سلام به همه
سریع میرم سر اصل مطلب
والا چند وقتیه تقریبا میشه گفت به نت اعتیاد پیدا کردم . نه در حد شدید ولی ساعت مطالعم نصف شده .
لطفا اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بگید تا مشکلم حل بشه
سلام به همه
سریع میرم سر اصل مطلب
والا چند وقتیه تقریبا میشه گفت به نت اعتیاد پیدا کردم . نه در حد شدید ولی ساعت مطالعم نصف شده .
لطفا اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بگید تا مشکلم حل بشه
خب راستشو بخوای سه راه برای اینکار وجود داره یعنی اگه تو نتو بذاری کنارو اصلا کامپیوترو جمع کنی صبح بیدار بشی میتونی دوباره وصلشون کنی و بیای نت اولین راهکار تا زمان اتمام حجم اینترنت کمتر بیا نت بعدش حجمت تموم شد دیگه شارژش نکن بذار بمونه بعدکنکور و اگرم جمع کنی میتونی بری کافی نت.تو باید خودتو بذاری وسط بگی این نت چی داره ازش خوشم میاد؟دوستام میخونن من میام هم ناراحت میشم هم چیزای چرت وپرتو میبینم
منم دقیقا مشکل شما رو دارم. روزانه حدود 20 ساعت اینترنت هستم
وقتی از اینترنت میتونی دل بکنی که کاری با اینترنت نداشته باشی
راه حل:
اگه سایت یا وبلاگ داری, اونا رو آفلاین کن و در صفحه آفلاین بنویس که این سایت بسته شده و 3 ماه آینده شروع به فعالیت میکنه. مثل من: www.kazeroon.org
از دوستان اینترنتی خداحافظی کن و بهشون بگو اگه باهات کار مهمی داشتن اس ام اس ارسال کنن
توی انجمن کنکور هم زیاد چیزی ارسال نکن و فقط پست های مهم رو بخون تا سرگرم نشی
حقیقت رو هم قبوال کن:
دیگه وقت واسه خوندن نیست و نباید حتی 1 دقیقه هم وقتت رو الکی تلف کنی! پس بسم الله
یه برنامه روی کاغذ واسه خودت بساز که روز های تقویم توی اون مشخص باشه. همین الآن واسه هر روز یه برنامه ریزی کن
مثلا:
فردا باید یه درس دینی + یه درس ادبیات + 100 تست ریاضی رو بخونی. از صبح شروع کن و به خودت قول بده که اگه بتونی تا ظهر همشون رو بخونی, از ظهر تا شب بتونی بری اینترنت. هر چی دیرتر تمومش کنی, کمتر میری اینترنت و اگه تمومش نکنی حتی از فیلترنت هم خبری نیست :yahoo (94):
من با اعتیاد روزانه 20 ساعت اینترنت با همین برنامه ریزی موفق شدم هم درس هام رو بخونم و هم اینترنت بیام (بدون عقب ماندن از درس و اینترنت)
از بیکاری و وقت اضافه داشتنه.
منم قبل اینکه مجبور بشم از ساعت 6 صبح بیدار بشم و برم سر کارگری توی ساختمون و چاه کندن و و ... مثل تو بودم.
جدیت زندگی رو کمی احساس کنی حتما مشکلت رفع میشه.
با خودت رو راس باش خودتو گول نزن یه تصمیم بگیر و واسش عمل کن هیشکی بهتر از خودت قادر به تصمیم گیری درباره ی خودت نیس
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من از نت برا درس استفاده میکنم.... زیست که میخونم ابهاماتم رو در ویکی پدیا رفع میکنم
یا یه معادله ریاضی که سختم میشه با maple یا mathmatic حلشون میکنم
انصافا اگه بتونی خوب از نت و pc استفاده ببری نتنها دره نیست بلکه آسانسوره!
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
شما باید تعادل داشته باشید
کسی که نتونه تعادل داشته باشه عرضه موفقیت شدن رو هم نداره - حالا شاید بدون تعادل بتونید از سد معبر کنکور بگذرید ولی بعدن تو دانشگاه و زندگی شخصی خودتون با مشکل مواجه میشید
تعادل یعنی اینکه خودتون رو از همه چی محروم نکنید
تعادل یعنی اینکه کل روزت رو با گوشی و تبلت نگذرونی
تعادل یعنی اینکه درست استفاده بکنی - تعادل یعنی اینکه مدیریت داشته باشی - به قول افسانه خودت عقل داری دیگه - واسه خودت برنامه بریز - خودت رو مدیریت کن - به خودت دستور و برنامه بده که مثلا گوشیم رو فقط اول صبح و آخر شب چک میکنم
یا مثل خودم - روزانه چهار تا سریال نگاه میکردم - ولی الان فقط یکی نگاه میکنم - نیومدم همشون رو کنسل کنم
تحقیقات نشون میده که اگه شما تو زندگی روزمرتون چنین نظمی داشته باشید راندمان درس خودنتون هم بهتر میشه
خودتون هم بهتر میدونید زیاد درس خوندن و یا اینکه از صبح تا شب سرتون روتو کتاب باشه بدن رو خسته و کوفته میکنه ( زده میشید ) ولی اگه تعادل داشته باشید نه سیخ میسوزه و نه کباب
فرار از گوشی و قطع کردن مودم فقط واسه ادم های ضعیف و کم ارادست
قانون و فرهنگ متعادل استفاده کردن رو یاد بگیرید
به قول دوستمون جوکار
وقتی شما اکثر وقتتون رو توی نت میگذرونید پس یعنی بهش علاقه دارید - یعنی علاقه نت اومدن شما بیشتر از موفقیت در کنکوره
شما مشکلت همونه که گفتم و همون که بچه ها گفتن.
در کل سعی کن کسایی رو که وقتشونو هدر نمیدن الگوی خودت کنی.
مثلا همین خلیفه داعش رو ببین، یه ثانیه هم برای کشتن آدما از دست نمیده
من چندتاشو دیدم در مارکت های اندروید ولی هیچکدومشون اندازه نسخه pc خوب نبودن.
هیچ مسئله ریاضی و فیزیکی نیست که maple نتونه حل کنه!
نمودار متحرک هم میکشه برات....
نمونش رو پیوست کردم ... هرچند ما از طوفولیت برنامه نویس بودیم و دو ترم هم برنامه نویسی خوندیم و در امر استفاده از برنامه های محاسباتی موشکلی نداریم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)