خعیلی خنده داره !
کسایی که تو کف نت میخوان دنبال عشق باشن ، همونایی هستن که تو دنیای واقعی هیچکی آدم حسابشون نمیکنه و جایگاهی ندارن
البته ! قصد توهین ندارم !
خعیلی خنده داره !
کسایی که تو کف نت میخوان دنبال عشق باشن ، همونایی هستن که تو دنیای واقعی هیچکی آدم حسابشون نمیکنه و جایگاهی ندارن
البته ! قصد توهین ندارم !
این حرفارو میزنم بچه ها فکر نکنن من خودم این کارم! به عنوان کسی که در حال حاضر تنهاست و هر دورو تجربه کرده هم نتی هم واقعی به دوستام تجربه میدم!
ببین سجاد توی نت جوون بیاد دنبال دختر بگرده بهش میگن آدم حسابش نمیکنن تو واقعیت!! اوکی؟
توی واقعا بره دنبالِ دختر میگن فلانی چقدر پسره بدیه هر روز تو خیابون میفته دنبالِ ناموس ملت!!!
حالا جوون مونده بین آتیشو آب!
اما! من معتقدم انسان حیوان نیست که جفت گیری بکنه بره دنبال جفت!!!
شما بشینی سر جات به وقتش جفت خودش میاد! نرو دنبالش که زشته!
پس نتیجه گیری اینه که دوستِ دختر یا همسر چیزی نیست که آدم دنبالش بگرده!
باید خودش بیاد!
ببین کاکو ! این روابط نتی اکثرا دروغه ! کسی که تو واقعیت به هیچی نرسیده میاد میره آتلیه 4 تا عکس میگیره ، روتوش و فتوشاپ میکنه بعد میشه برَد پیت !
خعیلی از همکلاسی های سابقم تو دبیرستان همینطورین ! من نمیگم روابط نت بده ! اما بیایم قبول کنیم که اکثرا چرت و پرته !
و اکثرا هم جوونای های ناکام دنیای واقعی ، میان میشن جوونای برازنده نت !
بدتر از اون اینه بعضیا هم زمان به چند نفر فکر میکنن. این نشد اون یکی . بعد ازشون که بپرسی هیچی از حرفای یه هفته قبلت یادش نمیاد .بعد هزار تا هم قسم میخوره که من دوستت داشتم و فلان . بعد میپرسی چرا ؟ میگه بی دلیل . مگه میشه پشت چت بدون دیدن رفتار فرد ازش خوشت بیاد ؟ خیلی مضحکه. علاقه توی مدت طولانی پیش میاد با شناخت .نه توی نت و توی خیابان
اینا همه تجربه یکی از دوستان نزدیک من هست که براتون گفتم
هدف شده فقط بودن یکی .حالا هر کی میخواد باشه الان دیگه همینه
عشق نیس والا
یا ظاهره یا پول . که توی جفتش دست بالای دست بسیاره. بعد زود هم این علاقه ها ته میکشه
برا همین اشغال بازیاست که امار طلاق خیلی بالاست چه معنا داره از طریق 4تا جمله بهم دل میبندن و اسم خودشونو عاشق میذارن بابا این کلمه حرمت داره....![]()
تو خیابون بده تو بیابون بده تو نت بده بابا دوران تو خونه نشستن دخترا تموم شده اون زمون گذشت دخترا منتظر خواستگار میشدن بعد باباشون انتخاب میکرد باید یه جایی باشه دختر پسر اشنا شن دیگه همه که دانشگاه نمیرن
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
من یه بار تو زندگیم عاشق شدم یه بارم با یه دختری تو نت دوست شدم
وقتی عاشق شدم یاد گرفتم برای هدفام تلاش کنم و سختی بکشم
وقتی با دختره(اون نتیه) دوست شدم فهمیدم که چقد پسرا خرن
هنوز چیزی قشنگ تره اون عشق ندیدم (اولیه رو میگم:yahoo (4)
اما از این تجربیات استفاده کردم و درس گرفتم
الان مثلا میرم کتاب خونه میبینم نصف بیشتر بچه ها اومدن برا دخترا و این چیزا ولی پیش خودم بهشون میخندم
میگم این همون چیزیه که من نیاز دارم
که شما خریت خودتونو ادامه بدینو راه رو برا امسال من باز کنید
و جزو همون اقلیتی میشم که تو زندگی تصمیم درست میگیره , بهترین دانشگاه قبول میشه , به آرزو هاش میرسه و وقتی داشت میمرد دیگه نمیگه عمرم الکی تباه شد
این چیزیه که اتفاق افتاده زیاد و حتی نمونه هاشو خودم تو زندگیم دیدم
تاریخم که همش تکرار میشه
من آنم که در پای خوکان نرینم دانش و آزادگی و دین و مروت , این همه را بنده ی دوست دختر نتوان کرد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)