روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
سلام.وقت بخیر.
یه مورد باگ های انجمن،وقتی آفلاین میشیم هنوز پایین صفحه به عنوان آنلاین ما رو نشون میده،و بچه ها ممکنه فکر کنن که ما آنلاین هستیم ولی جوابشون رو نمیدیمبه عبارتی تا وقتی خروج رو نزنیم و کاملا از سیستم خارج نشیم آنلاین محسوب میشیم.هم با اندروید هم ویندوز امتحان کردم
دو مورد حذف پیام،اگه بخوایم چند پست رو پاک کنیم وارد اولین صفحه تاپیک میشه و این کار رو سخت می کنه.اگه میشد تو همون صفحه ای که هستیم بمونه و یا چند پیام رو بتونیم باهم پاک کنیم بهتر میشه
و در مورد رای منفی و مثبت،با این که وجودش نیازه،و برخلاف تشکر اسمی ثبت نمیشه و خیلی خوبه از این بابت و امتیاز دادن که همراه پیام کوتاهی به عنوان فیدبکه و ماهیتش متفاوته کاملا،کاش میشد رای منفی حذف شه کلا.هر چه پیامی تعداد رای مثبت بیشتری داشته باشه،احتمال مفید بودن اون بیشتره دیگه.در مورد اپ ایسنتا هم همین طوره، دیسلایک نداره
خیلی ممنون که وقت می ذارید و پیشنهادات رو بررسی می کنید.
توی رای دادن ها هم اسم ثبت میشه
نشانگر ماوس رو روی عدد رای ها نگه دار یا با گوشی روش لمس کن اسم ها عین هلو میپره بیرون
فایل پیوست 96387
سلام.
یه کاری کنید این استیکر ها جا به جا نشن هربار یه عالمه بدبختی دارم تا پیداشون کنم.
یه کاری کنید کسی که تاپیک میزنه امکان این رو داشته باشه که پست کسه دیگه ای رو حذف کنه یا یک کاربر رو از تاپیک بندازه بیرون
سلام به مدیریت عزیز @Araz
یه پیشنهاد دارم و مطمئنم خیل از دوستان هم از این امکان استقبال خواهند کرد و خودم خیلی وقته مجبورم به روشی دیگر این امکان رو پیاده کنم
کاربرها گاها تاپیکهایی رو مینویسند که از جنبه اموزشی بسیار بالایی برخوردارند ولی این تاپیکها بعد از گذشت مدتی از صفحه ی بالا پایین میروند و برای پیدا کردنشان باید اسم تاپیک رو حفظ بشیم و از منو جستجو استفاده کنیم و یا لینک تاپیک مربوطه را در یک فایل text و... سیو کنیم مثل همین تاپیک جمع بندی کاربر عزیز @Wonderland که تاپیک بسیار آموزنده ایست و من به شخصه دلم میخواهد این تاپیک رو بصورت ارشیو ذخیره کنم و هر وقت خواستم از همون آرشیو اکانت خودم بهش دسترسی داشته باشم یه جورایی bookmark کنم تاپیک رو
اگه میشه این امکان رو در انجمن بوجود بیارید تا هر کاربری بتواند از مشخصات خودش قسمت تاپیک های پسندیده و یا بوکمارک شده اش را بتواند مشاهده کند البته شاید این امکان وجود داشته باشد ولی من که نتونستم پیدایش کنم اگر چنین امکانی وجود دارد راهنمایی بفرمایید.
البته اگر این امکان را برای پست های کاربر ها هم فراهم کنید که نور علی نور میشود مثلا گاهی اوقات کاربری در یک تاپیکی که 500 صفحه دارد در صفحه 485 یک پست آموزنده و خوبی قرار میدهد که من به شخصه میخواهم این پست رو در آرشیو پسندیدا هایم قرار بدهم ولی این امکان وجود ندارد و مجبورم اسکرین شات بگیرم
دوستان و کاربران عزیز اگر موافق این امکان هستید رای بدهید تا باشد که فرجی شود
با تشکر
ویرایش توسط _TheOne_ : 09 فروردین 1400 در ساعت 22:30
سلام
در لینک زیر به طور کامل نحوه اشتراک در تاپیکها و انجمنها رو توضیح دادم . لطفا کامل مطالعه ش کنید
http://forum.konkur.in/thread9755.html
همچنین از طریق بوکمارک مرورگرتون در موبایل و لپ تاپ و... میتونید تاپیکهای موردعلاقتون رو ذخیره کنید
از طریق لینکهای سریع بالای انجمن هم میتونید به موضوعات مشترک شده ، دسترسی سریع داشته باشید
http://forum.konkur.in/subscription.php
به کاربرای برتر و فعال مزد ماهانه بدین . با تشکر فعلا.
( همانطور هم میدونید اصلا قصدم تهدید نیست اما شاید در عدم توجه به مطالبه ممد ار بسط بشینیم و عین اون تبلیغاتی که حذف کردیم هاست سایت رو پایین بیاریم)
مزد دریافتی هم هماهنگ با نرخ تورم مملکت و پینگ کاربران باشد .
با تشکر
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در تنظیمات پروفایل ، حالت پیش فرض اشتراک رو برروی مشترک نمیشوم بگذارید
http://forum.konkur.in/profile.php?do=editoptions
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)