مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 66
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      همه اساتید ایران اینجا که نمیان...بجز 2-3نفر

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان این حامد دلیجه همه چیزو ریاضی میبینه(البته توهمه دیگه خودتون که میدونید). حالا شما اگه زیستو بالا 5 درصد زدی من ایمان میارم که خود ارنست مایری یا اگه شیمی بالا 50 زدی میگم لینوس پاولینگی. در ضمن من خبر دارم مهندس مویینی تو یه کنکور ریاضی 98.2 زده بود اون 1.8 رو بزار پای اشتباه محاسباتی.اصلا خودتو با اینا مقایسه نکن که موجبات خنده و شادی مردمو فراهم میکنی. بچه ها سر به سرش نذارید الان به لینک گذاشتن از تاپیکاش میوفته جوش میاره.

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان جدای از هر بحث دیگه ای هر کسی حق داره انتخاب کنه که کجا فعالیت کنه و این هم انتظار درستی نیست که فکر کنیم کسی که یه کتاب نوشته یا dvd منتشر کرده حتما میخاد مارو تیغ بزنه به هر حالاونها هم منبع درآمدشون اینه. جدای از اینها همه اساتید کنکوری که ما داریم از مطالبشون استفاده میکنیم و حتی همین مهندس دلیجه خودمون که یه چند وقتیه دارم باهاش کل کل میکنم! رو گردن ما حق دارن به هر حال یه چیز هر چند کوچیک هم باشه ازشون یاد گرفتیم. یاد کلام حضرت علی(ع) بیفتید که میگن هر کس چیزی به من بیاموزد او مولای من است.
      این بحث ها راه به جایی نمیبره مگه اخراج شدن لطفا تمومش کنید.

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khanom.dr.albalu نمایش پست ها
      هرکسی واسه خودش یه جایگاهی داره.لطفا مقایسه نکنین وقتی از مقایسه ی صحیح اونها عاجز هستیم حق زیرسوال برده میشه.
      دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که چرا خیلیا نمیان انجمن .
      اگه واسه وقت گذاشتنه که بازم نمیتونیم اونهایی رو که نمیان رو با اونهایی رو که میان مقایسه کنیم.
      خیلی از کسانی که نمیان انجمن هم به گردن ما حق دارن.مثل مهندس امیر مسعودی، مثل دکتر ابوذر و کمیل نصری،مثل مهندس بهمن بازرگانی،مثل دکتر محمد چلاجور،مثل دکتر عرفان اکبری، مثل علی کرامت،مثل ایاد فیلی،مثل محمد واعظی،مثل دکتر رضا کیاسالار،مثل آقای شهاب اناری ،مثل همین آقای کاظم قلمچی.
      این استادان گرامی اگرچه اینجا نیستن ولی آثارشون چنان ارزشمنده که واقعا نمیشه تلاش شون رو نادیده گرفت و نقش شون رو در موفقیت کنکوری ها انکار کرد.
      وقتی شما به ایشون میگید استادای کوچیک،استادهای بزرگ چه کسانی خواهند بود؟
      مگه شآن استاد بزرگ و کوچیک داره؟
      من واقعا نمیدونم با چه دلیل و منطقی نتایج تلاش استادا رو زیر سوال می برید.
      هیچ دلیلی وجود نداره که اگه فلان استاد تدریس بهتری داره به استادان دیگه بی احترامی بشه.
      اگه شما از آقای مهندس دلیجه چیزی یاد گرفتی دلیلی نداره بگی تدریس مهندس مسعودی بده .
      همچنین دلیلی هم نداره که استادانی که میان اینجا بیکار باشن.
      به هرحال این نشانه اهمیت دادن شون به ما کنکوریاست
      و ما هم از همه ی استادایی که میان اینجا و وقت شون رو صرف ما میکنن سپاسگزاری میکنیم.
      ببخشید علی کرامت یه معلم کف سطحه و نه دکتر خدایی همه رو دکتر نکنین ایشون دکترا ندارند در ضمن اگه شما دکتری با طرز نوشتن این پیامت پس من پرفسورم

