نميشه نما و تم سايت به حالت سابق برگرده؟
یکی به داد این انجمن برسه
هر وقت وارد میشم میپرم تو اکانت یک بنده خدای دیگه !
حالا من ازش خارج میشم ولی احتمالا برای بقیه هم این اتفاق می افته و راه سوء استفاده فراوان
میری توی یک تاپیک دو صفحه تایپ میکی و ارسال رو میزنی میپره بیرون
یا میگه باید 10 ثانیه از آخرین پستت بگذره تا بتونی دوباره پست کنی در صورتی که من یک روز کلا نبودم اینجا
@Araz
یکی از دوستان هم چن روز پیش در جایی دگر فرمود:
http://forum.mihanta.ir/uploads/mont...76e4859c1f.pngبعنوان مهمان تو تاپیک گشت میزدم با رفتن ب صفحه بعدی وارد یه حساب کاربری ک نمیدونم مال کی بود شدم|
اولین بار بود اما خیلی بدِ
حکایت ما جاودانه شود
انجمن رو به حالت قبل برگردونید و حالت قبل رو با امکانات بیشتر ارایه بدین و این که فونت انجمن خیلی ریزه باید زوم کرد تا تاپیک ها رو ديد لطفا درشت کنید
قرار دادن لینک درسی چرا باید تو انجمنی که اگه اشتباه نکنم هدفش باید در همین راستا باشه ,, خلاف قوانینه
دلیل قانع کننده حذف شدن خیلی از پستا هم خلاف قانون بودنه
با یه کم انعطاف احتمالن بشه قوانین بهتری رو جایگزین کرد یا حداقل اصلاح کنیم قوانینو ,, مگر اینکه جزو قوانین جنگلی باشه
مشکل من الان حذف شدن 3تا پست نیست بزرگواران اینکه اون لینکو از دیشب تا چن ساعت پیش خیلی از دوستان دانلود کردن یعنی نیاز بوده در دسترس باشه
وقتی میشه لینک آهنگ فرستاد یا تو پ.خ لینک فرستاد پس هییییچ فرقی تو اصل ماجرا نداره
آغا اون جزوه هایی ک رایگانن چرا میحذفید؟
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
ویرایش توسط saj8jad : 20 مهر 1397 در ساعت 05:55 دلیل: موفق باشید
سلام !
یکی از کاربرا رمز ورودشو یادش رفته
ایمیلشم حالا یا پاک شده یا حذف شده !
پیام هم داد ظاهرا جواب ندادین ( ایمیل )
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
چقت خوب میشد اگه بپزیریم ک جواب دادن ب تاپیک های درسی، ی تسلط نسبی میخاد!!!
گاهی میبینم کسایی ک درک درستی حتی از تفاوت مفهوم جرم و زمان ندارن ب سوالای فیزیک جواب های کاملا بی سروتهی میدن. تو ریاضی هم همینطور. یارو مدیربخشه، یا رتبش 3 رقمیه ولی جوابی ک ب سوال پرسیده شده داده گاهن تهوع اوره.
@Araz
شاید بهتر باشه تو انتخابها بیشتر دقت بشه اگه امکانش هست.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
ویرایش توسط Phenotype_2 : 20 آذر 1397 در ساعت 17:00
دوستااان همه تقریبن متوجه اوضاع بی ریخت انجمن هستیم
پس خواهشن بعد از مشاهده تاپیک مدنظرتون لطفن تو تاپیک نمونین الان من سبدمو گذاشتم پشت سر آقایlawyer تا ایشون از تاپیک امروز رو مود این اهنگم بیان بیرون بعدش نوبت من شه
تقریبن این دو روز اوضاع همینجوری بوده یهو اجی مجی میشه میری تو حساب یکی دیگه یا پشت سر هم پیج لود میشه یا کلن قفلی
والا آدم موجی میشه اینجااا
ویرایش توسط Mehr_b : 25 آذر 1397 در ساعت 03:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)