X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 72 از 72
    1. Top | #61
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sawyer نمایش پست ها
      منم همینو گفتم آرتیم جان / کسایی که معتقد بودن دکتر عمارلو درست گفته منم ب جمعتون اضافه شدم ب عنوان ی مخالف صد در صد اولیه ...

منو باش ک هلک و هلک راه افتادم رفتم سوال بپرسم آخرش باس محکومم بشم ...

درسته اشتباه از منه که اصلا اهمیت دادم ...

ویرایش دهشم دارم خانوم ... فقط مال مادرمه باس صبر کنی از دانشگاه بیاد ازش ص اونم میپرسم
      ببین فداتشم
      اشتباه اینجاست که میگن قند خون بره بالا انسولین میره بالا بعدش که تنظیم شد انسولین میاد پایین پس خودتنظیمی انسولین منفیه
      درمورد گلوکاگون هم میشه همینو گفت که قند خون پایینه گلوکاگون میره بالا وقتی که تنظیم شد گلوکاگون میره پایین پس گلوکاگون مثبته؟؟
      خب هر چیزی که بالا رفته در نهایت میاد پایین و هرچیری که پایین رفته در نهایت میره بالا
      اینجور که نمیشه قضاوت کرد
      اونایی که میگن انسولین منفیه پس باید قبول کنن گلوکاگون مثبته
      مشاور

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      ببین فداتشم
      اشتباه اینجاست که میگن قند خون بره بالا انسولین میره بالا بعدش که تنظیم شد انسولین میاد پایین پس خودتنظیمی انسولین منفیه
      درمورد گلوکاگون هم میشه همینو گفت که قند خون پایینه گلوکاگون میره بالا وقتی که تنظیم شد گلوکاگون میره پایین پس گلوکاگون مثبته؟؟
      خب هر چیزی که بالا رفته در نهایت میاد پایین و هرچیری که پایین رفته در نهایت میره بالا
      اینجور که نمیشه قضاوت کرد
      اونایی که میگن انسولین منفیه پس باید قبول کنن گلوکاگون مثبته
      نمیخواستم ج بدم ولی آرتیم رو نباید بی جواب گذاشت

داداش دوستای من دارن فیدبک منفی انسولین رو میگن ... همون اثری ک انسولین رو انسولین داره ... ولی قند خون اثرش رو انسولین مثبته ...
      دقیقا همون چیزی ک عمارلو گفته بود .
      وعده ی ما ... 24 خرداد / دختر پسرای خوبی باشید / سایتم ب هم نزنید ...

.
      .
      .
      بر میگردم

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیخواستم ج بدم ولی آرتیم رو نباید بی جواب گذاشت

داداش دوستای من دارن فیدبک منفی انسولین رو میگن ... همون اثری ک انسولین رو انسولین داره ... ولی قند خون اثرش رو انسولین مثبته ...
      دقیقا همون چیزی ک عمارلو گفته بود .
      خب هر هورمونی که میره بالا فیدبک خودش رو خودش منفیه دیگه
      ما همه حرفمون اثر یک عامل یا یک هورمون روی هورمون دیگست
      تو کتاب گفته اثر فلان هورمون رو خودش؟
      مشاور

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      همیشه بحث علمی و منبع خواستن به بحث تحقیر و امیز و گروکشی و ... ختم میشه؟؟!!!!

من به بی منطقی متهم شدم درحالی که دوستان محترم میگن هرکسی هرچیزی رو خواست قبول کنه .. هه !!!

در هر صوزت من منتظرم مادر شما لطف کنند و کتابشونو بیارن...امام علی می فرمانید هرکسی به من چیزی یاد بده من بندده ی اون شخصم...

در ضمن خیلی ویرایش ها با هم فرق نمیکنند..این صفحه ای رو که نام بردین هم دیدم اصلا چیزی نگفته بود !! در هر حال منتظر پیامتون هستم !!!

من از شما بخاطر اینکه وقت گذاشتید و رفتید یک هفته دانشگاه سپاسگذارم اما شما هرگز محکوم نشدید !!! اون هم بخاطر خواستن یه منبع اسم کتاب!!

من از خداوند بالاتر نداریم وقتی توی قران ذکر شده هیچ چیز رو بدون دلیل و مدرک و استدلال قبول نکنید حتی من رو ، یک جمله خودتنظیمی چیزی نیست !!!

