اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
با پسرا و دخترای پولدار نپرید،
وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود
سلام بر مدير سايت گرامي و تمامي کاربران
چند وقتي هست شاهد دعوا ها مکرري هستيم که من فقط در اين حد ميدونم سر چند تا لينک ناشناس بوده از باقي جريانات مطلع نيستم و از هر کسي هم ميپرسم بحث چيه کسي توضيح نميده عمدتا ميگن نپرس و انواع قسم ها که ندوني بهتره !
بنده خودم نه لينک ناشناسي گذاشتم نه بلدم ازش استفاده کنم
ميبينم که افرادي که تو دعوا بودن گفتن من ويسي دارم نميدونم يه حرف هايي ميگن که خودم خبر ندارم انگار پشتم گفتن و پاي منم به اين بحث باز کردن در صورتي اصلا نميدونم جريان چيه حرف هم تو دهن مون گذاشتن :/
من اعصاب خاله زنک بازي ندارم و اي اون فردي که اين حرفا پشت من زدي بساط خاله زنک بازي تو جمع کن ببر جاي ديگه
بنده تو دعوا ناشناس نبودم وانلاين هم نبودم حرفي و نظري هم بخوام بگم تو صورت تون ميگم اگر کسي در مورد اون وقايع حرف تو دهن ما گذاشت بدونيد من نبودم
از همينجا بهتون اخطار ميدم در صورت مشاهده مجدد و وسط کشيدن منو به دعوا با شما برخورد خواهم کرد حتي شما دوست عزيز !
? Happy or sad
ویرایش توسط TomyShellby : 05 اردیبهشت 1403 در ساعت 16:53
لینک های نمایش مستقیم آپارت به درستی عمل نمیکنن و نمیشه فایل آپارات رو دید
البته مطمعن نیستم که مشکل از سیستم منه صرفا یا برای همه اینجوری شده
من که هم با گوشی هم با سیستم چک کردم توی هردو آپارت توی فروم نمایش داده نمیشه
بعنوان نمونه یکی هم میذارم خودتون هم یه چک کنید نمایش داده میشه براتون یا خیر
یکی دوتا مطلب از آپارات خواستیم ارجاع بدیم ولی هنوز مشکل پابرجاست
این یاروی آپارات رو یارو کنید اگر که امکانش هست...
با سلام خدمت مدیرت سایت و انجمن کنکور جناب آرز و فراز عزیز
مدتی هست که در فروم فردی با عقده هایی که به خاطر قبول نشدن در کنکور سر مسئله معدل داره با حرف ها و پست هایی که در این تاپیک قرار میده (http://forum.konkur.in/showthread.php?threadid=80599) دوباره اقدام به نبش قبر مینماید و حرف های بیاساس و نامربوط و حتی توهین به افراد حاظر در تاپیک مینماید از مدیریت محترم خواستارم که تاپیک را حذف کرده و فرد خاتی را که همان استارتر تاپیک میباشد را بن نمیاد تا امنیت روانی دانش آموزان و پشت کنکوری ها اینقدر درگیر نشود و ذهن ها به حاشیه نرود
با سپاس
ویرایش توسط Farhan2003 : 30 اردیبهشت 1403 در ساعت 00:25
سلام
خسته نباشید مدیریت محترم سایت
یه کاربری به نام safari123 بلند شده اومده به تاپیک : https://forum.konkur.in/thread80599-15.html
که نه شرایط ما رو داره، نه کنکوریه، نه نهایی داره و سنی ازش گذشته. و داره با یاوهگویی با احساسات بچه مردم بازی میکنه و دچار فروپاشی درونی میکنه. البته بماند با توهین های ناسزا
و بچه ها رو اذیت میکنه. البته حقم داره، خودش موفق نشده و می خواد با این کار بقیه رو هم مثل خودش کنه در نظر خودش کار بزرگی میکنه ولی در حقیقت داره شأن و شخصیت خودش رو نشون میده. به قول کاربر عزیزمون داره تخریبگری دسته جمعی راه میندازه.
رسیدگی کنید لطفا: @Araz و @Faraz
ممنون
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
ویرایش توسط SINA_1384 : 30 اردیبهشت 1403 در ساعت 00:49
عع این یارو safari123 دوباره برگشته ؟
قدیما هم هروقت میومد یدور فوحش و دری وری میگفت سم پاشی میکرد میرفت
برای آشنایی بهتر میتونید نمونه کارهاشون رو هم ببینید :
https://forum.konkur.in/thread78016-501.html#post1800335
https://forum.konkur.in/thread78039.html#post1795236
ما که دوسال پیش چندبار گزارش دادیم فکر کنم یه مدت موقتا بن شد دوباره برگشته
درکل آدمی نیست که بشینید باهاش دهن به دهن بشید دکمش رو بزنید و مشغول کار خودتون باشید
کلا اینجا چندتا کاربر هستن از قدیم الزمان گاهی میان برای تفریح میرن روی اعصاب تون و باهاش بازی میکنن ، یجورایی براشون حکم تفریح داره... اعصابتون و وقت تون رو بابت اینجور آدما حروم نکنید
مخصوصا زمان هایی از سال که فشار روانی و استرس بابت امتحانا و کنکور بالاست
ویرایش توسط Zero_Horizon : 30 اردیبهشت 1403 در ساعت 08:59
سلام
وقت بخیر
من مدتیه می خوام عکس بزارم پروفم تو page background ولی هر کاری میکنم کار نمیکنه و این پیام میاد
صفحه رو بروز میکنم ولی بازم هیچی. هر آپلودری استفاده کردم. حجم عکسو کم کردم. لپتاب، گوشی و ... هیچی میگه بمیری هم نمیرم تو پروفت
ممنون میشم بررسی کنید
@Araz
سلام جناب @Araz
خسته نباشید
منم مشکل کاربر بالایی رو دارم البته من میتونم تغییر بدم ولی باید تکراری بشه بعد
یدونه کامل نمی افته
کاربر بالایی (سینا ) تو هم اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه
رو اونی که قرمز کشیدم رو کلیک کن به جا هیچ کدام رو هر دو کلیک کن
فقط اقای مدیر کل نمیشه یکاری کرد عکس یدونه بیوفته ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)