سلام ب همه
ترم اول همه ی نمره هام خوب شد ولی به خاطر نمره ی پایین زمین شناسی کل معدلم خراب شد
نگرانم که این نمره تو امتحان نهایی هم تکرار بشه و معدل نهاییم خراب بشه
شما با این درس نچسب چیکار میکنید ؟
سلام ب همه
ترم اول همه ی نمره هام خوب شد ولی به خاطر نمره ی پایین زمین شناسی کل معدلم خراب شد
نگرانم که این نمره تو امتحان نهایی هم تکرار بشه و معدل نهاییم خراب بشه
شما با این درس نچسب چیکار میکنید ؟
ویرایش توسط Mostafa7 : 14 اسفند 1393 در ساعت 13:57
یه خبر یه کوچولو بد هم من بدم پارسال تقریبا سخت ترین درس امتحان نهایی زمین بود من خودم شخصا زمین رو خلاصه نویسی(بیشتر عنوان نویسی)میکنم و برای یه جاهایی که خیلی سوال میاد ازش خودمم سوال طرح میکنم زمینم ترم یک تو برگه بیست شدم مطمئنم ترم دو هم میشم البته من زمینو خیلی دوسش دارم شاید شما دوس نداشته باشیش اما باید خوندش بالاخره
هفت چیز خیلی سبزو دارم اما حقیقتا بجز دو فصل اول و فصل پنج بقیشو نخوندم به نظرم کتاب نیازی نیست الان بدرد امتحان نهایی نمیخوره
از الان شروع کن بخون تا نتیجه خوبی بگـیری
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
خلاصه نویسی مباحثی که یادت میره و مرور روز قبل امتحـآن
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
متن کتابو کامل بخون...از خودت بعد از هر پاراگراف سوال بپرس اگه بلد نبودی دوباره پاراگرافو بخون...بعدش سوالای 7سال اخیر امتحان نهایی ها رو هم بزن...
موفق باشید
مهر وماه هم خیلی خوبه هم برای نهایی هم برای تست... چون شاخه بندیش کرده راحت تر میشه خوندش...
ترم دوم که فاتحه امون خونده است... کانی ها واقعا سختن... من اصلا اسماشون رو نمیتونم حفظ کنم....
زمین رو باید خیلی خیلی خیلی خیلی :yahoo (94):بخونی و تکرار کنی.بعدش هر درس ک خوندی سوالای فرزانگان ک برا امتحان هایی هس بخون.بعدش هم برا اینکه ب نکات ریزش توجه کنی میتونی کتاب خیلی سبز ک خلاصه داره بخونی .بعدش هم تستاش بزن.من اینجوری میخوندم زمین:yahoo (1):ان شاالله موفق باشی![]()
ما بهترین معلم زمین شناسی رو داشتیم دیگه ضعیف کلاسمون 16-17 میگرفت هر جلسم امتحان می گرفت ...
الان هم دوستام دانشگاه سه تاشون زمین شناسی 20 گرفتن دو تا دیگم 17 و 15 گرفتن
کتابچه لقمه مهر و مهر و ماه با عنوان "سنگ ها و کانی ها" چاره درد بی درمون شماست!
من سال سوم همه درسام زیر 15 بود ولی این زمین رو 19 شدم....به خود میبالیم
خلاصه زمین رو بسی دوست میداشتیم....
زمین شناسی پارسال که من امتجان نهایی داشتم اونقدرا هم سخت نبود من خودم با اینکه کم خونده بودم 19.5 شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)