خانواده بده یکی از اقوام ماست عید دیدنی که دیدمش واسم گفت حالا میخاد ببینه ایا با این 5 ماه و روزانه مرتب 8 ساعت وقت بگذاره میتونه داروسازی قبول بشه یانه بهتره همین جور دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنه و بره فقط لطفا کسایی که تجربه دارند و مطمین هستند جواب بده فقط صادقانه چون نمیتونه ریسک کنه ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من کسی که رفت سربازی (2سال فاصله انداخت ) انگیزه ی درس خوندن نداره اونم بخواد تو 5 ماه دارو قبول شه ! استثنائاتم که همیشه داریم
      به نظر شما فامیلتون ظرفیت اینو داره که شاهکار کنه؟؟
      2 انتخاب جالب داره دارو سازی یا رشته های بدون کنکور
      بخونه واسه پرستاری اتاق ع م ل هوشبری مامایی و.. از رشته ی بدون کنکور ک بهتره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      5 ماه ؟ حالا از سد کنکور گذشت - فکر بعدش رو کرده ؟
      خانم جان - شما که یک کاربر حرفه ای هستید و خودتون دارید واسه پزشکی میخونید و از همه چیز با خبری - دیگه این سوال از شما بعید بود
      خودتون یه مدت از درس فاصله گرفته بودید و میدونید چی به چیه دیگه
      ویرایش توسط Yek.Doost : 04 فروردین 1394 در ساعت 20:58

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هنو پرونده ککور 94 بسته نشده دارید راجبه 95 بحث میکنید :yahoo (21)::yahoo (21):

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      5 ماه ؟
      خانم جان - شما که یک کاربر حرفه ای هستید و خودتون دارید واسه پزشکی میخونید و از همه چیز با خبری - دیگه این سوال از شما بعید بود
      منظورشون اینه که واسه کنکور 95 فقط میتونه 5 ماه وقت بزاره

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      منظورشون اینه که واسه کنکور 95 فقط میتونه 5 ماه وقت بزاره
      خب همون دیگه منم میگم
      5 ماه خیلی کمه
      خوده پرنیان چند سالی از درس فاصله گرفته - طعم این مسیر رو چشیده - روزانه بیش از 10 ساعت داره درس میخونه - حالا دیگه چرا این سوال رو کرده - عجیب است

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب راستش نمیدونم انگیزه داره یانه ولی من خودم 3 سال از درس دور بودم الان هم شاید انگیزم از کسی که سال اولشه میخاد کنکور بده بیشتره خوب اخه این بنده خدا میگه میخام حتما دانشکاه قبول بشم چون پسره واسه ایندش میگه درس بخونم بهتره نمیدونم اخه جالبش اینجاست تازه از من کمک خواسته خخخخخخ

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان یکی میاد رستگار رحمانیو مثال میزنه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من مهمترین مسئله همونطور که گفته هم شد، انگیزه اس ! من سربازی ام آذر امسال تموم شد ؛ هر چند از مهر استارت رو زده بودم اما بعد از آذر با جدیت خوندم. مسلماً اگه انگیزه نداشتم به جای اینکه درس بخونم کارمو ادامه میدادم. بعضی رفقام هستن که ظهر به بعد توی قرارگاه میرفتن یه گوشه میخوندن و جمعه ها هم مرخصی میگرفتن و میرفتن آزمون. اگه هدف و انگیزه باشن میشه وگرنه فک نکنم !

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام راستش این سوال خودم نیست کسی خواسته بپرسم اگه میشه کامل راهنماییش کنید بنده خدا مشکل داره!!!!راستش این بنده خدای ما میخاد کنکور 95 شرکت کنه ولی فقط 5 ماه میتونه وقت بگذاره راستش پسره و الان سرباز البته باید خرج خانواده بده یکی از اقوام ماست عید دیدنی که دیدمش واسم گفت حالا میخاد ببینه ایا با این 5 ماه و روزانه مرتب 8 ساعت وقت بگذاره میتونه داروسازی قبول بشه یانه بهتره همین جور دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنه و بره فقط لطفا کسایی که تجربه دارند و مطمین هستند جواب بده فقط صادقانه چون نمیتونه ریسک کنه ممنون
      اگه مثل رستگار رحمانی کار بکنه، میتونه :yahoo (4):.

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      18 سال ! سربازی ! خانواده !

اینجا ایران است

صدای منو از یه کشور جهان سویم میشنوید که توی برنامه ی نوروزش ازدواج دختر توی سن 13 سالگی رو مجاز میدونن

---------

رفع اسپم : اگه پایه ی قوی داشته باشه و توی سربازی هم از درس فاصله نگیره ، حتما میتونه حتی بهتر از دارو بیاره ولی سخته !
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن