صبر کنید خبر تایید بشه بعدا البته آروم آروم یک خبری بعدش اومد داشت تاییدش میکرد ولی باید صبر کرد
راست و دروغش اصلا معلوم نیست
"When the going gets tough, the tough get going."
بعله اما الان از رو اینستاش برش داشته
من این خبرو شنیدم گفتم بهتره دخالت نکنم و نکنیم ما از این ماجرا فقط ی عکس دیدیم نمیدونم والا
رضا رشید پور در یکی از گروه های تلگرام به ادعای آزاده نامداری در خصوص علت طلاق از فرزاد حسنی نوشت
به گزارش افکارنیوز، رضا رشید پور نوشت:
سلام دوستان عزیزم. سال نو مبارک. شرمنده از بابت تاخیر در عرض تبریک. سفر هستم. جای شما خالی. الان بعد از چهار روز تلگرام رو چک کردم و از دیدن عکس آزاده نامداری شوک شدم.
من بیش از ده ساعت با ایشون در مورد انتشار این عکس و یک سری مستندات فوق محرمانه دیگه صحبت کرده بودم. به من قول داده بودن که این کارو نکنن. حتما اتفاق مهمی افتاده که زدن زیر قولشون. من خیلی از ایران دورم و دسترسی بهشون ندارم. فقط خواهش میکنم که اصلا قضاوت نکنید. ماجرا خیلی خیلییییییی پیچیده س. باید فضارو آروم کرد. وگرنه فاجعه ای در راه خواهد بود...
سوره النساء آیه ۳۴وَ اللاَّتِی تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِیالْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّسَبِیلاً إِنَّ اللّهَ کَانَ عَلِیًّا کَبِیرًا...
و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)