5. Top | #50
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تا ذدیروز همه داشتن بشون بدو بیرا میگفتن یهو چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من تو کل اینا فقط مسعودی رو قبول دارم اونم تو ی فصلایی از فیزیک فقط
      اقای احمدی استاد نمیشه یش گف
      شما فقط آموزش قرابتشو ببینین
      فقط dvd پر کردن رسما مسخره بازیه فقط

6. Top | #51
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BackStreetBoys نمایش پست ها
      اونا تو واقعیت زندگی میکنن و تدریس میکنن و پول در میارن

شما اونارو با کسایی که 24 ساعته کف فرومن مقایسه میکنین

what the faz ?
      سلام بر همه دوستان ، من موندم دوست فرهنگ کیست ؟ دشمن فرهنگ کیست ؟ دشمن اصلاحات کیست ؟ بنده به واسطه این که کاملا هوشمند شیمی را تدریس می کنم ( چه در کانون و چه در کلاس آنلاین ) به طوری که وایبر من همیشه آنلاین است و به تازگی برای این که با همکاری اساتید علاقمند ( که هر کدام وزنه ای در رشته تدریس خود هستند ) گروه : استاد و شاگرد ( اولین گروه وایبری علمی ) را راه اندازی کردم . حتی شاید بیشتر از مدیر سایت ( مهندس رهبر ) دارم مسیر کنکور انجمن را رصد می کنم . ( همیشه بین آنتراکت کلاس هایم ) حتی در حین کلاس به صورت هوشمند انجمن کنکور را به شاگردانم نشون می دهم و پست های هرزی را که روز به روز در این انجمن بیشتر می شود به آنها نشون می دهم و می گویم که بدانید ( 90% ) داوطلبان کنکور سیاهی لشکر هستند . پس من بیکار هستم ، که به صورت انسان دوستانه رسالت معلمی را بر جامعه انسانی تمام می کنم . مشغله کلاس آفلاین و آنلاین شیمی من به گونه ای است که حتی تو نمی دانی که من آخرین سوال حا حاضر تست احتمالی کنکور 94 را دیشب ساعت 1.25 بامداد در سایت کانون و انجمن کنکور قرار دادم . ( جالب اینجاست که این سوال ها را با تنشی که به شاگردانم در کلاس می دهم طرح می کنم و بازتاب آن را به عنوان تست احتمالی در سایت قرار می دهم . بدانید که این پست ( تست احتمالی شیمی ) بیشترین تشکر را از ابتدا تا حال این انجمن داشته است و مورد تقدیر اساتید فن بوده و خواهد بود . جالب اینجاست که شمایی که سنگ دیگران را به سینه ات می زنی به خودت اجازه ندادی که این سوالات را بررسی کنی و نظر تکمیلی برای آن ندادی ( با توجه به این که من خیلی انتقاد پذیرم ) . ولی من و امثال مهندس دلیجه طاقت فرسا این تلاش را ادمه خواهیم داد . چون اعتقاد کامل داریم که 10% جامعه انسانی روشن و قدر شناس هستند و ما می کوشیم که این درصد را بالا ببریم .
      این من هستم ، معلمی که حداقل دو برابر سن شما تدریس جان فرسا در کلاس های شیمی کنکور والمپیاد داشته است .
      من مزد زحمات معنوی خود را دارم با پاسخ دادن آنلاین به اعضای گروه وایبری سراسر کشور می گیرم . مگر چقدر نیا زمادی دارم ، نیا زمعنوی من خیلی بیشتر از این حرفاست . من به شخصه نیاز دارم که مورد تقدیر و احترام همنوعانم باشم .
      پس بیایید قدر شناس باشیم ، من تعجب می کنم از مدیران این انجمن که این قدر درک معنوی باید داشته باشند که پست هایی را که به نوعی باعث دلسردی اساتید می شود حذف کنند .
      خیلی به خودم فشار آوردم که به این پست اهمیت ندهم ولی می بینم که شما ذره ای قدر شناسی از آقای مهندس دلیجه ندارید . ایشان بسته به توانایی خود دارند تاثیر علمی در انجمن می گذارند ، سعی کنید ارزش ها را حفظ و نگهداری کنید .
      اگر خیلی ادعا داری که قضیه غیر از این است ، من از سوی شاگردانم اجازه دارم که در هر لحظه به تماس های تلفنی پاسخ بدهم پس زنگ بزن و به کنه و ذات معنویت موجودی من پی ببر
      خداوند نگهدار شما باشد .
      تویی که ادعا داری کنکور ریاضی و تجربی داری ، آیا شده در باره این تست های احتمالی تفکر کنی ؟ پاسخ بدی ؟ قبلا هم گفتم باز هم تکرار می کنم ، یا سوال را بلدی که فقط کافی است جواب گزینه را بدهی یا بلد نیستی ، پس باید از دبیر یا مدرسی که داری ازش استفاده می کنی راهنمایی بخواهی .
      دیگه موندم چی بگم . هر چند می دانم که بازهم این رفتار ها تکرار خواهد شد .
      اگر می خواهی صدای قلب منو بشونی ، همین الان زنگ بزن
      ویرایش توسط SHINER : 16 اسفند 1393 در ساعت 20:08 دلیل: حذف شماره تلفن/ گذاشتن شماره ممنوع می باشد.

