دوستان دو خواهش دارم
اول اینکه برای ارایه های سختی که تو کنکور سراسری میاد چکار میکنید
دوم اینکه میشه خواهش کنم درباره چند ارایه سخت مثل حسن تعلیل استعاره تشبیه و اسلوب معادله یکم توضیح بدین
دوستان دو خواهش دارم
اول اینکه برای ارایه های سختی که تو کنکور سراسری میاد چکار میکنید
دوم اینکه میشه خواهش کنم درباره چند ارایه سخت مثل حسن تعلیل استعاره تشبیه و اسلوب معادله یکم توضیح بدین
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
یه لبخند میزنیم میریم تست بعدی![]()
اسلوب معادله یعنی هر دو مصرع بیت 1 معنی رو بده یعنی هرکدوم معنی کاملی داشته باشه و به اون یکی وابسته نباشه و معنی هر دو هم یکی باشه
این آسونش بود
استعاره تشخیص دادنش سخته و باید تست زیاد بزنی تا بفهمیش
تشبیه هم یعنی یه چیزی رو به یه چیز دیگه تشبیه کنی فقط باید دقت کنی که اضافه تشبیهی هم یک نو تشبیه هست
مثل ( حریر مهتاب ) یعنی مهتاب مثل حریر است و باید اینا هم زیاد ازشون تست بزنی تا مسلط شی
حسن تعلیل هم یه چیز تو مایع ها اغراغه ولی خودمم زیاد بهش مسلط نیستم که توضیح بدم
اگه تونستی کتاب آرایه های ادبی الگو رو بگیر
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
یه چیزی که اکثرا تو ارایه به درد میخوره....اگه تو یه بیت اسلوب معادله داشتی پس اون بیت به هیچ وجه حسن تعلیل نخواهد داشت و برعکس...این دوتا ارایه به هیچ وجه کنار هم تو یه بیت نمیان پس اگه یکیو پیدا کردی مثلا دیدی بیت حسن تعلیل داره گزینه هایی که نوشتن اسلوب معادله حذف میشنن
سلام!
به نظرم کتاب آرایه های ادبی نشر الگو رو بگیرید
هم توضیح داره هم تست
خیلی کتاب خوبیه
من استعاره و ایهامو از رو اون خوندم خیلی وضعم بهتر شد
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
آرایه ادبی نشر الگو قطعا هتر از بقیه تو این زمینست
+اگر وقت کلفی دارید پیش نهاد میکنم تو یکی از سایت ها یا انجمن های نقد شعر-نقد نثر های ادبی عضو شید و نقد ها رو بخونید خیلی تاثیر داره
آرایه ها:
حسن تعلیل:آوردن دلیل برای یک اتفاق که عقلی یا علمی نیست-دلیل غیر واقعیت رو بیان کنه
مثلا:در اینجا حافظ بارش باران بر سبزهزاران را ناشی از گریه ابر بهاری میداند که از دست بدعهدی روزگار به ستوه آمدهاست ؛ در حالی که در عالم واقع علت بارش باران برای همگان روشن است.
سم بدعهدی ایّام چو دید ابر بهار گریهاش بر سمن و سنبل و نسرین آمد
استعاره:دوتا چیزو به هم تشبیه کنند اما مشبه(اون چیزی رو که دارن تشبیه میکننش) رو حذف کنن ی جورایی به جای اسم طرف صفته یا اسم نسبی رو بیارن.
تشبیه هم که معلومه
اسلوب معادله:تو ی بیت 2 تا مصراع هر دو مفهومشون دقیقا ی چیز باشه حالا یکی از اون ها معمولا مستقیم بیان میکنه موضوع رو اون یکی غیر مستقیم(مثل ضر المثل ها)که اگه جا دو تا مصرع رو عوض کنی ایرادی تئ مفهوم ایجاد نشه
تا رنج تـحّمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد:هر 2 موفقیت همراه با رنج سختیه
*looking for..
**in niz bogzarad
ویرایش توسط Harir : 20 اسفند 1393 در ساعت 22:21
ادبيات مزخرف ترينو بد قلقترين درسه! فقط بايد يه بار تمرين کني که ياد بگيري. صد بار تمرين کني که تو اون حجم استرس سريع عمل کني والا همه وقتت واسه آرايه و قرابت ميره حتي اگه بلد باشيشون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)