سلام
دوستمون HANA199665نکات خوبی رو اشاره کردند
پیشنهاد میکنم از طب اسلامی استفاده بکنید
شما که این همه از سختی رشته های پزشکی دم میزنید - ایا تا الان کتاب های حوزه رو دیدید ؟ اونا خیلی سنگین ترن -
خیلی هاشون رو دیدم از طب اسلامی واسه درس خوندن استفاده میکنند - از همین احادیث و روایات ها گرفته تا غذاها و اصولی که ائمه توصیه کردند - متاسفانه خیلی از این ها غافل شدیم - توی نت سرچ بکنید چیزهای گران بهایی نصیب تون میشه - کتاب گنج های معنوی خیلی خیلی با ارزشه - حتما دانلودش کنید
و اما موضوع اصلی تاپیک
یک ماهه دارم به این مبحث اهمیت میدم که چرا بعضی مواقع تمرکز ندارم -چرا خوابم میگیره - چرا احساس کوفتگی و خستگی میکنم
خیلی اسون هم به جوابش رسیدم
روزهایی که انگیزه خوبی دارم - روز هایی که به هدفم اهمیت میدم - روزهایی که حس پیشرفت دارم - بهترین روزهای من هستن - اون روزها هم نه احساس گرسنگی میکنم - نه احساس خواب و کوفتگی میکنم - نه تنبلیم میشه - نه حواسم پرت میشه و...
بستگی به عقیده و تفکر شخص داره ....
ممکنه بعضیا با 10 تا ریتالین هم نتون متمرکز شن ولی خیلیارو دیدم که فقط با یه جمله "من میتونم" به قله ها رسیدن ...
فقط یه آدم شکست خورده از ریتالین به عنوان "تیر خلاص" استفاده میکنه ...
برام جای سواله ... کسی که به مغز خودش اطمینان داره چطور از دارو برای تمرکز استفاده میکنه؟ باید خیلی خیلی به عقلمون شک داشته باشیم که ریتالین استفاده کنیم ... یعنی انقدر بدبختیم؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)