مدیر کل - ناظم انجمن - معاون انجمن - مدیر ارشد - مدیر بخش - کاربر طلایی - مدیر بازنشسته - کاربر سایت
فک کنم این خوب باشه .نه؟
من یه گله ای از کاربرایی که عکس هایی با سایز های بزرگ تو امضاهاشون قرار میدن، داشتم
این عکسا هم باعث کم شدن حجم اینترنت کاربرای دیگه و هم باعث دیر لود شدن صفحه میشه!
من وقتی باگوشی میام ،خدا میدونه چقدر طول میکشه تا یه صفحه بالا بیاد، بیشتر هم بخاطر همین عکساست...
به این کاربرا تذکر داده بشه که یا حجم عکس های تو امضاشون رو کم کنن و بعد بذارن ، یا کلا برشون دارن
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
یکیم درمورد عناوین کاربری
ما همه مون دو تا عنوان داریم
بهتر نیس "کاربر سایت" رو بردارید و فقط عنوان کاربری اصلی بمونه؟؟؟!!!
درمورد چت باکس هم به نظر من احتیاجه واسه انجمن
اما میشه اینجوری بشه که فقط کاربرای دارای درجه های بالا ازش بتونن ازش استفاده کنن مثلا فقط مدیران یا کاریرای ویژه به بالا
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
مهدی زیاد حرف میزنی هــا ، میام گوشتو میبرم ...
چیکار به امضای من دارید شماها !!
من تا بعد 3 تا ال کلاسیکو امضام همینه ! مگر این که از سایت برم ...
سوءتفاهم نشـــه لــطـــفا ...
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
من قبلا" هم گفتم حالا هم میگم!چرت باکس به درد این انجمن نمیخوره...از ما گفتن ..تو خواه پند گیر خواه ملال!!درمورد چت باکس هم به نظر من احتیاجه واسه انجمن
اما میشه اینجوری بشه که فقط کاربرای دارای درجه های بالا ازش بتونن ازش استفاده کنن مثلا فقط مدیران یا کاریرای ویژه به بالا
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
من این حرفو بخاطرکاربرای دیگه گفتم.مگرنه برای خودم هیچ فرقی نمی کنه،چون adslنامحدود دارم.
حتی اگه آقا آرازهم قبولش نکنه،اگه خودمون یه ذره انصاف داشته باشیم،رعایت حال بقیه رو هم میکنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)