من الله توفیق

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZOLFA نمایش پست ها
      همیشه بحث علمی و منبع خواستن به بحث تحقیر و امیز و گروکشی و ... ختم میشه؟؟!!!!

من به بی منطقی متهم شدم درحالی که دوستان محترم میگن هرکسی هرچیزی رو خواست قبول کنه .. هه !!!

در هر صوزت من منتظرم مادر شما لطف کنند و کتابشونو بیارن...امام علی می فرمانید هرکسی به من چیزی یاد بده من بندده ی اون شخصم...

در ضمن خیلی ویرایش ها با هم فرق نمیکنند..این صفحه ای رو که نام بردین هم دیدم اصلا چیزی نگفته بود !! در هر حال منتظر پیامتون هستم !!!

من از شما بخاطر اینکه وقت گذاشتید و رفتید یک هفته دانشگاه سپاسگذارم اما شما هرگز محکوم نشدید !!! اون هم بخاطر خواستن یه منبع اسم کتاب!!

من از خداوند بالاتر نداریم وقتی توی قران ذکر شده هیچ چیز رو بدون دلیل و مدرک و استدلال قبول نکنید حتی من رو ، یک جمله خودتنظیمی چیزی نیست !!!

من الله توفیق
      ببخشید خانوم الان شما اثر انسولین روی خودش رو داری میگی؟ یعنی میگی اثر انسولین رو انسولین منفیه؟
      یا میفرمایید اثر قند خون رو انسولین منفیه؟
      مشاور

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب هر هورمونی که میره بالا فیدبک خودش رو خودش منفیه دیگه
      ما همه حرفمون اثر یک عامل یا یک هورمون روی هورمون دیگست
      تو کتاب گفته اثر فلان هورمون رو خودش؟
      دقییییقا داداش من دقیقا ... اینو دانش جوهای پزشکی به عنوان یه اصل میخونن / هر هورمون که بره بالا فیدبک خودش میارش پایین به جز دو سه استثنا / دوستان میگن چون گفته خود تنظیمی باید خود هورمون بیاد خودشو تنظیم کنه ... من میگم خود بدن ...

خواهر عزیزم یه صفحه گذاشتم فک میکنم بس باشه یا اگ شک داری آدرس پستی بده کمپل و گایتون رو برات بفرستم ... چی بگم دیگ ؟ / بعدش دو نفر با هم ی صفحه رو اشتباه میگن؟
      بله مادرم که برگشتن ایشالا ویرایش دهشم میذارم ... الان تهرانن شهید بهشتی دارن فیزیو میخونن اگ شک دارید تا واسه اینم مدرک بذارم ؟؟؟؟
      قرآن گفته دلیل ولی برای من یکی که تا ب دنیا اومدم مهر اسلام خورد پای شناسنامم بی ذکر دلیل ... صرفا جهت اطلاع
      موفق باشید

.
      .
      .
      بر میگردم

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دقییییقا داداش من دقیقا ... اینو دانش جوهای پزشکی به عنوان یه اصل میخونن / هر هورمون که بره بالا فیدبک خودش میارش پایین به جز دو سه استثنا / دوستان میگن چون گفته خود تنظیمی باید خود هورمون بیاد خودشو تنظیم کنه ... من میگم خود بدن ...

خواهر عزیزم یه صفحه گذاشتم فک میکنم بس باشه یا اگ شک داری آدرس پستی بده کمپل و گایتون رو برات بفرستم ... چی بگم دیگ ؟ / بعدش دو نفر با هم ی صفحه رو اشتباه میگن؟
      بله مادرم که برگشتن ایشالا ویرایش دهشم میذارم ... الان تهرانن شهید بهشتی دارن فیزیو میخونن اگ شک دارید تا واسه اینم مدرک بذارم ؟؟؟؟
      قرآن گفته دلیل ولی برای من یکی که تا ب دنیا اومدم مهر اسلام خورد پای شناسنامم بی ذکر دلیل ... صرفا جهت اطلاع
      موفق باشید
      نخیر !!!!!!!!

دایی من یکی از اساتید دانشگاه تهرانه و هم هیت علمی !!!! از ایشون در اسرع وقت سوال میپرسم!

