خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 79 از 79
    1. Top | #76
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سروش نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      سعی می‌کنم خلاصه و مستدل مطلب رو برسونم:
      من در پست قبلی خودم دو نکته کلی را یادآور شدم:

• ملاک شما برای درس زبان عمومی کنکور سراسری، کتاب درسی است.
      • ملاک درستیِ قواعد گرامری زبان انگلیسی، کتابهای معتبر و مرجع آکسفورد و کمبریج و لانگمن و.. است.

چیزی که در کتاب درسی آمده این هست:
      فایل پیوست 24109

مطلبی که در کتاب درسی آمده با هیچ یک از منابع معتبر ناسازگاری ندارد و به نظرم نویسندگان کتاب با آگاهی و هوشیاری تنها بخشی از بحث ترتیب صفات را مطرح کرده اند که در موردش اتفاق نظر هست. بنابراین با توجه به اینکه ترتیب صفات سن و شکل در یک جمله، نه در کتاب درسی آمده و نه در تستهای سالهای گذشته پس با احتمالی قریب به یقین می توان گفت چنین تستی که ترتیب صفات سن و شکل در آن مطرح باشد در کنکور نخواهد آمد. خصوصا اینکه با توجه به ادامه مطلب طرح چنین تستی اصولا غیر استاندارد خواهد بود.
      (ادامه این مطلب بیشتر برای علاقه مندان به زبان انگلیسی و داوطلبان کنکور منحصرا زبان مفید خواهد بود.)

در خصوص موضوعی که اینجا بحث شده: اول سن بعد شکل یا اول شکل بعد سن؟
      در این مورد آقای ایرانپور به منابعی اشاره کردند که بر اساس آن شکل قبل از اسم میاد: اینجا و اینجا
      (اینها مهمترین منابع بودند. البته به کتاب Oxford practice Grammar هم اشاره کرده بودند که من این مورد خاص سن و شکل را در آن پیدا نکردم)
      در مقابلِ این منابع، جناب آرتمین با استناد به کتابهای مبتکران، گاج و شبقره گفتند که اول سن میاد بعد شکل.
      تا اینجا واضح است که سنگینی کفه ترازو به سمت کمبریج و British Council است.
      اما داستان به همینجا ختم نمی‌شود. دوستان زبان دان حتما با کتاب Practical English Usage از انتشارات آکسفورد و نویسنده آن Michael Swan آشنا هستند. این کتاب یکی از بهترین و معتبرترین منابع گرامر است. این کتاب (ویرایش سوم، صفحه 11) سن را قبل از شکل آورده است:
      فایل پیوست 24112
      در منابع دیگری نیز می توان این ترتیب را مشاهده کرد: اینجا در سایت لانگمن و اینجا در مرکز زبان دانشگاه ویکتوریا.

در این مورد، مساله این نیست که یکی اشتباه گفته و دیگری درست. بلکه در همین منابع هم اشاره شده که گاهی ممکنه این ترتیب جابجا بشه. مثلا در سایت کمبریج قبل از جدول ترتیب صفات گفته شده:
      If we don’t want to emphasise any one of the adjectives, the most usual sequence of adjectives is

یا در سایت لانگمن گفته شده:
      The adjectives of physical description may take a slightly different order - the order of these adjectives at (d) (adjectives describing impression) and (e) (adjectives used in physical description) are not as fixed as those at the beginning and at the end of the list.

نتیجه اینکه ترتیب صفات مربوط به خصوصیات فیزیکی اشیا (اندازه، سن، شکل و رنگ) و صفاتی که بیانگر نظر و احساس شخص در مورد موصوف هست، ممکن است گاهی ترتیبشان جابجا شود.

موفق باشید
      ممنون بابت روشنگریتون. اما بنده به این موضوع اشاره کرده بودم که در محاوره ممکن است جا به جا بشوند مثالی که شما زده اید هم از کتاب
      Practical English Usage است که بیشتر به گرامر از دید کاربردی نگاه می کند تا آکادمیک همان طور که گفتم نظریه های زبان شناسی در مورد گرامر یکی آن است که زبان محاوره باید آنالیز شود و به قوانین رسید و دیگری آن که قوانین باید مبتنی بر اصول دانشگاهی باشد. آن چه که امروز مرسوم است نظریه ی دوم است. و به همین دلیل است که انتشارات دانشگاه های معتبر جهان و British Council گفته اند که اول شکل می آید و بعد از آن سن

2. Top | #77
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدا رو شکر هر دوتا بزرگوار همزمان آنلاین بودند ( البته یکیشون با ip داخلی و یکیشونم با ip خارجی )
      من از صمیم قلب از این کارشناس ارشدمون تشکر میکنم که انقدر به فکر ما بیسواد ها هستند و وقتشون رو صرف مدرک آوردن برای ما میکنن.

3. Top | #78
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      خدا رو شکر هر دوتا بزرگوار همزمان آنلاین بودند ( البته یکیشون با ip داخلی و یکیشونم با ip خارجی )
      من از صمیم قلب از این کارشناس ارشدمون تشکر میکنم که انقدر به فکر ما بیسواد ها هستند و وقتشون رو صرف مدرک آوردن برای ما میکنن.
      مگر هدف انجمن چیزی جز کمک بقیه هست؟
      جرا وقتی کمک می کنند شما ناراحت میشین؟
      یعنی هیچ تاپیکی نظر نداشته باشه؟
      فکر شما دستور می دهد که با نظر مخالفت کنید.
      الان دستور میده دوباره/ که با این نظر من مخالفت کنه!

