بالاخره بعد از گشت و گذار تو اینترنت جواب سوالمو پیدا کردم این که تو تاپیک قبلی به اشتباه تو کتاب اقای اناری اشاره کردم کاملا صحیح بود و شما از اینجا برید ببینید موضوع از چه قرار بود ولی درواقع اشتباه اقای اناری این بود که ذکر نکرده بود بعضی صفات میتونن به جای هم بیان یا حداقل مثالی از این مورد نه تو کتاب زبان عمومی و نه زبان تخصصی از ایشون نمیبینیم اینکه چرا اومدم اینجا تاپیک زدم قصد توهین یا زیر سوال بردن کسی از جمله اقای اناری و کیاسالار رو نداشتم من حتی قبل از این که بیام اینجا تاپیک بزنم رفتم تو سایت اقای اناری و براشون موضوع رو کامنت گذاشتم اما بعد از چند روز وقتی رفتم جواب کامنتمو بگیرم هیچ اثری از خود کامنت نبود چه برسه به جواب ظاهرا ایشون کامنت های نامرتبط با پست هاشون رو حذف میکنن یا شایدم اتفاقی حذف شده باشه به هر حال جواب سوالمو نگرفتم خب بعدش تصمیم گرفتم بیام اینجا تاپیک بزنم ظاهرا اینجا کسی دوست نداره مولف ها رو به چالش بکشیم! البته با دلیل و مدرک که من این کارو کردم هر انسانی باید بپذیره گاهی وقت ها هم اشتباه میکنه کیه که ادعا میکنه همیشه حق با اونه؟!!بحث و کوتاش کنم بریم سراغ اصل مطلب جواب معتبر من که از اینترنت پیداش کردم:
در واقع سوال من این بود که چرا تو یه کتاب اقای اناری برای ترتیب صفات قبل از اسم اول سن و بعد شکل و اورده و تو یه کتاب دیگه اول شکل بعد سن رو اورده!دوستانی مثل اقای ایران پور هم اول با اوردن شکل و بعد سن قبل از اسم موافق هستن که کاملا درست بود و دوست دیگمون ارتیم با اوردن سن و بعد شکل موافق بودن که اینم کاملا درسته اما چرا اینکه درسته رو شما میتونید با خوندن متن زیر بفهمید...درضمن من بازم میگم قصد هیچ بی احترامی رو نه با اقای اناری که خودم دارم الان از کتاباش استفاده میکنم نه اقای کیاسالار که دارم از کتاب های ایشون هم استفاده میکنم نداشتم اما متن :
Not all grammarians agree about the exact order of adjectives, and the detailed rules are complicated. The rules on this page are for the normal, "natural" order of adjectives. These rules are not rigid, and you may sometimes wish to change the order for emphasis. Consider the following conversations:
Conversation 1
A "I want to buy a round table."
B "Do you want a new round table or an old round table?"
Conversation 2
A "I want to buy an old table".
B "Do you want a round old table or a square old table?"
منبع : englishclub.com
دقیقا اشاره کرده که هم سن میتونه قبل شکل بیاد و هم برعکس پس هر دوشون درست هستن و اینکه میتونیم مطمئن بشیم هر دوشون هیچوقت با هم جزو جواب های یه تست نیستن البته با توجه به صورت سوال!...این مطلب و تو هیچ کتاب کنکور زبانی نمیبینید...