کنکور,مشاوره,جزوه درسی,کلاس درس,ارتقا معدل,رتبه های برتر,مهندس دربندی
ناموساً به قیافش الرژی پیدا کردم, هر دفعه new tab می زنم به جای تاپیک مورد نظرم میاد جلوم! لعنت بر بازار کنکور!
کنکور,مشاوره,جزوه درسی,کلاس درس,ارتقا معدل,رتبه های برتر,مهندس دربندی
ناموساً به قیافش الرژی پیدا کردم, هر دفعه new tab می زنم به جای تاپیک مورد نظرم میاد جلوم! لعنت بر بازار کنکور!
آلرژی پیدا کردم به این یارو دربندی)
یه پاپ آپ بلاکر پیدا کن نصب کن راحت شی ....
از اساتید کامپیوتر دعوت میکنم یه پاپ آپ بلاکر معرفی کنن !
اگه رو در رو ببینمش با کله میرم تو صورتش!!!!!
همینان که با این همه تبلیغات کوفتی کنکوری ها رو بدبخت کردن
بچه ها قبل از اینکه این دی وی دیا بیان و کتابهای کمک اموزشیم روشهای سریع و تکنیکی چاپ کنن واقعا بهتر نبود؟ کتب کنکنوری همون روشهای کتاب درسی بودن و بیشتر سوالای کنکنوری بودن با چن تا سوال تالیفی... هر کسی با زحمت خودش به یه جایی میرسید اما الان فقط زحمت کشیدن نیست ...این بازار کنکور بود که همه مارو بدبخت کرد و الان سوالا کلا شدن مفهومی و ترکیبی....اگه اینا نبودن بخدا کنکور امسال با 88 چندان فرقی نمیکرد
چرا اتفاقا خیلی فرق میکرد چون یکی داره میاد دی وی دیای شمارو میگیره پیشرفت میکنه و یکی مث من که نداره نمیتونه و میاد کتاب میخونه...البته درسته افراد زیادی هم بدون امکانات پیشرفت کردن ولی درصدشون خیلی کمه...اگه قبلنا بود دی وی دی شما نیاز نبود 5 هزار میدادم گاج همونایی رو میگفت که همه میگن و تو کل ایران یکی بود...البته مهندس اگه شمام 93 کنکور میدادین نمیتونستین 100 بزنین
ببین عزیزم من همیشه گفتم باز هم میگم
من خودم دی وی دی استفاده نکردم و کلاس کنکوری هم نرفتم-
الان هم نیازی نیست که این ها را داشته باشید.
شما اگر خودتان عرضه داشته باشید و تلاش کنید می توانید دانش کنکوری خود را بالاتر از مدرسان کنکور کنید.
بخدا رتبه های برتر کنکور و زیر 1000 کم پیش میاد از دی وی دی اشتفاده کرده باشند.حالادی وی دی من یا هر ایکس یا ایگرگ ای ....
من خودم پارسال(سال اولی که وارد بازار کنکور شدم.) 900 پکیج فروش داشتم.سال اولی که وارد بازارکنکور بصورت دی وی دی شدم.
البته مال من خیلی ارزون هست. اکثر فروش هام 40 هزارتومانی بود. و گرونشون 90 هزار تومانی و 20 هزارتومانی هم هست.
البته بگم هزینه ی پست 8 هزار+هزینه ی پکیج حداقل 5 تومان+هزینه فیلمبرداری+هزینه تبلیغات +هزینه دفتر و... را باید کسرکنی
کسی زیر 100 نشد از بین اونا
فقط آزمون آزمایشی و کتاب تست ها کافی هست. و کلاس هم فقط در حد رفع اشکال
مثل این میمونه من بهترین متخصص سردرد باشم و شما سرت درد نکنه -من نباید سعی کنم که سرشما درد بگیره-متاسفانه موسسات این کار را میکنن قبول
من همین الانش در 12 وبسایت کنکوری تبلیغ دارم-ولی تبلیغاتم یدونه هست تو هرسایت.و ماهی بیشتر از 1 میلیون خرج تبلیعاتم میشه.
ولی به هرکس که زنگ زد میگم بدون اینا هم میتونی موفق بشی ولی اینا بهترین هستند
دی وی دی های بنده خوب هست اما اینطور نیست که بگیم بدون اینها به رتبه برترشدن و ..فکرنکنید
شما خودت به تنهایی میتونی-اتفاقا سوالات مفهومی بشه کسی که دی وی دی میگیره الکی دلش خوش میشه به تکنیک های فلانی و... ولی شما که روپای خودت بودی همه چیز را مفهومی خوندی
سوالات هم سخت تر بشه برای همه سخت میشه
ویرایش توسط hamed2357 : 18 اسفند 1393 در ساعت 15:35
درضمن عدالت هیچوقت وجود ندارد.
یک شخص که پدرش استاد دانشگاه و.. بوده و یکی که پدرش قاچاقچی و معتاد و... بوده
این بچه ی دومی چه گناهی داره که به درس علاقمند نشه و باباش از مدرسه اخراجش کنه و...؟
که اصلا به کنکور نرسه که بخواد در مورد منابعش حرف بزنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)