خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 39
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من هردو رو شرکت کردم پارسال....
      عمومی ها هیچ شباهتی به کنکور نداره....زیانش واسه مهدکودک بود
      زیست هیچ شباهتی نداشت....
      ولی شیمی کاملن مطابق بود....

در کل قلم چی بهتره
      امسالم یه ازمون 25 اردیبهشت داره که با قلم چی منطبق نیست...شرکت کن ببین چجوریع

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      البته به نظرم سنجش وا3 کنکور ندیده ها بهتره چون از لحاظ ظاهر دفترچش و این که مال سازمان سنجشه بیشتر شبیه کنکوره...ولی ازین لحاظ بدرد ما پیشکسوتا نمیخوره...من خودم دوتای اخره سنجشو ثبت نام کردم و هردوشو میرم....

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سنجش سوالاش خیلی شبیه تر کنکوره
      مخصوصا شیمی پارسالش
      بعضی شهر ها سنجش پنجشنبه است قلم چی رو جمعه برگذار میکنن

میمریم برای
      اشک

4. Top | #19
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببینید قلمچی در حالت عادی جامع آماری خیلی خوبی داره اما جالبه بدونید سه تا جامع آخر سنجش بیشترین جامه آماری رو داره!
      و خیلیا اونو شرکت میکنن نه بخاطر سطح سوالا بلکه بخاطر جامه آماریش
      شما هم حتما اونو شرکت کن ولی سوالای قلمچی رو خودت بگیر چون سوالای قلمچی خوبه ولی تخمین رتبه توی سنجش بهتره اوضاعت دستت میاد
      ولی خوب بازم هیچ ربطی نداره من خودم پارسال سه تا سنجش شدم 1000 و 900 و600
      رتبه کنکورم شد 4000!!!! بنابراین اینطور نیست که فکر کنی دقیقه ولی بنظرم با ز از قلمچی بهتره

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arashp74 نمایش پست ها
      من پارسال تو سه تای آخر قلم چی بودم : رتبه کنکورم شد پنجاه تا بالاتر از رتبه ی آزمون دوم
      تفسیر حرف شما اینه که قلمچی بیشتر شبیه سازه کنکوره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط تندیس نمایش پست ها
      من پارسال سنجش شرکت کردم ولی خیلی اهمیت نمیدادم بعد کنکور که داشتم دفترچه سوالات سنجشمو جمع میکردم دیدم یکی از سوالات شیمی سنجش تو کنکورم اومده بود:yahoo (21):
      امسال حتما سه آزمون آخر سنجش شرکت میکنم
      آبجبی میشه 2تا سوال سنجش و کنکور رو بزاری تا ببینیمش ...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سنجش بیشتر شبیه کنکوره... ولی جامعه آماری رو نمیدونم... شما قلمچی بده سوالای سنجش رو داشته باش

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما میخوایید واسه کنکور اماده شید سوالای سنجش توی جامعش اسونه ولی قلمچی سخت پس بهتره ولی در کنارش باید سوالای سنجش گرفت تو خونه کار کرد

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      آبجبی میشه 2تا سوال سنجش و کنکور رو بزاری تا ببینیمش ...
      سوال 257شیمی تجربی آزمون نوبت اول جامع سنجش اومد که به صورت ص غ پرسیده شده بود که اگه سوال درست بررسی کرده بودیم به سوال 257 به راحتی میشد جواب داد
      سوال 224 شیمی تجربی که آزمون نوبت اول جامع سنجش به صورت شبیه سازی شده اومده بود:yahoo (1):

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سنجش بهتره

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من باشم قلمچی میدم
      فقط نظرمو گفتم باز هرچی خودتون میدونید

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      یکی از دوستای من که 178 شده و داره دندون اصفهان میخونه دیشب پیشش بودم (من خودم قلم چی میرم و آزمون میدم) گفت به نظر من اصلا نرو اون آزمونهای قلم چی را بده چون ممکنه سخت بشه و اونقت ترازت خراب شه و میتونه تاثیر مخربی تو روحیه داشته باشه و برو سنجش
      میگفت من خودم خودم آزمون سنجش دادم و رتبم شد 120 گفت روحیه گرفتم در حد تیم ملی
      ولی دوستش یکی در مویون سنجش . قلم میداده وآزمون آخرش تو قلم رتبش میشه 4000 (در صورتی که توی سنجش جامع دوم 750 شده بود) و کلا میترکه

به نظر من این آزمون های جامع آخر واقعا ارزشی نداره، چون دیگه وقتی نیست که بخوای جبران کنی فقط میتونی اونچیزی که قوی هستی را بیشتر تقویتش کنی، نقشی که مخصوصا ماه آخر بازی میکنه وحشتنک تو کنکور موثره، یعنی واقعا من اگه قرار باشه سنجش امتخان بدم رتبم بشه 400 و مطمئن باشم که آمارش پایینتره و سوالاش راحتر تر بیشتر دوست دارم تا اینکه بدونم مثلا توی کانون رتبم میشه واقعی 4000
      بعضی وقتها بهتره آدم خودش را گول بزنه تا روحیه بگیره نه اینکه واقع بین باشه تا همون 60%ی هم که خونده را از بین ببره

پ.ن: آدمی که روحیه نداره و خستس توی کنکور حتی ممکنه یک جمله ساده هم یادش نیاد و دچار فراموشی موقتی شه

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

ویرایش توسط N a v i d : 25 اسفند 1393 در ساعت 10:59

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی سنجش شرکت کنه یعنی کنکور شرکت کرده. به رتبه تک رقمیش نمیشه کاملا اعتماد کرد چون ممکنه تک رقمی های کنکور توش شرکت نکنن ولی رتبه های بالای 100 هر رتبه ای در سنجش بیارن در کنکورم مشابه همونو میارن. شما اگه یه ماه و نیم قبل کنکور ببینی که درصد دین و زندگیت از بقیه کمتره خیلی راحت میتونی بری تو این یه ماه و نیم برناه ریزی کنی روزی نیم ساعت بیشتر روی آیات و احادیث وقت بزاری تا درصدت بیاد بالا. یا اگه میبیی که عربی خیلی از بقیه عقبی میتونی بری کتاب تجزیه ترکیب یا ترجمع تعریب رو بخونی تا قوی تر بشی و بیای بالاتر. کانون رو اصلا نمیشه اعتمادی به تست هاش کرد. ترازهاشم در آژمونای جامعش واقعی نیستن چون اولا رتبه برترهای کانون همشون میان جامع سنجش ثانیا خیلی وقته کلید تست های قلمچی توی ایستاگرام داره فروخته میشه .

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قلمچی رو بدید بعدش سوالات سنجش رو هم بررسی کنید.

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      قلمچی رو بدید بعدش سوالات سنجش رو هم بررسی کنید.
      اره اینم میشه یکیرو انتخاب کنید و تو ازمونش شرکت کنین و بعد سوالای دیگری رو از همین سایت بگیرین و اونارم بررسی کنین
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)