ببنید چقدر مسخره موضوع رو کشی میدید؟؟ الان تهرانن شهید بهشتی دارن فیزیو میخونن اگ شک دارید تا واسه اینم مدرک بذارم ؟؟؟؟

شما به سن قانونی رسیدن میتونین مذهبتون رو عوض کنید... من برای اون مسلمونی متاسفم که اگه شب اول قبر ازش بپرسن چذا دینت اسلامه مات بمونه بگن فلسفه توحید رو بگو مات بمونه..چه فرقی میکنه این مسلمون یعنی به اصطلاح مسلمون با یه غافل ؟؟!! من دلیل خواستم و برامم مهم نیست شما چیزهارو بی دلیل میپذیرید و میگید فلان استاد اینو گفته...کتاب نوشته رزومه داره ... سرکرده دوم شیطان پرست ها هم 8 تا کتاب نوشته !

نمیخواستم اینقر موضوع رو کش بدم...شاید اشتباه از من باشه!
      شما که فرمودین دیگه چیزی نمیگم چرا باز پست دادین ؟؟؟!!!!

لطفا ببند تاپیک رو ...بازم میگم منتظر هستم مادرتون تشریف بیارن

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تایپیک بسته شد

لطفا جون هر کی دوس دارید کشش ندید الان دعوا میشه...

یکی اینو ببنده ... لطفااااااااااااااااااااا

+ این آخرین پست من در انجمن خواهد بود +

.
      .
      .
      بر میگردم
      ویرایش توسط sawyer : 04 فروردین 1394 در ساعت 19:40

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تایپیک بسته شد

لطفا جون هر کی دوس دارید کشش ندید الان دعوا میشه...

یکی اینو ببنده ... لطفااااااااااااااااااااا

+ این آخرین پست من در انجمن خواهد بود +
      آخه چرا عزیز جون چرا دعوا بشه بالاخره ما باید سر مسایل مختلف بحث کنیم تا به یه نتیجه برسیم دعوا هم نمیخواد. ما میگیم مثبته یه صفحه از ویکیپیدیا هم آوردیم آدرس گایتونم دادیم شما هم به یه دکتر استناد کردی حالا خانم zolfa اگه جور دیگه ای فکر میکنند ایشون هم منبعشونو ذکر کنن بالاخره یا ما اشتباه میکنیم یا ایشون. در هرصورت یک چیزی یاد میگیریم.

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      آخه چرا عزیز جون چرا دعوا بشه بالاخره ما باید سر مسایل مختلف بحث کنیم تا به یه نتیجه برسیم دعوا هم نمیخواد. ما میگیم مثبته یه صفحه از ویکیپیدیا هم آوردیم آدرس گایتونم دادیم شما هم به یه دکتر استناد کردی حالا خانم zolfa اگه جور دیگه ای فکر میکنند ایشون هم منبعشونو ذکر کنن بالاخره یا ما اشتباه میکنیم یا ایشون. در هرصورت یک چیزی یاد میگیریم.
      من صفحه از ویکیپدیا ندادم دادا...کتابشو دان کردم دو هفته پیش

.
      .
      .
      بر میگردم

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من صفحه از ویکیپدیا ندادم دادا...کتابشو دان کردم دو هفته پیش
      میدونم خودم صفحه رو دادم.

12. Top | #72
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

هنوز گير اين بحثين؟! بابا بيخيال شين همچين چيز مهمي نيستااا
      راستي يه چي بگم منبع اصليکتاب درسيه و هر چي تو اون نوشته مد نظره. اول کتاب درسيو بخورين بعد اگه وقت داشتين(به شرطي که همه درسا رو مث رياضي و فيزيک و .. رو هماهنگ با زيست جلو ببرين) بيولوژي کمپلو بخونين. ديگه گايتونو وهارپر! و چي و چي نيازي نيس. وقتتونو تلف نکنين.
      اگه خوب مفهومو فهميدين سعيکنين جملات کتابو حفظ کنين.
      راستي اين مد نظر داشته باشين که هر چي اطلاعاتتون بيشتر باشه کارتون واسه کنکور سخت تره چون شما انرژي زيادي براي خوندن مطالبي صرف کردين که شايد از نظر کنکور مهم نيستن يا شايد باعثشه مفاهيمو قاطي کنين!
      کنکور ماراتن علمي نيس! شايد يه جور مهارت بشه اسمشو گذاشت.

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن