برای ارایه کتاب هفت خان رو پیشنهاد میکنم. اول درسنامه های کوتاه و تکی رو میخونی و تستای تکی رو میزنی که حدود ده روز طول میکشه بعدشم وارد ازمون هاش میشی و اصل کار اونجاست...
الکی هم وارد این روشایی که میگن دیوان حافظ و سعدی و مولانا هرشب بخون نشو چون نه قراره درک ادبیت بالاتر بره و نه مشابهش رو در کنکور ببینی ، تازه ابهامات و تضادهای ذهنیت بیشتر هم میشه و زمانتم میسوزه . این روشا مال بچه های دهم به قبله که از اونموقع عادت کنن به ادبیات نه الان. فقط باید فشرده تست بزنی و تازه تکراری هم باشه بهتره... اگرم زیر 30 درصدی ، اون تکنیک که شبی ده تا بزن، جوابگو نیست، و باید مثل یه درس جدا تایم درست حسابی براش بزاری و بعد تسلط نسبی اون روش رو انجام بدی...
آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
سوالات شمارشی که واقعا دست و بال ما رو بستنولی هرچه قدر مسلط تر باشید احتمال درست زدنشون بیشتره قطعا
توصیه های کلی:
سعی کنید هر روز تست آرایه رو کار کنید و وقفه بینش نندازید(خودم گاهی این کار رو می کردم واقعا درست نبود)
در بررسی سوالات آرایه وقتی دارید تحلیل میکنید سعی کنید خارج از سوال آرایه های دیگه بیت رو هم پیدا کنید
وقتی دارید تست های قرابت رو تحلیل می کنید سعی کنید آرایه های اون ها رو هم پیدا کنید
خودم یه چند برگه داشتم که چکیده ای از آرایه ها رو به صورت نکته ای نوشته بودم.هر چند وقت یکبار می خوندمشون
شاید این مورد یکم عجیب باشه اما توی به خصوص ایهام خیلی خوبه.یه جا این ایهام ها رو یادداشت کنید
سوالات جدید کنکور های آزمایشی که توی کتاب تست ها نیستن رو حتما مد نظر بگذارید.با توجه به تغییرات ادبیات کنکور 99
شرمنده خودت نباش!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)