⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط Lullaby : 05 مهر 1399 در ساعت 14:24
هر چند وقت یه بار مسابقه بذارید 😅 با مضمون شعر و داستان خوانی و ازین حرفااا
همراه با جوایز ارزنده 😅🤨
از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی
به نظرم در کنار اون تیترهای بالای باکس اصلی که اینا هست: دانش آموزی دانشجویی عمومی و تفریحی و اینا، قسمتی رو تحت عنوان تو رو خدا کمک کنین بذارین، یا حالا بهترش این: کمک های فوری.
البته جوری باشه که همیشه باشه و همه ببینن، نه با کلیک کردن بریم روش،
این طوری این بحث ها از بحث های درسی جدا میشن.
البته به نظرم شکل سایت تغییر کنه خیلی خوبه، ساده تر و مدرن تر شه
@Araz
ساقی بیا که از مدد بخت کارساز
کامی که خواستم ز خدا شد میسرم
یکی از مشکلات اینه که نمیشه نام کاربری رو تغییر داد مشکل دیگه ای هم که هست اینه که دوست من ثبت نام کرده اما نمیتونه به پنلش وارد بشه میگه شما با نام کاربری خود وارد نشدید یه همچین چیزی
دردسر شده هر وقت پستی رو حذف میکنی تو قسمت ویرایش پست اون صفحه ای که توش هستی رو نمیاره پیشفرض میره صفحه اول تاپیک.اصلا چرا پستی رو حذف میکنی کل صفحه باید رفررش بشه؟بعد چرا همون صفحه رو نمیار؟ قشنگ میره صفحه اول تاپیک
2_ موضوع تاپیک فقط ابتدای تاپیک نوشته شده انتهای صفحه تاپیک نوشته نشوده باید بری بالا تا بدونی تاپیک چی هست اسمش
پ ن من ویرایش نمیکنم پست هامو حذف میکنم دوباره میفرستم که زیرش ننویسه آخرین ویرایش در تاریخ فلان.اینطوری طرف نمیگع خودشم نفهمیده چی میخواسته بگه
رسیدگی کنید
@Araz
@Araz
سلام
عرض کنم که ۲تا چیزو همیشه میخواستم که بگم ولی هردفعه نمیشد
یکی این گزینه اطلاع رسانی تشکره که بصورت پیش فرض تیک نداره
یعنی هروقت میخوایم تنظیماتو تغییر بدیم باید حواسمون باشه که این گزینه تیکشو بزنیم
البته الان تا اینجا اومدم بازم بگم دکمه تشکر بگیر نگیر داره
میدونم چند بار گفتم ولی خب آخه هنوزم مشکل داره
دومیشم که مربوط به تگه
احتمالا خودتون میدونین
نمیشه اول پست یه نفرو تگ کرد
دلیلشم عدم فاصله بین @ و تگ هاست
مخصوصا کاربرانی مثل من که فونتشونو تغییر میدن این تگ ها اضافه میشه و دیگه فرد مورد نظر تگ نمیشه
من الان شما رو تگ کردم بخاطر اینه که تو ویرایش بین علامت @ و اون تگ ها یه اسپیس زدم
این بدون فاصله س که پیش فرض فرومه
اینم فاصله ای که من تو ویرایش میذارم بین کد B و @
این امکان برای کسایی که با گوشی وصل میشن هست
اما با pc دیگه نمیشه این طور ویرایش زد چون تگ ها رو نشون نمیده
اگه بشه بصورت پیش فرض این هم درست کرد
یعنی بین نوشته و تگ ها یه فاصله گذاشت خیلی خوب میشه
ویرایش توسط Narvan : 07 مهر 1399 در ساعت 18:26
این مورد هنوز برطرف نشده بعد یه چیزی
یه قابلیت به کنترل پنل کاربری اضافه کن علاقه مندی ها یا پربازدید ها که بشه تاپیک هایی که بیشتر باهاشون سر وکار داریم ویا مثلا دوس داریم هر چن وقتی یه سر بزینیم رو اونجا وارد کنیم کهععی مجبور نباشیم دنبالشون بگردیم واس من که 10-15 تاپیک اینطوری ان
اگه میشه یه کلید واژه ی خاص برای up کردن تاپیکا بذارین تا وقتی مینویسیمش جزو پست هامون حساب نشه
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
@ @Faraz@
سلام حضرات رهبر @Araz@
در ارتباط با رای مخالف نمیدونم در جریانید یا نه ولی قشنگ در تاپیک هر چی دوست داری به اعضای انجمن بگو زخممون کردن من باب اینکه کی به کی منفی میده کی به قباش برمیخوره و ....
تا اینجاش مسئله ای نیست ولی خب چون بحث رو میکشونن تو تاپیک های درسی و اونجا هم جدل میشه صرفا بخاطر رای منفی
و پلاس و مهمتر اینکه
دوستانی که کار میکنن و دم بچه ها رو میبینن و راهنمایی میکنن هر از گاهی بخاطر عناد های بچهگانه فله ای از یه نفر رای منفی میگیرن دلسرد میشن واسه ادامه فعالیت
از طرف دیگه با وجود امتیاز منفی دیگه نیازی به این کار نبود .
یک واسه امتیاز منفی دادن محدودیت هست و یکی نمیتونه صرفا بخاطر لوس بودنش پشت سرهم یکی رو ببنده به منفی
دو تو امتیاز منفی طرف مجبوره واسه امتیاز منفی دلیل بنویسه.تایپ کنه
شاید خیلی وقته بیس رو ریختین یادتون نیس ولی حتی نقل قول گرفتن هم هست .از منشن کردن که نگم براتون عالی (ایده پرفکت ،براوو)
و در نهایت یبـس بودن این ماجرا اینکه ادم اگه ی چیزی رو قبول نداره میتونه از کنارش رد بشه .اینا اینجا یاد میگیرن بعدا میرن تو جامعه سر هرچیزی میگردن یه چی رو انگشـت کنن که اعلام مخالفت و جدل داشته باشن بعدا گناهش می افته گردن شما
.
you can't kill spirit even if you try too
سلام
رای موافق و مخالف برای این ایجاد شده که اگر کسی با محتوای پستی موافق یا مخالف هست با این قابلیت اعلامش کنه و نیاز نباشه حتما ریپلای کنه و بگه منم موافقم یا مخالفم. بازدید کنندگانی که چه الان و چه آینده تاپیکها و پستهای انجمن رو میبینند، میتونن با همین تعداد رای های موافق و مخالف هر پست، به درستی یا نادرستی آن مطلب پی ببرند.
فلسفه امتیاز منفی و مثبت به طور کامل با این موضوع فرق داره
اگر کاربری رو میبینید که بی دلیل به تعداد زیادی از کاربران و پستها، رای مخالف و دیسلایک میده، معرفی کنید تا باهاش برخورد لازم انجام بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)