کاملا نتیجه گیریه غلطی کردی من نمیدونم مگه داری فتوا صادر میکنی که اینجوری میگی تمام و بله دوستان خودشون قضاوت کنن و از همشونم میخوام تاپیک بنده رو هم ببینن
ترتیب صفات قبل از اسم ...
کاملا نتیجه گیریه غلطی کردی من نمیدونم مگه داری فتوا صادر میکنی که اینجوری میگی تمام و بله دوستان خودشون قضاوت کنن و از همشونم میخوام تاپیک بنده رو هم ببینن
ترتیب صفات قبل از اسم ...
معلومه که قبول دارم ولی نتیجه گیریه شما رو اصلا قبول ندارم و کاملا هم بر این قضیه پا فشاری میکنم...
پ اگه قبول داری ترتیب اول سن دوم شکل رو باید قبول کنی در کتاب عمومی مبتکران
ترتیب شکل دوم سن رو باید قبول کنی در کتاب اختصاصی مبتکراان
ببین تکلیفت مشخص نیست با خودت الان کتاب مبتکران رو قبول داری یا نه؟
گفتی اره قبول دارم
پس اناری واسه مسخره بازی درکتاب عمومیش یک جور گفته در کتاب اختصاصیش یک جور دیگه
درسته؟ اگه درست نیست چجوری توجیه میکنی اینو؟
جناب ایرانپور عزیز مشکلمون حل شد
حرف شما کاملا درسته در استاندارد جهانیش اول شکل بعد سن درسته جای این دو هم ممکنهعوض بشه اینا درسته
اما در سطح کنکور باید به جواب های سنجش و بزرگان کنکور و کتاب های کنکور اکتفا کنیم
در زبان عمومی اول سن بعد شکل طبق کتاب و در زبان اختصاصی طبق کتاب اختصاصی اناری اول شکل دوم سن چاره ای نیست غلط هم باشه باید پذیرفت
تلاش شما واقعا قابل تحسینه و من مطمئنم توی کنکور موفق میشین در مورد اون تاپیکتون هم باید بگم که ما دو نوع گرامر داریم یکی این که زبان شناسا میان حرف مردم رو آنالیز میکنن و به قواعد میرسن که بهش میگن گرامر کاربردی و دیگری این که یه سری قوانین مشخص شده بر اساس متن های رسمی و دانشگاهی بدست میارن که بهش میگن گرامر نوشتاری. توی گرامر نوشتاری همیشه شکل قبل از سن میاد در گرامر کاربردی که حرف مردم عادی هست تفاوت وجود داره اما اونجا هم باز اکثر اوقات شکل قبل از سن میاد در ضمن طبق قانون هر چی که دقیق تر باشه به اسم نزدیک تره سن از شکل دقیقتره پس سن بعد از شکل میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)