من هردو رو شرکت کردم پارسال....
عمومی ها هیچ شباهتی به کنکور نداره....زیانش واسه مهدکودک بود
زیست هیچ شباهتی نداشت....
ولی شیمی کاملن مطابق بود....
در کل قلم چی بهتره
امسالم یه ازمون 25 اردیبهشت داره که با قلم چی منطبق نیست...شرکت کن ببین چجوریع
من هردو رو شرکت کردم پارسال....
عمومی ها هیچ شباهتی به کنکور نداره....زیانش واسه مهدکودک بود
زیست هیچ شباهتی نداشت....
ولی شیمی کاملن مطابق بود....
در کل قلم چی بهتره
امسالم یه ازمون 25 اردیبهشت داره که با قلم چی منطبق نیست...شرکت کن ببین چجوریع
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
البته به نظرم سنجش وا3 کنکور ندیده ها بهتره چون از لحاظ ظاهر دفترچش و این که مال سازمان سنجشه بیشتر شبیه کنکوره...ولی ازین لحاظ بدرد ما پیشکسوتا نمیخوره...من خودم دوتای اخره سنجشو ثبت نام کردم و هردوشو میرم....
سنجش سوالاش خیلی شبیه تر کنکوره
مخصوصا شیمی پارسالش
بعضی شهر ها سنجش پنجشنبه است قلم چی رو جمعه برگذار میکنن
میمریم برای اشک
ببینید قلمچی در حالت عادی جامع آماری خیلی خوبی داره اما جالبه بدونید سه تا جامع آخر سنجش بیشترین جامه آماری رو داره!
و خیلیا اونو شرکت میکنن نه بخاطر سطح سوالا بلکه بخاطر جامه آماریش
شما هم حتما اونو شرکت کن ولی سوالای قلمچی رو خودت بگیر چون سوالای قلمچی خوبه ولی تخمین رتبه توی سنجش بهتره اوضاعت دستت میاد
ولی خوب بازم هیچ ربطی نداره من خودم پارسال سه تا سنجش شدم 1000 و 900 و600
رتبه کنکورم شد 4000!!!! بنابراین اینطور نیست که فکر کنی دقیقه ولی بنظرم با ز از قلمچی بهتره![]()
شما میخوایید واسه کنکور اماده شید سوالای سنجش توی جامعش اسونه ولی قلمچی سخت پس بهتره ولی در کنارش باید سوالای سنجش گرفت تو خونه کار کرد
یکی از دوستای من که 178 شده و داره دندون اصفهان میخونه دیشب پیشش بودم (من خودم قلم چی میرم و آزمون میدم) گفت به نظر من اصلا نرو اون آزمونهای قلم چی را بده چون ممکنه سخت بشه و اونقت ترازت خراب شه و میتونه تاثیر مخربی تو روحیه داشته باشه و برو سنجش
میگفت من خودم خودم آزمون سنجش دادم و رتبم شد 120 گفت روحیه گرفتم در حد تیم ملی
ولی دوستش یکی در مویون سنجش . قلم میداده وآزمون آخرش تو قلم رتبش میشه 4000 (در صورتی که توی سنجش جامع دوم 750 شده بود) و کلا میترکه
به نظر من این آزمون های جامع آخر واقعا ارزشی نداره، چون دیگه وقتی نیست که بخوای جبران کنی فقط میتونی اونچیزی که قوی هستی را بیشتر تقویتش کنی، نقشی که مخصوصا ماه آخر بازی میکنه وحشتنک تو کنکور موثره، یعنی واقعا من اگه قرار باشه سنجش امتخان بدم رتبم بشه 400 و مطمئن باشم که آمارش پایینتره و سوالاش راحتر تر بیشتر دوست دارم تا اینکه بدونم مثلا توی کانون رتبم میشه واقعی 4000
بعضی وقتها بهتره آدم خودش را گول بزنه تا روحیه بگیره نه اینکه واقع بین باشه تا همون 60%ی هم که خونده را از بین ببره
پ.ن: آدمی که روحیه نداره و خستس توی کنکور حتی ممکنه یک جمله ساده هم یادش نیاد و دچار فراموشی موقتی شه
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 25 اسفند 1393 در ساعت 10:59
کسی سنجش شرکت کنه یعنی کنکور شرکت کرده. به رتبه تک رقمیش نمیشه کاملا اعتماد کرد چون ممکنه تک رقمی های کنکور توش شرکت نکنن ولی رتبه های بالای 100 هر رتبه ای در سنجش بیارن در کنکورم مشابه همونو میارن. شما اگه یه ماه و نیم قبل کنکور ببینی که درصد دین و زندگیت از بقیه کمتره خیلی راحت میتونی بری تو این یه ماه و نیم برناه ریزی کنی روزی نیم ساعت بیشتر روی آیات و احادیث وقت بزاری تا درصدت بیاد بالا. یا اگه میبیی که عربی خیلی از بقیه عقبی میتونی بری کتاب تجزیه ترکیب یا ترجمع تعریب رو بخونی تا قوی تر بشی و بیای بالاتر. کانون رو اصلا نمیشه اعتمادی به تست هاش کرد. ترازهاشم در آژمونای جامعش واقعی نیستن چون اولا رتبه برترهای کانون همشون میان جامع سنجش ثانیا خیلی وقته کلید تست های قلمچی توی ایستاگرام داره فروخته میشه .
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)