7. Top | #52
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      سلام بر همه دوستان ، من موندم دوست فرهنگ کیست ؟ دشمن فرهنگ کیست ؟ دشمن اصلاحات کیست ؟ بنده به واسطه این که کاملا هوشمند شیمی را تدریس می کنم ( چه در کانون و چه در کلاس آنلاین ) به طوری که وایبر من همیشه آنلاین است و به تازگی برای این که با همکاری اساتید علاقمند ( که هر کدام وزنه ای در رشته تدریس خود هستند ) گروه : استاد و شاگرد ( اولین گروه وایبری علمی ) را راه اندازی کردم . حتی شاید بیشتر از مدیر سایت ( مهندس رهبر ) دارم مسیر کنکور انجمن را رصد می کنم . ( همیشه بین آنتراکت کلاس هایم ) حتی در حین کلاس به صورت هوشمند انجمن کنکور را به شاگردانم نشون می دهم و پست های هرزی را که روز به روز در این انجمن بیشتر می شود به آنها نشون می دهم و می گویم که بدانید ( 90% ) داوطلبان کنکور سیاهی لشکر هستند . پس من بیکار هستم ، که به صورت انسان دوستانه رسالت معلمی را بر جامعه انسانی تمام می کنم . مشغله کلاس آفلاین و آنلاین شیمی من به گونه ای است که حتی تو نمی دانی که من آخرین سوال حا حاضر تست احتمالی کنکور 94 را دیشب ساعت 1.25 بامداد در سایت کانون و انجمن کنکور قرار دادم . ( جالب اینجاست که این سوال ها را با تنشی که به شاگردانم در کلاس می دهم طرح می کنم و بازتاب آن را به عنوان تست احتمالی در سایت قرار می دهم . بدانید که این پست ( تست احتمالی شیمی ) بیشترین تشکر را از ابتدا تا حال این انجمن داشته است و مورد تقدیر اساتید فن بوده و خواهد بود . جالب اینجاست که شمایی که سنگ دیگران را به سینه ات می زنی به خودت اجازه ندادی که این سوالات را بررسی کنی و نظر تکمیلی برای آن ندادی ( با توجه به این که من خیلی انتقاد پذیرم ) . ولی من و امثال مهندس دلیجه طاقت فرسا این تلاش را ادمه خواهیم داد . چون اعتقاد کامل داریم که 10% جامعه انسانی روشن و قدر شناس هستند و ما می کوشیم که این درصد را بالا ببریم .
      این من هستم ، معلمی که حداقل دو برابر سن شما تدریس جان فرسا در کلاس های شیمی کنکور والمپیاد داشته است .
      من مزد زحمات معنوی خود را دارم با پاسخ دادن آنلاین به اعضای گروه وایبری سراسر کشور می گیرم . مگر چقدر نیا زمادی دارم ، نیا زمعنوی من خیلی بیشتر از این حرفاست . من به شخصه نیاز دارم که مورد تقدیر و احترام همنوعانم باشم .
      پس بیایید قدر شناس باشیم ، من تعجب می کنم از مدیران این انجمن که این قدر درک معنوی باید داشته باشند که پست هایی را که به نوعی باعث دلسردی اساتید می شود حذف کنند .
      خیلی به خودم فشار آوردم که به این پست اهمیت ندهم ولی می بینم که شما ذره ای قدر شناسی از آقای مهندس دلیجه ندارید . ایشان بسته به توانایی خود دارند تاثیر علمی در انجمن می گذارند ، سعی کنید ارزش ها را حفظ و نگهداری کنید .
      اگر خیلی ادعا داری که قضیه غیر از این است ، من از سوی شاگردانم اجازه دارم که در هر لحظه به تماس های تلفنی پاسخ بدهم پس زنگ بزن و به کنه و ذات معنویت موجودی من پی ببر
      خداوند نگهدار شما باشد .
      تویی که ادعا داری کنکور ریاضی و تجربی داری ، آیا شده در باره این تست های احتمالی تفکر کنی ؟ پاسخ بدی ؟ قبلا هم گفتم باز هم تکرار می کنم ، یا سوال را بلدی که فقط کافی است جواب گزینه را بدهی یا بلد نیستی ، پس باید از دبیر یا مدرسی که داری ازش استفاده می کنی راهنمایی بخواهی .

