خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 79
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      پس مبتکران اناری.شبقره کیاسالار و گاج همگی غلط گفتند ترتیب صفات رو
      قضاوت با بچه ها
      ممنون
      نه اونا درست میگن ولی معتبر ترین دانشگاه های دنیا اشتباه میگن؟
      قضاوت با بچه ها

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس مبتکران اناری.شبقره کیاسالار و گاج همگی غلط گفتند ترتیب صفات رو
      قضاوت با بچه ها
      ممنون
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezairanpur نمایش پست ها
      قضاوت با بچه ها
      بچه ها قضاوت کنین بالاخره مبتکران و گاج و شبقره غلط ان یا نه؟

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از همگی

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

با سلام
      آقا من یه چزی بگم همه رو راحت کنم
      رمزهستش :

تکا قشر مجا

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali shamshiri نمایش پست ها
      با سلام
      آقا من یه چزی بگم همه رو راحت کنم
      رمزهستش :

تکا قشر مجا
      ممنون دوست عزیز از شرکتت
      بیشتر روی ترتیب سن و شکل نظرات هست
      گاج هم زده رمزش رو کاس شرمج
      بازم ممنون

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرجع کنکور آکسفورد و کمبریج و نیوبریجینگ د گپ و ... نیستند. مرجع کتاب درسی هست که این استاد تازه واردمون اشتباه کردند. خوندن قواعد از منابع اصلی زبان انگلیسی کاری نداره کتابهای دانشگاه پیام نور هم همین محتوا رو دارن.
      این مطلبی که ایشون گفته کاملا غلط هست. اتفاقا اکثریت تست ها هم این دوتا صفت شکل و سن رو توی گزینه ها دارن. در انجمن کنکور همه برای کنکور دارن میخونن اگه کسی خارج از کتاب چیزی بگه یعنی اشتباه کرده و دانش کافی در اون خصوص رو نداشته.
      وگرنه همین مهندس دلیجه هم میتونه بره کاربردهای مشتق چهارم و چه میدونم ویژگی های تابع هایپربولیک رو بزنه سی و بفروشه ولی اون چیزی که مهمه اینه که مطالب باید بر اساس کتاب باشن نه آکسفورد و کمبریج !!
      ترتیب صفات این هست: کیفیت-اندازه-سن-شکل-رنگ-میلیت-جنس - کاربرد
      اگر عددی هم باشه قبل از همه اینها میاد.
      رمز گردانی برای حفظ کردنش هم اینه: کاس شرم جیم البته رمزگردانی خیلی خوبی نیست ولی به درد خودم میخوره راحت میشه باهاش گزینه ها رو رد کرد.

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قضاوت با بچه ها
      از بچه های اینجا هرکس خواست وارد معتبرترین دانشگاه های دنیا بشه و اومد گفت فلانی بهم زبان یاد بده اونوقت شما برو از منابع معتبر برامون گرامر بزن بیار !

این حرفی که از روی ناآگاهی زدی باعث میشه خیلی ها غلط تست بزنن. البته اگه اشتباهتو قبول میکردی و معذرت میخواستی ( مثل کاری که من در مورد اون فرمول ریاضی مثلثات کردم ، هرچند که بعدا درستیش توسط مهندس اثبات شد ) بزرگیتو ثابت میکردی و من یکی شخصا اینجا ازت حمایت میکردم خیلی ها هم این کارو میکردن.
      همین کیاسالار توی یکی از ترانه هاش یه خطایی کرده بود و چند وقت پیش توی اینستاگرامش کلی معذرت خواهی کرد همه گفتن فدای سرت.

شما الان حق الناس تضیع کردی. اگه اینایی که پستت رو دیدن بعدا متوجه نشن که شما اشتباه کردی و برن توی کنکور به جای 4درصد مثبت، ، 1 و 3دهم درصد منفی بگیرن یعنی 5.3% از زبانشون کم بشه به خاطر عدم تسلط شما به زبان کنکور، شما قراره بری سازمان سنجش رو قانع کنی که دانشگاه های معتبر اینو گفتن و درصد بچه ها برگرده بهشون؟؟

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      مرجع کنکور آکسفورد و کمبریج و نیوبریجینگ د گپ و ... نیستند. مرجع کتاب درسی هست که این استاد تازه واردمون اشتباه کردند. خوندن قواعد از منابع اصلی زبان انگلیسی کاری نداره کتابهای دانشگاه پیام نور هم همین محتوا رو دارن.
      این مطلبی که ایشون گفته کاملا غلط هست. اتفاقا اکثریت تست ها هم این دوتا صفت شکل و سن رو توی گزینه ها دارن. در انجمن کنکور همه برای کنکور دارن میخونن اگه کسی خارج از کتاب چیزی بگه یعنی اشتباه کرده و دانش کافی در اون خصوص رو نداشته.
      وگرنه همین مهندس دلیجه هم میتونه بره کاربردهای مشتق چهارم و چه میدونم ویژگی های تابع هایپربولیک رو بزنه سی و بفروشه ولی اون چیزی که مهمه اینه که مطالب باید بر اساس کتاب باشن نه آکسفورد و کمبریج !!
      رمز گردانی برای حفظ کردنش هم اینه: کاس شرم جیم البته رمزگردانی خیلی خوبی نیست ولی به درد خودم میخوره راحت میشه باهاش گزینه ها رو رد کرد.
      از بچه های اینجا هرکس خواست وارد معتبرترین دانشگاه های دنیا بشه و اومد گفت فلانی بهم زبان یاد بده اونوقت شما برو از منابع معتبر برامون گرامر بزن بیار !

