خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 98 از 102 نخستنخست ... 88979899 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,456 به 1,470 از 1520
    1. Top | #1456
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      قابلیت نگاه کردن دارند ولی نمیتونن شرکت کنند

باشه . پیشنهاد خوبیه . هر کی سه ماه از تغییرش گذشته میتونه درخواست بده

تاپیکهای خودکشی و تاپیکهایی با اطلاعات غلط و اشتباه و گمراه کننده رو گزارش بدید تا حذف کنیم
      خیر نمیشه جلو تاپیک زدن کاربران جدید رو گرفت و محدودشون کرد

خودتون تاپیک مدنظرتون رو به صورت رسمی بزنید . ما هم مهمش میکنیم

دقیقش رو بگو به چه صورت بشه که افزایش ظرفیت بدم
      خب محتوای چت باکس که به درد مهمون ها نمیخوره
      بعد چت هم نمیتونن بکنن پس بهتر نیست براشون کلاً نباشه ؟
      تاپیک ها محتواشون ب درد بخور تره اما چت باکس فقط برای گفتگوی آزاده و بیشتر مواقع از چیزی حرف نمیزنن که به کار کسی بیاد

2. Top | #1457
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HUNDRED نمایش پست ها

خب محتوای چت باکس که به درد مهمون ها نمیخوره
      بعد چت هم نمیتونن بکنن پس بهتر نیست براشون کلاً نباشه ؟
      تاپیک ها محتواشون ب درد بخور تره اما چت باکس فقط برای گفتگوی آزاده و بیشتر مواقع از چیزی حرف نمیزنن که به کار کسی بیاد
      اون مهمونایی که میتونن چت باکس رو ببینن عضو انجمن هستن ولی لاگین نشدن
      من با گوشی دیگه که وارد میشم کلا چت باکس برام معلوم نبود

3. Top | #1458
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eve نمایش پست ها

منظورم اینه که روزانه تعداد محدودی میشه امتیاز داد به کاربرا، بعد از اون یه پیام محدودیت میاد که نمیشه دیگه امتیاز بدیم
      فکر میکنم روزانه حدودا ۱۵ تا بشه داد، اگه بشه که تعدادش بیشتر بشه بهتر میشه!

به 50 تا در روز افزایش یافت

4. Top | #1459
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      آمار ارسالکنندگان خراب شده

forum.png
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

5. Top | #1460
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میشه لطفاً مشکل این استیکر رو حل کنید.استیکر ها مشخص نمیشن ممنون

6. Top | #1461
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط قاتل بروسلی نمایش پست ها
      یک مشکل دیگه که هست مثلا تاپیک های قدیمی مثل شعر و.. که میخونی دفعه بعد دوباره باید وقت بزاری تا برسی به همونجا خوب میشد اگر می‌تونستیم ذخیره کنیم وقتی دوباره برگشتیم به تاپیک بره همونجایی که آخرین بار بودیم
      در قسمت bookmark فایرفاکس یا کروم ذخیره کنین خب.
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

7. Top | #1462
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام میشه لطفا رنگ های بیشتری برای تکست های چت باکس اضافه کنید؟
      ممنون

8. Top | #1463
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام. من موردی که دیدم اینه که خیلی از بچه ها اصلا تایپکارو پیدا نمیکنن.
      نظر شخصی من اینه یه سری از تایپک ها Pin شن. نمونه اش؟
      مثلا اولین و مهم ترین تاپیکی که باید پین بشه و همیشه بالا بمونه، تاپیک مجموع مصاحبه ها باشه توی قسمت دانش آموزی.
      یعنی تاپیکی که لیست بهترین مصاحبه هارو توش نوشته باشه، و اون تاپیک همیشه اولین تاپیک لیست دانش آموزی باشه. واقعا کمک کننده اس همین الان که داریم صحبت میکنیم هیچ مصاحبه ای جز حتی 20 تای اول تاپیکا هم نیست! درحالی که اثر مصاحبه خیلی مهم تر از اغلب تاپیک های فعلی درسیه. بقیه بچه ها هم میتونن نظر بدن چه تاپیک هایی میتونن Pin شن. @Araz
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

9. Top | #1464
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      با سلام خدمت مدیران محترم انجمن کنکور
      چندین پیشنهاد برای سایت داشتم که امیدوارم مورد قبول واقع بشن و به بهبود سایت کمک کنن
      ۱. لطفا برای قسمت چت باکس چندین رنگ برای تکست ها اضافه کنید چون رنگ ها بسیار شبیه به هم هستن و تعدادشون هم کم هست و بعضی از رنگ ها حتی غیر قابل استفادن.

