ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
اگه بخوایم تک تک بگیم که همه ی مطالب حفظی ِ اسید و باز رو میشه جواب داد ؛ ولی میان همه ی این مطالب ـو تو یه سوال " کدام گزینه صحیح است یا .. " میدن و مطالبش رو ترکیب میکنن و مثلا تو یکی از گزینه ها ی این جور سوالات ، یه مطلب محاسباتی میزارن ( به قول خودت ترکیب مطالب حفظی با محاسباتی ) و کار رو سخت تر میکنن .
ولی همینطور که خودتم گفتی ؛ تو سوالات شیمی کنکور ، مسئله ها رو خیلی بیشتر کردن و سخت تر ! واسه همین آدم نمیتونه مطمئن بشه که مطالب حفظی ای که از یه فصل میخونه ، حتما تو سوالات مطرح میشه یا نه ؟!
اگه خواستی بخونی ؛ اول مطالب حفظی شو بخون تموم کن .
بعد بیا سراغ مسائلش ؛ اسید و باز دو نوع مسئله داره ؛ یکیش سوالای ph اسید و باز ها و ترکیب دوم ؛ ph محلول بافر
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
پارسال برا من تجربه شد که هیچ قسمتیو تو شیمی حذف نکنم !
دوستان وقت کمه ولی اگه وقت بزارید با کتاب فیل + cd های استاد بازرگان ، فول فول میشید .
در مورد این فصل اسید و باز هم من یه چیزی بگم ، ماها یه کلاس جمع بندی شیمی داشتیم یه هفته به کنکور ، 25 نفر بودیم ، این استاد بنده خدا تاکید داشت فصل اسید و بازو خوب بخونید شده 1 روز کامل پاش وقت بزارید ، ولی خب کلا از اون 25 نفر چند نفر حرف گوش دادن که یکیشون دانشجو پزشکی ایران ، یکیشون دارو دانشگاه تهران ، یکیشون برق شریف !
کلا فرق هست بین ماها و رتبه برترا ، ماها صورت مسءله رو پاک می کنیم اونا حلش میکنن![]()
ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!
{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }
امید به آینده را هیچ گاه از دست نده، چون نمی دانی فردا برایت چه به ارمغان خواهد آورد.
If you wanna know me simply click here to see my personal site
نمیشه صد درصد گفت 50 میزنی چون ممکنه از مباحثی که دوستمون گفت سوال بسیار سخت بدن که حتی رتبه های برتر نتونن بزنن پس اگه بقیشو نخونیم ضرر کردیم
بهتره همه فصل ها خونده بشه کلا 12 فصل که بیشتر نیست
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)