خواص خوردن عسل و تخم مرغ از نظر طب سنتی
مخلوط عسل و تخم مرغ از نظر طب سنتی ارزش تغذیه ای بالایی دارد اما از سفیده تخم مرغ استفاده نکنید زیرا سفیده تخم مرغ حاوی پروتئینی به نام آویدین است که مصرف زیاد آن جذب ویتامین ب6 را در بدن کاهش می دهد . هم چنین زرده تخم مرغ باید ابتدا پخته شود و بعد با عسل مخلوط شود تا میکروب های موجود در آن در اثر حرارت از بین برود .
خواص دانه کتان
تخم کتان خواص زیادی دارد که از جمله آنها می توان به امگا 3 و ویتامین ای اشاره کرد .روغن این گیاه ضد تورم است و برای رفع یبوست ،سرفه ،کاهش کلسترول و قند خون جلوگیری از پوکی استخوان و.. استفاده می شود . تخم کتان یا روغن آن را می توان از عطاری های معتبر تهیه کرد .
آیا مصرف عسل و سیاه دانه برای همه افراد توصیه می شود ؟
مخلوط عسل و سیاه دانه که به عنوان یکی از داروهای طب سنتی تجویز می شود فواید فراوانی دارد و تقریبا همه افراد می توانند از آن استفاده کنند ترکیب آن هم معمولا به صورت 100گرم سیاهدانه کوبیده شده و نرم با 200گرم عسل است . این دارو برای درمان عفونت های ادراری مفید است .همچنین با توجه به طبع گرمی که دارد در رفع نفخ معده و دل درد های ناشی از آن ،رفع انگل های روده ای و پیشگیری از زخم معده تاثیر دارد . سیاهدانه در بدن آنتی هیستامین تولید می کند و برای درمان آسم یا حساسیت نیز توصیه می شود .
روغن زعفران چیست ؟
از خود زعفران نمی توان روغن تهیه کرد بلکه زعفران را با روغن های دیگری مثل روغن زیتون و کنجد مخلوط و پس از چند روز آنها را صاف می کنند و از اثر درمانی هر دو بهره می برند . این روغن فواید درمانی زیادی دارد و به عنوان آرام بخش خواب آور ضد نفخ و باد شکن توصیه می شود .در کتاب های طب سنتی آمده است که زدن این روغن در اطاف سوراخ های بینی باعث بهبود تنفس و ذات الریه می شود .