ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
سلام. من موردی که دیدم اینه که خیلی از بچه ها اصلا تایپکارو پیدا نمیکنن.
نظر شخصی من اینه یه سری از تایپک ها Pin شن. نمونه اش؟
مثلا اولین و مهم ترین تاپیکی که باید پین بشه و همیشه بالا بمونه، تاپیک مجموع مصاحبه ها باشه توی قسمت دانش آموزی.
یعنی تاپیکی که لیست بهترین مصاحبه هارو توش نوشته باشه، و اون تاپیک همیشه اولین تاپیک لیست دانش آموزی باشه. واقعا کمک کننده اس همین الان که داریم صحبت میکنیم هیچ مصاحبه ای جز حتی 20 تای اول تاپیکا هم نیست! درحالی که اثر مصاحبه خیلی مهم تر از اغلب تاپیک های فعلی درسیه. بقیه بچه ها هم میتونن نظر بدن چه تاپیک هایی میتونن Pin شن. @Araz
با سلام خدمت مدیران محترم انجمن کنکور
چندین پیشنهاد برای سایت داشتم که امیدوارم مورد قبول واقع بشن و به بهبود سایت کمک کنن
۱. لطفا برای قسمت چت باکس چندین رنگ برای تکست ها اضافه کنید چون رنگ ها بسیار شبیه به هم هستن و تعدادشون هم کم هست و بعضی از رنگ ها حتی غیر قابل استفادن.
۲. اگر قرار به بهینه کردن سایت برای موبایل هست خواهشا یه استایل جدید بسازین تا کاربران با انتخاب خودشون اون استایل رو انتخاب کنن ، چون امروز شاهد نارضایتی های زیادی در برابر این تغییرات جدید بودم
۳.چندین وقت پیش دیدم که قسمت ویرایش پیام برای چت باکس بود اگر امکانش هست برگردونین ویرایش پیام رو
۴. ویرایش پیام رو برای پیام های خصوصی اضافه کنید
۵. قسمت پیام های خصوصی رو از حالت ریپلای ریپلای بردارین چون اگر تعداد زیادی پیام ارسال بشه به صورت پاسخ ، شاهد هنگ صفحه میشیم ، خواهشا به حالت چت تغییرش بدین (مثل چت باکس با این فرق که بین دو نفر باشه)
@Araz @Faraz
ویرایش توسط WallFlower : 10 مرداد 1402 در ساعت 23:22
سلام
رنگهای مورد نظرت رو به انگلیسی پیام خصوصی کن تا اضافه کنم . ویرایش رو خودمون غیر فعال کردیم که فحاشی و تبلیغاتی در چت باکس انجام نشه که بعدا بخواد ویرایش بشه. ریپلای زیاد رو هم خودت میتونی بعد از چندتا پیام پاک کنی تا تو در تو نشه. این مولتی یوزرت هم مسدود خواهد شد.
دوستان تغییرات قالب و ریسپانسیو شدنش تازه آغاز شده و ممکنه دو هفته ای طول بکشه تا تغییرات کامل اعمال و باگها رفع بشه
هر گونه باگ و مشکلی میبینید رو لطفا از طریق پیام خصوصی اینجا یا تلگرام www_konkur_us@ و یا ایمیل konkur.in@gmail.com با ما در میان بذارید تا سریعا رفع شود
خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
اسم رنگ ها و کد های hex و rgb شون رو براتون فرستادم
در مورد مسدودیت اکانتم قبلا گفتم حرفتون درسته و حق باشماست من قوانین سایت رو زیر پا گذاشتم و کاملا قبول دارم که اشتباه از من بوده و نباید دوباره عضو میشدم بنابراین اگر اخراج هم بشم مشکلی نیست ، چون جز قوانین سایت هست که نباید مولتی یوزر ساخت:/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)