این حرفی که از روی ناآگاهی زدی باعث میشه خیلی ها غلط تست بزنن. البته اگه اشتباهتو قبول میکردی و معذرت میخواستی ( مثل کاری که من در مورد اون فرمول ریاضی مثلثات کردم ، هرچند که بعدا درستیش توسط مهندس اثبات شد ) بزرگیتو ثابت میکردی و من یکی شخصا اینجا ازت حمایت میکردم خیلی ها هم این کارو میکردن.
      همین کیاسالار توی یکی از ترانه هاش یه خطایی کرده بود و چند وقت پیش توی اینستاگرامش کلی معذرت خواهی کرد همه گفتن فدای سرت.

شما الان حق الناس تضیع کردی. اگه اینایی که پستت رو دیدن بعدا متوجه نشن که شما اشتباه کردی و برن توی کنکور به جای 4درصد مثبت، ، 1 و 3دهم درصد منفی بگیرن یعنی 5.3% از زبانشون کم بشه به خاطر عدم تسلط شما به زبان کنکور، شما قراره بری سازمان سنجش رو قانع کنی که دانشگاه های معتبر اینو گفتن و درصد بچه ها برگرده بهشون؟؟
      لطف کردی نظر دادی ممنون

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تست های گرامر سازمان سنجش کاملا استاندارد هستند شما با دلیل صحبت کن بنده تمامی تست های گرامر کنکور رو از سال 70 تا به سال 93 بررسی کردم منحصرا زبان هم ده سال اخیر رو بررسی کردم سوالی ازین مبحث نداده بودند در ضمن در کتاب هایی که ذکر شده بود یکیش مبتکران عمومی یه چیز نوشته و در مبتکران تخصصی دیگری رو نوشته این به این معنیه که یکیشون غلطه! اگر تست دادند که شکل و سن با هم بود و حرف من اشتباه بود شما بیا من یه چک 10 ملیون تومنی بهت میدم

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مبتکران یکیش برای زبان تخصصی هست برای رشته صرفا زبان و و از روی کتاب نیوبریجینگ د گپ نوشته شده و هیچ دلیلی نداره که با زبان کنکور یکی باشه. شما بدون اینکه بگی در زبان تخصصی اینجوری هست از خودت یه حرفی زدی که نشان از عدم تسلط به گرامر کنکور هست.
      شما خودت هروقت ثابت کردی حق با شماست تشریف بیار من یه چک 100 هزار تومنی میدم بهت ( شرمنده بیشتر از این ندارم !! ) یخورده هم از مهندس دلیجه قرض میکنم ایشون با توجه به فروش سی دی هاش مایه داره و حتما میتونه مبلغ کافی رو تامین کنه.

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sniper نمایش پست ها
      مبتکران یکیش برای زبان تخصصی هست برای رشته صرفا زبان و و از روی کتاب نیوبریجینگ د گپ نوشته شده و هیچ دلیلی نداره که با زبان کنکور یکی باشه. شما بدون اینکه بگی در زبان تخصصی اینجوری هست از خودت یه حرفی زدی که نشان از عدم تسلط به گرامر کنکور هست.
      شما خودت هروقت ثابت کردی حق با شماست تشریف بیار من یه چک 100 هزار تومنی میدم بهت ( شرمنده بیشتر از این ندارم !! ) یخورده هم از مهندس دلیجه قرض میکنم ایشون با توجه به فروش سی دی هاش مایه داره و حتما میتونه مبلغ کافی رو تامین کنه.
      اولا رشته ی منحصرا زبان نه صرفا زبان دوما نیوبریجینگ د کپ گرامر نداره. امروز سوال کردم گفتند که سوالات زبان کنکور رو ets تایید میکنه پس دیگه واقعا جایی برای بحث نمیمونه. در تمامی کتب معتبر دنیا اون طوری که بنده گفتم نوشته شده و وقتی ets سوالارو بازنگری میکنه به این معنیه که سوالای سازمان سنجش توی گرامر زبان کنکور کاملا استاندارده پس حرف بنده درسته