استاد عزیز ،

وقت نکردم همه پست شما بخونم .

اما بچه ها آقای دلیجه میشناسن ! لطفا بگذارید بچه ها روی ایشون قضاوت کنن !

در مورد پستم ! بعله حق با شماس ! یکم تند بود ! مخاطبم شما و خعیلی از دبیرای دلسوز نبود .

ویرایش توسط SHINER : 16 اسفند 1393 در ساعت 20:09 دلیل: حذف شماره تلفن

8. Top | #53
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BackStreetBoys نمایش پست ها
      استاد عزیز ،

وقت نکردم همه پست شما بخونم .

اما بچه ها آقای دلیجه میشناسن ! لطفا بگذارید بچه ها روی ایشون قضاوت کنن !

در مورد پستم ! بعله حق با شماس ! یکم تند بود ! مخاطبم شما و خعیلی از دبیرای دلسوز نبود .

مهم تست های احتمالی شیمی کنکور 94 (پرلایک ترین تاپیک کنکوری کشور)

تست های احتمالی دیفرانسیل و ریاضی تجربی کنکور 94

حل تکنیکی سوالت ریاضی قلم چی به روش مهندس دلیجه

لطفا قضاوت ها را در این تاپیک ها ادامه دهید.و از وقت آنلاین بودن خود در اینترنت مفید استفاده کنید.

