کلیک کنید
تست شادی
کاملا ناراضيافرادي که چنين امتيازي مي گيرند از زندگي فعلي خود کاملا ناراضي هستند. در برخي موارد اين شرايط به دليل حوادث بد اخير مانند از دست دادن عزيزان يا اخراج از کار مي باشد. نارضايتي مي تواند به دليل مشکلات مزمن مثل اعتياد يا الکليسم باشد. در ساير موارد، نارضايتي زياد از زندگي واکنشي به شرايط بدي است که به تازگي در زندگي ايجاد شده است مانند از دست دادن نزديکان.
به هر حال، چنين سطحي از نارضايتي اغلب منجر به عدم خوشنودي در زمينه هاي مختلف زندگي مي شود. علت سطح پايين رضايت مندي از زندگي هر چه باشد ، ممکن است شما به کمک ديگران محتاج باشيد - يک دوست يا عضوي از خانواده ، روانشناس يا مشاور. اگر نارضايتي شما ادامه پيدا کند، شما احتياج به تغيير داريد و اغلب ديگران مي توانند به شما کمک کنند. با پزشک خود يا يک مرکز مشاوره تماس بگيريد.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
کمي پايين تر از ميانگين در رضايت از زندگي
کساني که چنين امتيازي مي گيرند، يا مشکلات متعدد و کوچکي در بسياري از زمينه هاي زندگي دارند و يا اينکه اکثر زمينه ها خوب است ولي در يک زمينه خاص مشکل جدي وجود دارد. اگر به دليل حوادث جديد به طور موقت از سطح بالاتري از رضايت مندي به اين سطح آمده ايد ، شرايط معمولا بهبود خواهند يافت و رضايت مندي به مقادير قبلي باز مي گردد.به عبارت ديگر ، اگر شما مکررا از بسياري از جنبه هاي زندگي نارضايتي داريد ، تغييراتي براي شما احتياج مي باشد.گاهي اوقات انتظارات ما زياد است و گاهي تغييرات در زندگي لازم مي باشد. بنابراين ، اگرچه نارضايتي «موقت» ، معمول و طبيعي است ولي ادامه يافتن آن در جنبه هاي مختلف احتياج به مداخله دارد. برخي افراد از نارضايتي هاي جزيي انگيزه مي گيرند ولي اغلب، نارضايتي در جنبه هاي مختلف زندگي مخرب و ناگوار مي باشد.
خيلي راضيکساني که چنين امتيازي مي گيرند ، به زندگي خود «عشق» مي ورزند و احساس مي کنند همه چيز «خيلي خوب» است. زندگي شما «عالي» نيست، ولي احساس مي کنيد چيزهاي خوب زندگي را داريد. در حقيقت ، «رشد» و «رقابت» ممکن است قسمتي از دليل شما براي رضايت مندي باشد. اکثر افراد با چنين امتياز بالايي، زندگي را لذت بخش مي دانند و اکثر جنبه هاي زندگي مثل خانواده ، دوستان ، شغل و ... براي آنها رضايت بخش است.
awesome
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
کمي رضايت مند
شما امتياز متوسط داريد. اکثر افراد معمولا از زندگي خود راضي هستند ولي تمايل دارند برخي جنبه ها را بهبود بخشند . برخي افراد به اين دليل در اين سطح قرار مي گيرند، چون از اکثر جنبه هاي زندگي خود راضي هستند و برخي جنبه ها را نيازمند ارتقا مي دانند. ساير افراد اين گروه ، اکثر جنبه ها را مناسب ، ولي يک يا دو جنبه را محتاج تغيير اساسي مي دانند.معمولا افراد اين گروه در برخي جنبه ها احتياج به بهبود وضعيت دارند، ولي مايلند با تغييراتي در زندگي خود سطح رضايت مندي خود رابالا ببرند.
مرسی بازهم از این تست ها داشتید بذارین خیلی خوبن
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
کمي رضايت مندشما امتياز متوسط داريد. اکثر افراد معمولا از زندگي خود راضي هستند ولي تمايل دارند برخي جنبه ها را بهبود بخشند . برخي افراد به اين دليل در اين سطح قرار مي گيرند، چون از اکثر جنبه هاي زندگي خود راضي هستند و برخي جنبه ها را نيازمند ارتقا مي دانند. ساير افراد اين گروه ، اکثر جنبه ها را مناسب ، ولي يک يا دو جنبه را محتاج تغيير اساسي مي دانند.معمولا افراد اين گروه در برخي جنبه ها احتياج به بهبود وضعيت دارند، ولي مايلند با تغييراتي در زندگي خود سطح رضايت مندي خود رابالا ببرند.
کمی رضایت مند
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)