حتما افراد زیادی اطرافمون دیدیم چه در دنیای حقیقی چه در اینجا یعنی دنیای مجازی
پس:
چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟
حتما افراد زیادی اطرافمون دیدیم چه در دنیای حقیقی چه در اینجا یعنی دنیای مجازی
پس:
چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟
ویرایش توسط artim : 20 اسفند 1393 در ساعت 14:24
کاملا معتقدم
ولی هر چقد تحصیلات بره بال میتونه شعورو افزایش بده
وعده ی ما ... 24 خرداد / دختر پسرای خوبی باشید / سایتم ب هم نزنید ...
.
.
.
بر میگردم
کاملا صحیحه
باز بدتر از این مورد اینه که
یکی هم بی ش ع و ر باشه هم بیسواد هم پر ادعــــــــــا![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
شعور انسان ها رو هم میشه از چیزایی که ازش حمایت میکنن تشخیص داد.
یه نفر از تحصیلات رایگان حمایت میکنه یه نفر از حیوانات و طبیعت و ... یه نفر از ورزش و سلامتی و یه نفر هم از داعش ! فهم و شعور همه آما رو میشه اینجوری تشخیص داد. البته اسم آدم رو نمیشه برای همه اطلاق کرد.

کاملا باهاش موافقـــــــم.....
افراد زیادی رو میشناســــــم که سطح علمی بالایی دارند...ولی بویی از شعور و انسانیت نبردن....
دقیقا
الان من درسته 18 سالمهوسطح علمیم کمه:yahoo (94):
ولی شعورم خوبه:yahoo (4)از خودراضی نیسم به خدا
)
سطح تحصیلات میتونه در جهت بالا بردن شعور باشه ولی تنها عامل موثر نیست.
کسی که شعور پایینی داره عوض نمیشه زیاد.
عاقل فقط منتظر یه اشارس زیاد به سوادش ربطی نداره ولی هر چی علمش بیشتر بشه فکرش بازتر میشه و یه بعدی تصمیم نمیگیره
ولی یکی که ا ح م ق اونم حرفه ای (ینی حرفش حماقت)!هر چی سوادش بیشتر بشه بدتر چون بجا اینکه آدم بشه دور بر میداره و فک میکنه با خرد علمی که داره چیزی شده! همچین کسی وقتی بیسواد بوده لجباز و یه دنده بوده حالا وای به حال این که بخواد دو کلامم یاد بگیره دیگه کلن حرف شنوی نداره چون خودشو از همه عاقل تر میدونه
اونوخته که منم منم و ادعاش آسمون رو سوراخ میکنه!!!
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
ویرایش توسط mahmoud.n : 20 اسفند 1393 در ساعت 16:40
کاملا موافقم
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
خیلی موافق نیسم ... به 2 دلیل :
1. آدمایی که ما دو رو برمون پیدا میشن رو خودمون انتخاب میکنیم .
1+1 . مهمتر از اون ری اکشن ما نسبت به عمل اوناس ... که اگه با ارزش ها و اصول ما تضاد داشته باشه معمولا در حوزه بی احترامی یا بیشعوری قرار میگیره ولی اگه این اتفاق رو کاملا طبیعی بدونیم هم خودمون اعصاب راحتری داریم و هم روابطمون اینقدر سخت نمیشه .
پاینده و برقرار
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)