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا رشته ی منحصرا زبان نه صرفا زبان دوما نیوبریجینگ د کپ گرامر نداره. امروز سوال کردم گفتند که سوالات زبان کنکور رو ets تایید میکنه پس دیگه واقعا جایی برای بحث نمیمونه. در تمامی کتب معتبر دنیا اون طوری که بنده گفتم نوشته شده و وقتی ets سوالارو بازنگری میکنه به این معنیه که سوالای سازمان سنجش توی گرامر زبان کنکور کاملا استاندارده پس حرف بنده درسته
      انتشارات بین المللی گاج این موضوع رو نمیدونه اونم توی کتابش اول سن رو گفته بعد شکل

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انتشارات بین المللی گاج این موضوع رو نمیدونه اونم توی کتابش اول سن رو گفته بعد شکل
      انتشارات بین المللی گاج یا انتشارات آکسفورد مساله این است!

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز
      من معمولا فقط برای پیگیری خبرهای مربوط به آزمون دکتری به این سایت سر می‌زدم اما امروز این بحث شما باعث شد ثبت نام کنم و نظر بدم.
      دوست عزیز جناب آرتمین! گرامر زبان انگلیسی، استانداردِ دوگانه ندارد. هر چند ممکن است برخی اختلاف نظرهایی بین متخصصین در موارد خاصی وجود داشته باشد، یا مثلا بین انگلیسی امریکایی و بریتیش. اما قطعا وقتی از متخصصین گرامر انگلیسی صحبت می کنیم منظور آقای اناری یا کیاسالار نیست. خود این بزرگواران هم چنین ادعایی ندارند.
      گرامر استاندارد توسط کتابهای استاندارد تعیین می‌شود مثل کتابهای گرامری که توسط ناشران معتبری چون آکسفورد، کمبریج، لانگمن، وبستر و... منتشر می‌شود. آقای اناری و کیاسالار و اساتید این بزرگواران در دانشگاه‌های داخلی هم منبع‌شان این کتابها بوده است.
      چند نکته را اینجا باید از هم تفکیک کرد:
      1- اگر در زمینه گرامر زبان انگلیسی اختلافی بین کتاب مبتکران و گاج و قلم چی و... از یک سو و کتابهای مرجع گرامری از آکسفورد وکمبریج و لانگمن و... از سوی دیگر پیدا شد، شکی نیست که اشتباه از گروه اول است.

2- در کنکور سراسری مقطع شما، ملاک کتاب درسی است. هر جور که در کتاب آمده یاد بگیرید و در آزمون پاسخ بدید. ظاهرا این نکته خاص (ترتیب سن و شکل) در کتاب درسی نیامده پس مطمئن باشید در زبان عمومی از آن سوال نمیاد.

3- حال اگر نکته خاصی در کتاب درسی شما نیامده اما در کنکور از آن سوال آمد (که این مساله در مورد کنکور منحصرا زبان پیش میاد) در این صورت باز همان منابع اصلی و معتبر ملاک درستی و نادرستی هستند نه کتاب کمک آموزشی فلان ناشر.

پی نوشت: وجود اشتباه در کتابهای تستی و کمک آموزشی مساله تازه ای نیست و در مقاطع بالاتر بیشتر به آن عادت می‌کنید. یکی از سوالاتی که دوستان برای انتخاب کتاب تستی برای کنکور ارشد از هم می‌پرسند اینه که کدوم کتاب غلطهاش کمتره؟
      مثلا من در دو کتابی که برای زبان عمومی آزمون دکتری هستند (مدرسان شریف و کتابخانه فرهنگ تالیف دکتر رضا خیرآبادی) اشتباهات فاحشی پیدا کردم.

موفق باشید دوستان

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یه وقتا یه کتابی اشتبا میکنه بعد وقتی میری تو یه کتاب دیگه می سرچی و کتابای دیگه ابهام بر طرف میشه
      وقتی چهار تا کتاب ( من سال سوم خط سفیدم داشتم + اون ) یه حرفی میزنن یعنی عزیزم اینو بدون واسه کنکورت
      شده حکایت ایرادای بنی اسرایییلی از بعضی ها که میان ریاضی فیزیکو با تکنیک میگن
      آقا بعد دانشگاه / مدارج بالاتر / چه میدونم هر چیزییییییییییییییی
      به ما مربوط نیست
      ما قراره کنکور بدیم
      تمومم بشه از زبان یه محاوره میخوام واسه فیلم دیدن
      اگه قرار باشه اینجوری فک کنیم آقا کتاب زیست : تو منبع خودش یه جا نوشته حلزون بعد کتاب ما ترجمش کرده مار
      اینجا به من هییچ ربطی نداره کمپبل چی نوشته
      کتاب مرجعه منه
      آقای اناری قد سن من زبان تدریس کرده
      حتی اشتباهم باشه مهم نیست چون اشتباهه مصلحتیه
      وعده ی ما ... 24 خرداد / دختر پسرای خوبی باشید / سایتم ب هم نزنید ...

.
      .
      .
      بر میگردم

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)