اقای یک دوست سرچ کن میبینی پیج دانشجویان پزشکی اخرین بار که دیدم 16000 لایک داشت الان فیلتر شکنم خوب کار نمیکنه
اقای یک دوست سرچ کن میبینی پیج دانشجویان پزشکی اخرین بار که دیدم 16000 لایک داشت الان فیلتر شکنم خوب کار نمیکنه
ویرایش توسط مملی تن ها : 23 اسفند 1393 در ساعت 03:59
در شهر ما با جمعیت 300 هزار نفر 3 تا متخصص ( و فوق تخصص) چشم داریم که درآمد روزانشون احتمالا به 10 میلیون تومان برسه! مال اون فوق تخصصه شاید به 20 میلیون هم برسه! مخصوصا روزایی که عمل داره
5 الی 6 تا داخلی داریم که درآمدشون شاید 2 یا سه میلیون پایین تر باشه
اورولوژیست حدود 4 تا داریم که خدا رو شکر درآمدشون از چشم پزشک هم بیشتر
روانپزشک سه تا داریم که درآمدشون نسبتا پایینه در حد روزی 1 میلیون ( قشر مضلوم متخصصان! یکی از این روانپزشکا بهم گفت که بعضی وقتا مجبوریم تا 4 صبح مطب باشیم چون تازه از 12 شب معتادان عزیز میان برای مصرف شربت متادون!)
متخصص اطفال سه چهار تا داریم از وضع درآمدشون خبر ندارم... ولی بنسبت پایین تره
متخصص پوست سه تا داریم روزی فقط وقت میکنن پول پارو کنن...
متخصص بیهوشی هم که در بیمارستان کار میکنه و درآمدش ثابت و کافیه
فوق تخصص جراحی پلاستیک که در سه شهر استان در حال رفت - بازگشت و هجرته و احتمالا روزانه 30 میل بزنه به جیب ( برای کمترین عمل نیم ساعتش 3 میلیون میگیره)
دندانپزشک که در شهر ما حدود 15 تایی هستن! درامدشون روزانه شاید به 5 میل برسه ... متخصصاشون به 10 میل هم میرسه!
عموی خودم فوق تخصص قلب عروقه از درآمدش نگم بهتره...
4 تا آزمایشگاه داریم روزی بیشتر از 200 نمونه میگیرن و هر نمونه از 15 تومان تا 200 تومان متغیره! و درامدشون در حد همون متخصص چشمه
3 تا رادیولوژی داریم نوبت سال به سال میدن ... دارمدشون کمتر از جراح پلاستیک نیست
2 تا جراح داریم درامدشون در حد 5 تا 10 میل در روز
این بود از آمار متخصصای شهر ما! که بنسبت شهر تهران مثل یه محله دور افتاه میمونه!
خدا میدونه در مرکز استان ها و تهران یه متخصص چقدر میتونه درآمد داشته باشه!
حدود 30 تا عمومی هم داریم که بعضیاشون در مراکز کلینیک شبانه روزی کار میکنن در حقوقشون از یه کارمند ساده هم کمتره... چندتاشونم که قدیمی و با تجربه هستن مراجع زیاد دارن و درامدشون زیر 1 میل در روز نی
فامیل ما که پزشکی شهیدبهشتی هم روز حداقل سینما میرا مخ یکی از دهادخترای خوب دانشگاهن زده داره حال میکنه چرا تبلیغات بد میسازید تازه الان اوناییم که دکتر نیستن به زور تا 40سالگی درس میخونن سربازیو بخرن
بابا جمعش کنید این خل بازیا رو الان کارنامه دادن دستت گفتن پزشکی قبول شدی نمیدونی چیکار کنی!؟؟؟؟؟؟؟؟
قبول که نمیشی حالا اگه یه زمانی هم شدی بیا پ.خ بده تا خودم نصیحتت کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)