4. Top | #79
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سروش نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      سعی می‌کنم خلاصه و مستدل مطلب رو برسونم:
      من در پست قبلی خودم دو نکته کلی را یادآور شدم:

• ملاک شما برای درس زبان عمومی کنکور سراسری، کتاب درسی است.
      • ملاک درستیِ قواعد گرامری زبان انگلیسی، کتابهای معتبر و مرجع آکسفورد و کمبریج و لانگمن و.. است.

چیزی که در کتاب درسی آمده این هست:
      فایل پیوست 24109

مطلبی که در کتاب درسی آمده با هیچ یک از منابع معتبر ناسازگاری ندارد و به نظرم نویسندگان کتاب با آگاهی و هوشیاری تنها بخشی از بحث ترتیب صفات را مطرح کرده اند که در موردش اتفاق نظر هست. بنابراین با توجه به اینکه ترتیب صفات سن و شکل در یک جمله، نه در کتاب درسی آمده و نه در تستهای سالهای گذشته پس با احتمالی قریب به یقین می توان گفت چنین تستی که ترتیب صفات سن و شکل در آن مطرح باشد در کنکور نخواهد آمد. خصوصا اینکه با توجه به ادامه مطلب طرح چنین تستی اصولا غیر استاندارد خواهد بود.
      (ادامه این مطلب بیشتر برای علاقه مندان به زبان انگلیسی و داوطلبان کنکور منحصرا زبان مفید خواهد بود.)

در خصوص موضوعی که اینجا بحث شده: اول سن بعد شکل یا اول شکل بعد سن؟
      در این مورد آقای ایرانپور به منابعی اشاره کردند که بر اساس آن شکل قبل از اسم میاد: اینجا و اینجا
      (اینها مهمترین منابع بودند. البته به کتاب Oxford practice Grammar هم اشاره کرده بودند که من این مورد خاص سن و شکل را در آن پیدا نکردم)
      در مقابلِ این منابع، جناب آرتمین با استناد به کتابهای مبتکران، گاج و شبقره گفتند که اول سن میاد بعد شکل.
      تا اینجا واضح است که سنگینی کفه ترازو به سمت کمبریج و British Council است.
      اما داستان به همینجا ختم نمی‌شود. دوستان زبان دان حتما با کتاب Practical English Usage از انتشارات آکسفورد و نویسنده آن Michael Swan آشنا هستند. این کتاب یکی از بهترین و معتبرترین منابع گرامر است. این کتاب (ویرایش سوم، صفحه 15) سن را قبل از شکل آورده است:
      فایل پیوست 24112
      در منابع دیگری نیز می توان این ترتیب را مشاهده کرد: اینجا در سایت لانگمن و اینجا در مرکز زبان دانشگاه ویکتوریا.

در این مورد، مساله این نیست که یکی اشتباه گفته و دیگری درست. بلکه در همین منابع هم اشاره شده که گاهی ممکنه این ترتیب جابجا بشه. مثلا در سایت کمبریج قبل از جدول ترتیب صفات گفته شده:
      If we don’t want to emphasise any one of the adjectives, the most usual sequence of adjectives is

یا در سایت لانگمن گفته شده:
      The adjectives of physical description may take a slightly different order - the order of these adjectives at (d) (adjectives describing impression) and (e) (adjectives used in physical description) are not as fixed as those at the beginning and at the end of the list.

نتیجه اینکه ترتیب صفات مربوط به خصوصیات فیزیکی اشیا (اندازه، سن، شکل و رنگ) و صفاتی که بیانگر نظر و احساس شخص در مورد موصوف هست، ممکن است گاهی ترتیبشان جابجا شود.

موفق باشید
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezairanpur نمایش پست ها
      ممنون بابت روشنگریتون. اما بنده به این موضوع اشاره کرده بودم که در محاوره ممکن است جا به جا بشوند مثالی که شما زده اید هم از کتاب
      Practical English Usage است که بیشتر به گرامر از دید کاربردی نگاه می کند تا آکادمیک همان طور که گفتم نظریه های زبان شناسی در مورد گرامر یکی آن است که زبان محاوره باید آنالیز شود و به قوانین رسید و دیگری آن که قوانین باید مبتنی بر اصول دانشگاهی باشد. آن چه که امروز مرسوم است نظریه ی دوم است. و به همین دلیل است که انتشارات دانشگاه های معتبر جهان و British Council گفته اند که اول شکل می آید و بعد از آن سن
      سنگ از زمین به حرف میاد میگه تو زمینه کنکور اول سن میاد بعد شکل
      هر چی کتاب کنکوره اومده گفته اول سن بعد شکل این کاربر بزرگوار ام کلی متن نوشته باز شما کارشناس میگین نه اول شکل بعد سن؟
      خب چرا میخوای ذهن یک کنکوری رو بهم بریزی کنکور که از اکسفورد نمیاد از همین کتاب ها کنکوری میاد
      بقو ل خودت نشر دریافت با اون همه عظمتش اشتباهشو قبول کرد شما در چارچوب کنکور اشتباهتو قبول کن

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)