۲. اگر قرار به بهینه کردن سایت برای موبایل هست خواهشا یه استایل جدید بسازین تا کاربران با انتخاب خودشون اون استایل رو انتخاب کنن ، چون امروز شاهد نارضایتی های زیادی در برابر این تغییرات جدید بودم

۳.چندین وقت پیش دیدم که قسمت ویرایش پیام برای چت باکس بود اگر امکانش هست برگردونین ویرایش پیام رو

۴. ویرایش پیام رو برای پیام های خصوصی اضافه کنید

۵. قسمت پیام های خصوصی رو از حالت ریپلای ریپلای بردارین چون اگر تعداد زیادی پیام ارسال بشه به صورت پاسخ ، شاهد هنگ صفحه میشیم ، خواهشا به حالت چت تغییرش بدین (مثل چت باکس با این فرق که بین دو نفر باشه)
      @Araz @Faraz
      ویرایش توسط WallFlower : 10 مرداد 1402 در ساعت 23:22

10. Top | #1465
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط °Blossom° نمایش پست ها
      چندین پیشنهاد برای سایت داشتم که امیدوارم مورد قبول واقع بشن و به بهبود سایت کمک کنن
      ۱. لطفا برای قسمت چت باکس چندین رنگ اضافه کنید چون رنگ ها بسیار شبیه به هم هستن و تعدادشون هم کم هست
      ۲. اگر قرار به بهینه کردن سایت برای موبایل هست خواهشا یه استایل جدید بسازین تا کاربران با انتخاب خودشون اون استایل رو انتخاب کنن ، چون امروز شاهد نارضایتی های زیادی در برابر این تغییرات جدید بودم
      ۳.چندین وقت پیش دیدم که قسمت ویرایش پیام برای چت باکس بود اگر امکانش هست برگردونین ویرایش پیام رو
      ۵. قسمت پیام های خصوصی رو از حالت ریپلای ریپلای بردارین چون اگر تعداد زیادی پیام ارسال بشه به صورت پاسخ ، شاهد هنگ صفحه میشیم ، خواهشا به حالت چت تغییرش بدین (مثل چت باکس با این فرق که بین دو نفر باشه)
      @Araz @Faraz
      عالی

11. Top | #1466
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دستتون درد نکنه ولی بیشتر سلیقه به خرج بدین

12. Top | #1467
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط °Blossom° نمایش پست ها
      ۱. لطفا برای قسمت چت باکس چندین رنگ برای تکست ها اضافه کنید چون رنگ ها بسیار شبیه به هم هستن و تعدادشون هم کم هست و بعضی از رنگ ها حتی غیر قابل استفادن.

@Araz @Faraz

سلام
      رنگهای مورد نظرت رو به انگلیسی پیام خصوصی کن تا اضافه کنم . ویرایش رو خودمون غیر فعال کردیم که فحاشی و تبلیغاتی در چت باکس انجام نشه که بعدا بخواد ویرایش بشه. ریپلای زیاد رو هم خودت میتونی بعد از چندتا پیام پاک کنی تا تو در تو نشه. این مولتی یوزرت هم مسدود خواهد شد.

دوستان تغییرات قالب و ریسپانسیو شدنش تازه آغاز شده و ممکنه دو هفته ای طول بکشه تا تغییرات کامل اعمال و باگها رفع بشه
      هر گونه باگ و مشکلی میبینید رو لطفا از طریق پیام خصوصی اینجا یا تلگرام www_konkur_us@ و یا ایمیل konkur.in@gmail.com با ما در میان بذارید تا سریعا رفع شود

13. Top | #1468
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      سلام مدیر
      وقت شما بخیر

فکر کنم خودتون هم متوجه شده باشید احتمالا
      ساختار انجمن به هم ریخته و از حالت عادی دراومده

ممنون میشم برسی کنید

@Araz@

ای که مرا خوانده ای
      راه نشانم بده

در شب ظلمانی ام
      ماه نشانم بده...