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      خداوند نگهدار شما باشد .
      جناب مومنی
      شما در این پست اولا به تقدیر و تشکر از خودپرداختید
      در ثانی مسعودی انقدر شریف هست که بیاد رایگان تو تلویزیون یا رادیو تدریس کنه شما چی توی سایتتون همه چی از جزوه تا کلاس پولی هستند
      ازتون پرسیدم نوشتین تضمین کلاستون چیه گفتین شما بیاید تضمین با من؟؟؟ یعنی چی این جمله
      جزواتتونم مبحثی هر مبحث 10 الی 15 تومن اونم ناقص که باید در کلاس انلاین شما کامل بشه
      هزینه کلاستونم و تعداد جلسه کلاستونم که ننوشتین
      چرا بعد کنکور 93 مطابقت ندادین سوالات احتمالیتون با کنکور 93 رو
      اینکه بگین نیاز به تقدیر دارم درصورتیه که شمام یک حرکتی کنین نه اینکه فقط پول باشه
      جالبه میگین من نیاز مادی ندارم اما همه سایت شما از جزوه تا کلاسش پولیه
      یک جلسه فقط یک جلسه کلاس انلاین رایگان داشتین؟؟؟
      یک کتاب مبتکران قیمتش 20-25 تومن هست اما دو مبحث درس جزوه شما 30 تومن هست جناب
      ویرایش توسط SHINER : 16 اسفند 1393 در ساعت 20:08 دلیل: حذف شماره تلفن

10. Top | #55
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      جناب مومنی
      شما در این پست اولا به تقدیر و تشکر از خودپرداختید
      در ثانی مسعودی انقدر شریف هست که بیاد رایگان تو تلویزیون یا رادیو تدریس کنه شما چی توی سایتتون همه چی از جزوه تا کلاس پولی هستند
      ازتون پرسیدم نوشتین تضمین کلاستون چیه گفتین شما بیاید تضمین با من؟؟؟ یعنی چی این جمله
      جزواتتونم مبحثی هر مبحث 10 الی 15 تومن اونم ناقص که باید در کلاس انلاین شما کامل بشه
      هزینه کلاستونم و تعداد جلسه کلاستونم که ننوشتین
      چرا بعد کنکور 93 مطابقت ندادین سوالات احتمالیتون با کنکور 93 رو
      اینکه بگین نیاز به تقدیر دارم درصورتیه که شمام یک حرکتی کنین نه اینکه فقط پول باشه
      جالبه میگین من نیاز مادی ندارم اما همه سایت شما از جزوه تا کلاسش پولیه
      یک جلسه فقط یک جلسه کلاس انلاین رایگان داشتین؟؟؟
      یک کتاب مبتکران قیمتش 20-25 تومن هست اما دو مبحث درس جزوه شما 30 تومن هست جناب
      قدرت را اینجا ببین
      خدمت صادقانه را اینجا ببین
      کلاس آنلاین رایگان داشتند قبل از کنکور 93
      وقتی شما تازه انجمن عضو شدی چرا نظر میدی؟همین جا تاپیک زد
      لطفا ایشون را با ...مقایسه نکن

11. Top | #56
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      شخصا دوست ندارم سطح کار کسایی که آنلاین به چه ها خدمت میکنن بیاد پایین

فک کنم همه ی بچه های انجمن دیگه به یک بلوغ فکری رسیدن که بفهمن کی خوبه ، کی بده !

یک جوون مرد بیاد اینجارو ببنده

12. Top | #57
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      قدرت را اینجا ببین

چون از شما تعریف کرد خوشتون اومد؟؟
      کو کلاس رایگان.پ چرا تو سایت نیست
      مبتکران رو با جزوه ایشون مقایسه نکنم؟؟؟؟

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ملت ول کنید !!!

بخدا جامعه مون خیلی عقبه !!

برید درس بخونید ،با خوندن درس این عقب موندگی رو جبران کنید!

ی کسی از ی جای دیگه بیاد این کامنتا پستارو بخونه از اونجاش بهمون میخنده...

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      ملت ول کنید !!!

بخدا جامعه مون خیلی عقبه !!

برید درس بخونید ،با خوندن درس این عقب موندگی رو جبران کنید!

ی کسی از ی جای دیگه بیاد این کامنتا پستارو بخونه از اونجاش بهمون میخنده...
      نه عزیزم باید گفته بشه

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      قدرت را اینجا ببین

جک نگو بابا

پر لایک ترینش واسه این بود :

http://forum.konkur.in/thread6922-3.html#post342174

استارتر : آراز

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)