14. Top | #1469
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط araz نمایش پست ها
      سلام
      رنگهای مورد نظرت رو به انگلیسی پیام خصوصی کن تا اضافه کنم . ویرایش رو خودمون غیر فعال کردیم که فحاشی و تبلیغاتی در چت باکس انجام نشه که بعدا بخواد ویرایش بشه. ریپلای زیاد رو هم خودت میتونی بعد از چندتا پیام پاک کنی تا تو در تو نشه. این مولتی یوزرت هم مسدود خواهد شد.

دوستان تغییرات قالب و ریسپانسیو شدنش تازه آغاز شده و ممکنه دو هفته ای طول بکشه تا تغییرات کامل اعمال و باگها رفع بشه
      هر گونه باگ و مشکلی میبینید رو لطفا از طریق پیام خصوصی اینجا یا تلگرام www_konkur_us@ و یا ایمیل konkur.in@gmail.com با ما در میان بذارید تا سریعا رفع شود
      خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
      اسم رنگ ها و کد های hex و rgb شون رو براتون فرستادم
      در مورد مسدودیت اکانتم قبلا گفتم حرفتون درسته و حق باشماست من قوانین سایت رو زیر پا گذاشتم و کاملا قبول دارم که اشتباه از من بوده و نباید دوباره عضو میشدم بنابراین اگر اخراج هم بشم مشکلی نیست ، چون جز قوانین سایت هست که نباید مولتی یوزر ساخت:/

15. Top | #1470
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام سبک قبلی فروم خیلی خوب بود
      این مدلی منظم نیست زیاد

صفحه 98 از 102 نخستنخست ... 88979899 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

mohammad26، فقط، فیلم، فیزیک، فروم، فرد، فردی، فرصتی، فرض، قلم، كنيد، كه، كار، كردم، كسي، لینک، لطفا، مفید، من، منو، منتظر، مهم، مهمه، موبایل، مورد، میگم، میگه، میاد، میتونه، میخواستم، میخوره، میدم، میشم، میشه، ما، مارکت، محصول، مخصوصا، مديريت، مدیر، مدیریت، مراجعه، مشورت، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چون، نوشتم، نوشته، چی، نیست، ندارن، نرم افزار، چرا؟؟؟؟، نشون، هم، همچین، همون، همگی، هی، هایی، هدف، هر، هزار، هست، هستیم، هستش، وقتي، ولی، ونوس، واقعا، وارد، واسه، يه، یه، یک، یک ماه، کل، کلاه، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنین، کنید، کنکور، کنکور سراسری، کنکوری، که، کاری، کتاب، کرده، کسی، گفتم، گوگل، گزینه، پول، پیدا، پیشرفت، پک، پایین، پر، پزشکی، پست، آقاي، آره، آزادي، افبا، اقا، ال کلاسیکو، الله، الان، امکان، امتیاز، امتحان، امروز، اناری، انتقال، انتقاد، انجمن، انجمن کنکور، انجام، انساني، اون، اونی، اونایی، اين، ایمیلم، این، اینترنت، ایجاد، اگه، احترام، ادم، ادیتور، ادبیات، ادغام، از، ازش، اساتید، است، استفاده، اصل، اعتراض، بچه، بنده، به، بود، بیا، با، باید، بار، باز، باشه، بخواد، بخر، بخش، بدین، بدرقه، بریز، برام، برای، برات، بردن، برده، بسيار، بشه، بعدش، تهمت، تو، تيم، تک، تا، تاپيك، تبلیغات، تست، تشکر، جمله، جوان، جوابی، جوری، جالب، جزوه، حال، حجم، حذف، حساب، خلاصه، خواهش، خوب، خود، خیلی، خیلی سبز، خیر، خاک، خدمت، خدا، خریدم، خرابه، دهنده، دوم، دوباره، دوس، دیروز، دانش آموزان، دانشجو، داده، دارم، داره، داشت، داشتم، دختر، در، درخواست، درس، دست، دعای، رهایی، رو، رئیس، راهنمایی، راست، زنگ، زیر، زیست، زیست شناسی، زبان، زدم، زدن، سنجش، سوال، سوالای، سوالات زیست، سی، سايت، سایت، سایت کنکور، ساحل، ساعت، ستاره، سخت، سراسری، سرعت، شما، شیمی، شاید، شده، صفحه، صفحات، صحبت، طور، عملی، عمومی، عنوان، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن